9 Eylül 2013 Pazartesi Reyting Sonuçları

FF Sosyal Reyting 22:00-22:30 Arası :
ATV 9.22, TRT 5.44, SHOW 4.56, STAR 4.08, KANAL D 2.82

Son anlıklara girmek üzereyiz. Karadayı muhteşem gidişine devam ediyor. Bugün anlıkta 1. sıradan hiç düşmeyen dizi en yakın rakibine neredeyse 2 kat fark attı. Beni Böyle Sev bu anlıkta yine 2.liğini sürdürüyor. Bebek İşi bu anlıkta büyük bir sıçrama yaparak 3.lüğe yükseldi. Benim Hala Umudum Var'da kan kaybı devam ediyor. Ben Bilmem Eşim Bilir günü yine sonunculukla tamamladı.
Bu anlıkta Görüş Günü Kadınları ile FOX'un giriş yapmasını bekliyoruz. FOX'un acilen strateji değiştirmesi lazım!

Uçtular, koştular, yapıştırdılar ve finale geldiler! Ben Bilmem Eşim Bilir eğlenceli çiftleriyle final oyununa başlıyor! #benbilmemesimbilir

Güneşi Beklerken anlıklarda Karadayı'dan daha iyi alıyordu. 😀

Görüş günü kadınları çok durgun gidiyor birde şu felsefik sözler Türk seyircisine pek uygun değil.

Reytinglerde pek artış yaşamayacak bence.:(

FF Sosyal Reyting 22:30-23:00 Arası :
ATV 7.60, SHOW 3.59, TRT 3.54, FOX 2.58, STAR 2.23
Son anlıkları veriyoruz. ATV Karadayı ile günü güzel bir şekilde kapatıyor. Show TV Bebek İşi ile idere eder bir ortalamada seyretti. Beni Böyle Sev yeni sezonunda TRT'nin en önemli kozu olduğunu gösterdi. Görüş Günü Kadınları özetiyle oldukça başarılı gitti. Lakin FOX Türkiye'nin acilen bu akıştan vazgeçmesi lazım. Benim Hala Umudum Var ise Star TV'de vasat bir performans sergiledi.

Arkadaşlar ilk günü kapattık. Eğer isterseniz günlük ilk 50'yi yarın ana haberlerden hemen önce paylaşacağım. Gönül isterdi ki projemiz iyi bir destek görsün ama herşey zamanla olacak. Herkese iyi forumlar..

4 saat e bir dizi koyan bir yayin yonetmen 2000lerin başinda kaldi, insani kasvet basti, 60 dakika ozet + 120 dakika yeni bolum + 60 reklam/fragman bu neyin kafasi ? Karadayi OUT