9 Haziran 2023 Cuma Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Ateş Kuşları | ATV

Oy: 0 0.0%
  • Barbaros Hayreddin: Sultanın Fermanı (Final) | TRT 1

• Diğer (Lütfen Belirtiniz)

• Kullanılan toplam oy
    14
  • Anket kapatılmış .
Yalı çapkını inşallah pelinden kurtulup hikayeyi farklı yöne çeker 2.sezon, bu şekilde total ve abc1 i korur

Ab grubu fatih in .... Olmasını beğenmiş diye yorumladım, gerisi senaristin yeni karakterlerine kalmış

İki dizi de son 30 dk açmış reytingin gazını bence :A

• Beğendim
Reactions: Angelica
Yalı çapkını inşallah pelinden kurtulup hikayeyi farklı yöne çeker 2.sezon, bu şekilde total ve abc1 i korur

Ab grubu fatih in .... Olmasını beğenmiş diye yorumladım, gerisi senaristin yeni karakterlerine kalmış

İki dizi de son 30 dk açmış reytingin gazını bence :A
Aynen o dizide tek sorun o kız çünkü. :A
------

Ab lerde düşmüş olabiliriz ama yinede zirvedeyiz yeni sezonda yerimizi alırız boşa sevinmeyin
Emredersin komutanım. :A

Kızılcık Şerbeti güzel bir yükseliş yaşayıp AB zirveyi almış çok tebrik ediyorum :Z :Z. Bölüm daha fazlasını hak ediyordu en azından rakibini çökertmeyi başarmışız :Z

Yalı rezili zortlamış AB'de 3 reyting birden düşmüş puahahshshss :F . Yeni sezonda göreceği max reyting 7 :A

ATV, yeni sezonda Ateş Kuşları'nı pazar mı denese acaba iş yapar bence.

Survivor 1 reyting bile alamamış :F

Barbaros Hayreddin sonunda bitti şükürler olsun :Z

Tabisi de reyting için tek sorun senaryoda ki o kız halk sevmiyor :X

İnanmıyorsan sevin kızılcığa bak Nursema ve doğa nın sadakatsiz cosplay yaptığı bölümlerde nasıl arttı reyting :A
Camdaki Kız'da Cana üç sezon durdu ama reytingler etkilenmedi yani varlığıyla daha çok kudurtacak queen. :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
Yalı Çapkını'nın sezon finali bölümü genel olarak durgundu son 10 dakika hariç. Bölümde öne çıkan bir sahne bile yoktu vurulma sahnesi dışında haliyle düşmüş. 2-3 bölüm önceki bölümü yani düğünden kaçtıkları bölümü sezon finali olsaydı aslında çoğu seyirci de çok daha memnun kalırdı. Son sahne büyük ses getirmişti o zaman.

Kızılcık Şerbeti'ni izlemedim ama göz atacağım.

Camdaki Kız'da Cana üç sezon durdu ama reytingler etkilenmedi yani varlığıyla daha çok kudurtacak queen. :A
Ayol korhanlarla koroğlu ailesi ; sedatla Ferit bir mi cana ile pelib hele uzaktan yakından alakası yok

Farklı ilişki yapılarını bir tutuyorsun çapkını kötülemek için yazık :A

• Beğendim
Reactions: Angelica
Ayol korhanlarla koroğlu ailesi ; sedatla Ferit bir mi cana ile pelib hele uzaktan yakından alakası yok

Farklı ilişki yapılarını bir tutuyorsun çapkını kötülemek için yazık :A
İkisi de OGM-Gülseren dizisi ikisinde de çarpık ilişkiler cirit atıyor yani kıyaslamak için yeterli. :A

Haftalardır birinci olamayan dizilerin fanları yine sadece 1 grupta birinci olunca ortaya çıkmıṣ. :F sessizliğe büründüler haftalardır. :A

Yalı Çapkını olağanüstü durgun bir sezon finali ile yine 4 reyting fark atmıṣ. :Z

Sizin tansiyona baktırın yahu bütün sezon totalde birinci olamayan sizsiniz. :F
IMG_6731.jpg

• Harika
Reactions: Emre Ozansoy
Haftalardır birinci olamayan dizilerin fanları yine sadece 1 grupta birinci olunca ortaya çıkmıṣ. :F sessizliğe büründüler haftalardır. :A

Yalı Çapkını olağanüstü durgun bir sezon finali ile yine 4 reyting fark atmıṣ. :Z
Haftalardır her tuşa basan Yalı karşısında sadece tek bir hamleyle zirveyi alan Kızılcık Şerbetinden razıyız. :A