9 Eylül 2019 Pazartesi Reyting Sonuçları

Çocuk dizisini daha yüksek bekliyordum ben iyiydi çünkü Zalim istanbulu tebrik ediyorum bakalım haftaya neler olacak :D

Sevdim Seni Bir Kere çok kötü başlamış hatta AB'de ilk 100'de yok. Gerçeğin Peşinde'den de aynı performansı bekliyordum ama tüm gruplarda ilk 100'e girip @offensive'i çıldırtmayı başarmış. :A

Canevim AB'de 30. olmuş yok böyle rezalet. :F

• Olmamış
Reactions: denizz19
Zalim İstanbul beklediğim oranları almış. Kanal D yazın 2 kere tekrarını döndürdü bence çok akıllı hamleydi. Daha güçlü bölümlerle 6’yı görür bence tabi Sırma Yanık saçmalamazsa :A

Çocuk’un pek şansının olacağını düşünmüyorum açıkçası en fazla 4 alır bence.

Yasak Elma beklentimin altında almış ama Ender’siz bölüm sıkıcıydı haftaya yükselebilir :A

Canevim AB’de 0.86 almış 😱 Haftaya final yapsın direkt :A Çukur ve Vuslat gelince 0.25 bile olur bu gidişle :F Uzun zamandır bu kadar düşük oran alan dizi yoktu :A

• Olmamış
Reactions: denizz19
Hangi işe. 😱 Kuzgun'dan daha fos ne çıkabilir. :A
Onu geçen sezon Yasak Elma battı batacak derken reytingleri fırlayan ve neye uğradığını şaşıran @Aserat 'a söyleyecektim, seni alıntılamışım. Şansına küs. :A Yoksa Kuzgun bu fos haliyle yeni yılı bile göremeyecek zaten, o belli. :A

• Harika
  • Olmamış
Reactions: xBUGRAx and Aserat
biri yeni dizi diğeri 3. sezonuna başlamış bir dizi utanılacak bir şey yok kudurmaya devam :A :A
Hangi işe. 😱 Kuzgun'dan daha fos ne çıkabilir. :A
Onu geçen sezon Yasak Elma battı batacak derken reytingleri fırlayan ve neye uğradığını şaşıran @Aserat 'a söyleyecektim, seni alıntılamışım. Şansına küs. :A Yoksa Kuzgun bu fos haliyle yeni yılı bile göremeyecek zaten, o belli. :A

• Güldürdün
Reactions: xBUGRAx and kerem