Aynen o dizide tek sorun o kız çünkü.Yalı çapkını inşallah pelinden kurtulup hikayeyi farklı yöne çeker 2.sezon, bu şekilde total ve abc1 i korur
Ab grubu fatih in .... Olmasını beğenmiş diye yorumladım, gerisi senaristin yeni karakterlerine kalmış
İki dizi de son 30 dk açmış reytingin gazını bence
Emredersin komutanım.Ab lerde düşmüş olabiliriz ama yinede zirvedeyiz yeni sezonda yerimizi alırız boşa sevinmeyin
Irlandada hava 21 dereceTv izlemedim.
Artık eve girmiyoruz. Tv sezonumu kapadım
Tabisi de reyting için tek sorun senaryoda ki o kız halk sevmiyorAynen o dizide tek sorun o kız çünkü.
------
Emredersin komutanım.
Camdaki Kız'da Cana üç sezon durdu ama reytingler etkilenmedi yani varlığıyla daha çok kudurtacak queen.Tabisi de reyting için tek sorun senaryoda ki o kız halk sevmiyor
İnanmıyorsan sevin kızılcığa bak Nursema ve doğa nın sadakatsiz cosplay yaptığı bölümlerde nasıl arttı reyting
Az daha abc'yi de alııyormuş ramak kalmışKızılcık Şerbeti daha da yüksek alırdı ama son yarım saat özellikle efsaneydi. Abde zirvede olacağını biliyordum.
Ayol korhanlarla koroğlu ailesi ; sedatla Ferit bir mi cana ile pelib hele uzaktan yakından alakası yokCamdaki Kız'da Cana üç sezon durdu ama reytingler etkilenmedi yani varlığıyla daha çok kudurtacak queen.
İkisi de OGM-Gülseren dizisi ikisinde de çarpık ilişkiler cirit atıyor yani kıyaslamak için yeterli.Ayol korhanlarla koroğlu ailesi ; sedatla Ferit bir mi cana ile pelib hele uzaktan yakından alakası yok
Farklı ilişki yapılarını bir tutuyorsun çapkını kötülemek için yazık
Bu kadar kudurrrrrrma cnm tansiyonun çıkar mazallahHaftalardır birinci olamayan dizilerin fanları yine sadece 1 grupta birinci olunca ortaya çıkmıṣ. sessizliğe büründüler haftalardır.
Yalı Çapkını olağanüstü durgun bir sezon finali ile yine 4 reyting fark atmıṣ.
Bu kadar kudurrrrrrma cnm tansiyonun çıkar mazallah
Sizin tansiyona baktırın yahu bütün sezon totalde birinci olamayan sizsiniz.
@Aserat ı aratmıyorsun. Maaşallah.
@Aserat ı aratmıyorsun. Maaşallah.
Haftalardır her tuşa basan Yalı karşısında sadece tek bir hamleyle zirveyi alan Kızılcık Şerbetinden razıyız.Haftalardır birinci olamayan dizilerin fanları yine sadece 1 grupta birinci olunca ortaya çıkmıṣ. sessizliğe büründüler haftalardır.
Yalı Çapkını olağanüstü durgun bir sezon finali ile yine 4 reyting fark atmıṣ.