9 Eylül 2013 Pazartesi Reyting Sonuçları

Unutma Beni sanki kaliteli bir dizi mi ki? Her sene aynı olaylar. Başroldekiler ayrılıyor, kız deliriyor.

Focus Film nedense kendini tekrar ediyor. Unutma Benideki kız pavyona düştü, Deniz Yıldızındaki de pavyona düştü, kesin Beni Affette de pavyona düşecek birisi. :X

Beni Affet güzeldi Show Tv`deyken izliyordum denk geldikçe, Starda da izledim ama Starda sonraki sezonu bozdu.

Deniz Yıldızının eskiden izlerdim çünkü, gençlik dizisi tadındaydı müthiş bir diziydi. Şimdiki hali içler acısı. Her bölüm başka birisi geliyor, tanımadığım oyunculuğu 0 olan oyuncularla dolu. Sunanın kocasını melek gibi bırakmıştım, şeytan oldu. :kiki:
Günlük dizi sonuçta ne kalitesi arıyorsun ki? Unutma Beni'nin başarısı oyuncu seçimi ve yönetmenlikle ilgili aslında büyük kısmı 4 senedir izliyorum belki de 5 sene o yüzden o dizinin çok yükseleceğini düşünmüyorum biliyoruz o kadar. 😎

Ayrıca bugün Karadayı 1. olmuş iki gruptada çok iyi oranlar almış tebrik ederim illa ATV'de diye yok haftaya O Ses başlayacak vb demek yerine tebrik etmek gerekmiyor mu ortada bir başarı var sonuçta.

Son düzenleme:
Ben araştırdım. Toplamda 19 kez karşılaşmışlar O Ses Türkiye ile Karadayı.

Karadayı bu 19 karşılaşmanın 10'da Totalde 1. olmuş. Kalan 9 kere ise O ses 1. olmuş.

A/B`de ise 19 karşılaşmanın 15`de O Ses, 4`de ise Karadayı 1. olmuş.

Ben araştırdım. Toplamda 19 kez karşılaşmışlar O Ses Türkiye ile Karadayı.

Karadayı bu 19 karşılaşmanın 10'da Totalde 1. olmuş. Kalan 9 kere ise O ses 1. olmuş.

A/B`de ise 19 karşılaşmanın 15`de O Ses, 4`de ise Karadayı 1. olmuş.
Ab'de sadece 4 kezmi geçmiş alla alla yalan dünya okadar geçmiştir ab'de bi yanlışlık olmasın:D

araştırmam bitti sonuçları açıklıyorum :D
Açıkla aga :D

toplam 19 kez karşılaşmışlar

TOTALDE o ses türkiye 10 kez
TOTALDE karadayı 9 kez
1.olmuşlar

AB DE oses türkiye 15 kez
AB DE karadayı 4 kez
1.olmuşlar

yani totali baz alaak söylüyorum doğal olarak ortada bir eşitlik var karadayının baştaki dezavantajına rağmen şimdi açık ve net karadayı daha avantajlı

toplam 19 kez karşılaşmışlar

TOTALDE o ses türkiye 10 kez
TOTALDE karadayı 9 kez
1.olmuşlar

AB DE oses türkiye 15 kez
AB DE karadayı 4 kez
1.olmuşlar

yani totali baz alaak söylüyorum doğal olarak ortada bir eşitlik var karadayının baştaki dezavantajına rağmen şimdi açık ve net karadayı daha avantajlı
Ab'de az geçmiş alla alla:D

revan 1 yerde yanlışlık yapmış totalde o ses 10 karadayı 9 olcaktı neyse göz bu olabilir :D

Ab'de az geçmiş alla alla:D
aga o ses ab de güçlü ama ab yi salla totalde eşit nerdeyse ben daha geride sanıyodum baya iyiymiş bu sefer totalde geçit yok orası kesin :D

revan 1 yerde yanlışlık yapmış totalde o ses 10 karadayı 9 olcaktı neyse göz bu olabilir

aga o ses ab de güçlü ama ab yi salla totalde eşit nerdeyse ben daha geride sanıyodum baya iyiymiş bu sefer totalde geçit yok orası kesin
Ab'de güçlü Karadayı sonları hep geçti ya aklımda öyle kalmış:D Neyse buda iyidir:D

revan 1 yerde yanlışlık yapmış totalde o ses 10 karadayı 9 olcaktı neyse göz bu olabilir :D

aga o ses ab de güçlü ama ab yi salla totalde eşit nerdeyse ben daha geride sanıyodum baya iyiymiş bu sefer totalde geçit yok orası kesin :D
Evet, bir daha baktım yanlışlık yapmışım orda. Ama Karadayı kitlesini oturtana kadar geçen zaman da vardı. Survivor ve Yetenek Sizsiniz Türkiyeyi geçmiş sürekli galiba.

Tm jeton düştü survıvoru ve yeteneksizsinizi sürekli geçiyodu ya ben onları katıyodum Oses'le karıştım:) @takas

Evet, bir daha baktım yanlışlık yapmışım orda. Ama Karadayı kitlesini oturtana kadar geçen zaman da vardı. Survivor ve Yetenek Sizsiniz Türkiyeyi geçmiş sürekli galiba.
Evet onları sürekli geçiyodu bende öyle hatırlıyorum onlarla karıştırdım:)

Kimin birinci olmasi önemli degil, önemli olan oranlar. T 9 AB 10 üstü alirsa Karadayi bence her zaman iyidir.

daha dizinin başı çok büyütüyorlar güneşi beklerkenide 40-50 bölüm sonra görcem onları :)

karadayı total 8.69 ab 9.44 reyting alarak sezonu çok iyi açmış tebrikler :)
bhuv total 4.75 reytingle gayet iyi gitmiş yine ama ab 3.2 reytinge düşmüş
müge anlı 2.54 reyting 16 ve 22 share uçmuş resmen napmış öyle müge
bırakın konuşalım ilk 100'de bile yok ab ise 100. sırada :D

Sezonun açıldığı bugün belli oldu tebrikler karadayı bu yılda zirve yarışında olacak haftalık reytinglerde. :)