survivor bugün açık ara yapar dün düşmüş baya
prime timede lale yer gok dısında bitane tutan dizisi yokab grubu ise foxun faciabugun reytinglere bakın fox ilk 20 sokamaz
Haberler girer
kime niyet kime kısmet ilk 100e giremio
kime niyet kime kısmet ilk 100e giremio
Canimin Içi tutamadi nedense.. Yazik oldu projeye..
hacı bgn foxta bsy yok ki süper klüp var o girer 30 a haberler zatn ilk 10 da bez bebek 20 ye girer canımın içi ztn suan kalan bölümler yayınlanıyor haftaya kalkıyo yayından bu son bölüm...
stardan ilk 100 e giremeyenleri saymıstım üstteki msjda okadar çokki smdi hngi birini sölim
Canımın İçi'nin kaderide aynı olacak
canımın içi yayından kalkmıcakcanım benim olmasın o
- - - Ekleme - - -
fox ab grubunda yarin ilk 25e giremez
canım benim pazar ilk 100e giremedi gecen hafta prime timede yuh D:
canım benim pazar ilk 100e giremedi gecen hafta prime timede yuh D:
Bak şimdi Star Tv ile Fox Tv'yi kıyaslıyoruz. Sabah saat 07.00'da Fox Tv Çalar Saat'i yayınlıyor 8 ile 15 arası share alıyor. Star Tv ise Bugün diye bir program yayınlıyor ve işk 100 e giremiyor burda Fox:1 Star:0
Saat 10.00'da Star Tv Melek adlı programı yayınlıyor ilk 100'e giremiyor Fox Tv ise Lale Devri Tekrarı yayınlıyor 5 ile 9 share alıyor Fox durumu 2-0 yapıyor
Saat 13.00'da Star Tv'de Soframız ekrana geliyor ilk 100'e giremiyor girsede 4 ile 6 share alıyor ve peşine saat 14.00'da Benim Güzel Evim ekrana geliyor oda ilk 100'e giremiyor Fox Tv'de ise Su Gibi yayınlanıyor ve 8 ile 13 share arasında alıyor her hafta... Ve Fox 3 oldu
Gelelim saat 15.00'a Star İki Aile & Yeni Bir Hayat'ı yayınlıyor İki Aile bazen ilk 100'e giremiyor ve ilk 100'e girdiğinde 3 ile 5 share alıyo, Yeni Bir Hayat ise 6 ile 10 share arası alıyor Fox Tv ise o saat diliminde UNUTMA BENİ'yi yayınlıyor bütün herkez zaten zirveye oynadığını biliyor ve Fox skoru 4 lüyor
17.00'da ise Star atağa geçiyor ve zirveye oynayan dizi Beni Affet'i yayınlıyor Fox ise Yer Gök Aşk'ı yayınlıyor, YGA çok çok iyi gidiyor ama Beni Affet dediğim gibi zirveye oynuyo Fox Tv:4 Star Tv:1 oluyo
Haber Saatleri aynı bu iki büyük kanalın ama FOX 10-15 share alırken ve 2 reyting arası alırken Star Haber 8-10 share alıyo ve 1 reyting alıyo Fox 5 oluyo böylelikle
Saat 19.20'de Star'da Canımın İçi yayınlanıyor Fox ise o saatte DENİZ YILDIZI'yla zirveye oynuyo ve 6-1 oluyor
Gelelim gerçek dizilere Pzt Fox geçiyor Starı 7-1 oldu
Salı Star geçiyor Firar ile Fox'u 7-2
Çarşamba M.Y zaten zirveye oynuyo ve Fox birşey yayınlamıyor Çrş günleri 7-3 oldu
Perşembe Fox'ta Kime Niyet Kime Kısmet var ilk 100'e giremiyo ve Star'da İnsanlar Alemi geçiyo onu ve 7-4 oluyor durum
Cuma Fox sinema yayınlıyor Star ise Benzemez Kimse Sana programıyla çıkış yakaladı ve 13 shareyle başladı ve fark kapanıyo 7-5
Cumartesi Fox Lale Devriyle geçiyor İffet'i 8-5
Pazar Star kazanıyor 8-6
ŞAMPİYON FOX !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?