Aynen o dizide tek sorun o kız çünkü.Yalı çapkını inşallah pelinden kurtulup hikayeyi farklı yöne çeker 2.sezon, bu şekilde total ve abc1 i korur
Ab grubu fatih in .... Olmasını beğenmiş diye yorumladım, gerisi senaristin yeni karakterlerine kalmış
İki dizi de son 30 dk açmış reytingin gazını bence![]()
Emredersin komutanım.Ab lerde düşmüş olabiliriz ama yinede zirvedeyiz yeni sezonda yerimizi alırız boşa sevinmeyin
Irlandada hava 21 dereceTv izlemedim.
Artık eve girmiyoruz. Tv sezonumu kapadım![]()
Tabisi de reyting için tek sorun senaryoda ki o kız halk sevmiyorAynen o dizide tek sorun o kız çünkü.
------
Emredersin komutanım.![]()
Camdaki Kız'da Cana üç sezon durdu ama reytingler etkilenmedi yani varlığıyla daha çok kudurtacak queen.Tabisi de reyting için tek sorun senaryoda ki o kız halk sevmiyor
İnanmıyorsan sevin kızılcığa bak Nursema ve doğa nın sadakatsiz cosplay yaptığı bölümlerde nasıl arttı reyting![]()
Az daha abc'yi de alııyormuş ramak kalmışKızılcık Şerbeti daha da yüksek alırdı ama son yarım saat özellikle efsaneydi. Abde zirvede olacağını biliyordum.![]()
Ayol korhanlarla koroğlu ailesi ; sedatla Ferit bir mi cana ile pelib hele uzaktan yakından alakası yokCamdaki Kız'da Cana üç sezon durdu ama reytingler etkilenmedi yani varlığıyla daha çok kudurtacak queen.![]()
İkisi de OGM-Gülseren dizisi ikisinde de çarpık ilişkiler cirit atıyor yani kıyaslamak için yeterli.Ayol korhanlarla koroğlu ailesi ; sedatla Ferit bir mi cana ile pelib hele uzaktan yakından alakası yok
Farklı ilişki yapılarını bir tutuyorsun çapkını kötülemek için yazık![]()
Bu kadar kudurrrrrrma cnm tansiyonun çıkar mazallahHaftalardır birinci olamayan dizilerin fanları yine sadece 1 grupta birinci olunca ortaya çıkmıṣ.sessizliğe büründüler haftalardır.
Yalı Çapkını olağanüstü durgun bir sezon finali ile yine 4 reyting fark atmıṣ.![]()
Bu kadar kudurrrrrrma cnm tansiyonun çıkar mazallah![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sizin tansiyona baktırın yahu bütün sezon totalde birinci olamayan sizsiniz.![]()
@Aserat ı aratmıyorsun. Maaşallah.
@Aserat ı aratmıyorsun. Maaşallah.
Haftalardır her tuşa basan Yalı karşısında sadece tek bir hamleyle zirveyi alan Kızılcık Şerbetinden razıyız.Haftalardır birinci olamayan dizilerin fanları yine sadece 1 grupta birinci olunca ortaya çıkmıṣ.sessizliğe büründüler haftalardır.
Yalı Çapkını olağanüstü durgun bir sezon finali ile yine 4 reyting fark atmıṣ.![]()