9 Haziran 2023 Cuma Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Ateş Kuşları | ATV

Oy: 0 0.0%
  • Barbaros Hayreddin: Sultanın Fermanı (Final) | TRT 1

• Diğer (Lütfen Belirtiniz)

• Kullanılan toplam oy
    14
  • Anket kapatılmış .
Kızılcık Şerbeti'ni zirveye taşıyarak, Yalı Çapkını'nı 2.72 düşürerek ve Survivor'a final öncesi dönemde 1 reyting bile vermeyerek AB dün akşam şovunu yapmış. :Z Rekabetten dolayı reklam saatlerini bile birbirlerine göre ayarladıkları için sezonu aynı hafta açarlar ama gelen tepkilere bakılırsa Kızılcık'ın yeni sezonda iki hafta üç grupta zirveden açması hiç sürpriz olmaz. :Z
------

Bu demek. :A

993983be140d71aef9e590c788826aa1cd61c504.jpg
@Aserat gerçekten zamanında bunu söyledin mi ? :X

IMG_20230611_232951.jpg

@Aserat gerçekten zamanında bunu söyledin mi ? :X

Ekli dosyayı görüntüle 121624
Evet söyledim ne var bunda. :A Dizinin tanıtımları nedeniyle çok önyargılı olduğumu ama sonrasında zamanla gördüğüm yorumlarda işin öyle olmadığını anlayıp övgülere denk gelmemin etkisiyle başlama kararı aldığımdan zamanında zaten bahsetmiştim niye durduk yere gündem getirdiğine anlam veremedim. :D

Evet söyledim ne var bunda. :A Dizinin tanıtımları nedeniyle çok önyargılı olduğumu ama sonrasında zamanla gördüğüm yorumlarda işin öyle olmadığını anlayıp övgülere denk gelmemin etkisiyle başlama kararı aldığımdan zamanında zaten bahsetmiştim niye durduk yere gündem getirdiğine anlam veremedim. :D
Durduk yere değil. Dizinin ilk bölümünü izledim dün akşam sonrasında aldığı reytinglere göz atmak istedim ve yorumlara görünce şaşırdım bu yüzden sormak istedim.