9 Haziran 2012 Cumartesi Reyting Sonuçları

survivor bugün açık ara yapar dün düşmüş baya

prime timede lale yer gok dısında bitane tutan dizisi yok
ab grubu ise foxun facia
bugun reytinglere bakın fox ilk 20 sokamaz

hacı bgn foxta bsy yok ki süper klüp var o girer 30 a haberler zatn ilk 10 da bez bebek 20 ye girer canımın içi ztn suan kalan bölümler yayınlanıyor haftaya kalkıyo yayından bu son bölüm...

Canimin Içi tutamadi nedense.. Yazik oldu projeye..

hacı bgn foxta bsy yok ki süper klüp var o girer 30 a haberler zatn ilk 10 da bez bebek 20 ye girer canımın içi ztn suan kalan bölümler yayınlanıyor haftaya kalkıyo yayından bu son bölüm...

canımın içi yayından kalkmıcak
canım benim olmasın o

- - - Ekleme - - -

stardan ilk 100 e giremeyenleri saymıstım üstteki msjda okadar çokki smdi hngi birini sölim

fox ab grubunda yarin ilk 25e giremez

canımın içi yayından kalkmıcak
canım benim olmasın o

- - - Ekleme - - -

fox ab grubunda yarin ilk 25e giremez

Yarın ?? eminmisini ??

- - - Ekleme - - -

canım benim pazar ilk 100e giremedi gecen hafta prime timede yuh D:

çok vasat oldu dizi ilk başladığı hafta biliyosun hacı çok iyiydi 3 lerdeydi sonra 2 lere düştü ama shareler çok çok iyiydi fox sonra saatiyle oynadı batırdı

haftaya pazar tv de ilk sinema filmi vericek fox ozmn starın filmi geçebilir belki ama...

iffet 2.80 yerlerde dizinin son haline bakınca bu oran bile fazla iffet için
)

Ya sen niye anlamiyosun siz Lale Devri ile Iffet'i kiyasliyonuz , siz buraya Calar saati mi melegi mi merak edip te giriyosunuz yoksa lale devri ve iffeti 'mi ben total'i gosterdim hemde aksam dizilerini , zaten reytinglerde her gun oldugu gibi aksam dizileri zirvede oluyo , ve biz de onlarin reytinglerine bakiyoruz , yani nerden bakarsan bak Star tv aksam saatlerde FOX'dan 10 reyting daha fazla aliyo.