TV Makinesi dizi için çok takipçili sayfalar ile TT çalışması yaptırıyor demişti emin değilim benzeri bi şey dedi.#GörüşGünüKadınları TT olmuş. Biraz iyi geldi bu.![]()
TV Makinesi dizi için çok takipçili sayfalar ile TT çalışması yaptırıyor demişti emin değilim benzeri bi şey dedi.![]()
yok artık herşey tt oluyo twitter kadar saçma bişey hayatımda görmedim ergenler basmış zaten#GörüşGünüKadınları TT olmuş. Biraz iyi geldi bu.![]()
Mobil olmasam bakardım kaç kişinin rt yaptığına.Olabilir benim tweetimi kaç kişi RT etti bak.Yapımcıyı sevmiyorum işte çok amatörce hareketler..
aynen aga daha geçen ki milli maç bile 10 zor aldıkaradayı birkaç haftaya yine 10 ve üstü reytingleri görür,şimdi yaz havası milli takım maçları bile doğru dürüst reyting alamıyor
birde karadayının ikinci sezonu ezel gibi olur diyenler nerede?
2. sezonu yeni başladı daha bakalım 2. Ezel olacak mı görücez.karadayı birkaç haftaya yine 10 ve üstü reytingleri görür,şimdi yaz havası milli takım maçları bile doğru dürüst reyting alamıyor
birde karadayının ikinci sezonu ezel gibi olur diyenler nerede?
dostum bunu senaristlere elli defa yazdım twitterda aksiyon yazın kenana diyekaradayı ilerki haftalarda daha da yükselecektir ama şu dizideki potansiyeli daha doğrusu kenan daki potansiyeli kullanamayan senaristler olduğu sürece reytingler sabit 10-11 üstü zor olacak gibi yav o kadar aşk sahnesi yazıyolar ki inanın irazcık kenana aksiyon yazsalar bu dizi anında uçar ama aşk sahneleri her zaman frenliyo diziyide reytingleri beni de zaman zaman sıkıyo uzun aşk sahneleri açıkçası
#GörüşGünüKadınları TT olmuş. Biraz iyi geldi bu.![]()
ezel ile karadayıyı kenan imirzalıoğlu başrolde diye mi kıyaslıyorsunuz2. sezonu yeni başladı daha bakalım 2. Ezel olacak mı görücez.
Benim bir şey dediğim yok Ezel'i izledim Karadayı'ya da seneye başlıyacam reytinglerinin düşmesini neden istiyim sadece öyle bir ihtimal olabileceğini düşünüyorum bir genelleme yaptım.ezel ile karadayıyı kenan imirzalıoğlu başrolde diye mi kıyaslıyorsunuz
çünkü başrol hariç iki dizi arasında herhangi bir benzerlik yok
ezelin seneryosunu yazanlar-uçurum dizisinide batırdılar-aynısını 20 dakikada da yaptılar