9 Eylül 2013 Pazartesi Reyting Sonuçları

FF Sosyal Reyting 21:00-21:30 Arası :
ATV 5.74, TRT 4.96, SHOW 3.28, FOX 2.21, KANAL D 1,67

Karadayı beklenenden düşük gidiyor. Beni Böyle Sev bir önceki anlığına göre yükseltmiş. Bebek İşi yükselişte. Çocuklar Duymasın son girişinde anlığa girmeyi başardı. Ben Bilmem Eşim Bilir kötü gidişine devam ediyor. Benim Hala Umudum Var bu anlığa giremedi.

Bu anlığa yorum bekliyorum artık :D

karadayı 21.00 de mi başladı yav ben 21.15 sanıyodum o zaman baya düşük kalmış
karadayı iyi güzel bi bölüm ama yeni sezon havası yok arkadaş hiç yok 0 sanki geçen haftadan devam ediyo gibi insan biraz değişik başlatır başka yerden başlatır bişey yapar aynı yerde başlıyo ilk defa gördüm böyle bişey ve baya şaşırdım
asıl heycan şimdi başlıyo mahir nejdetin yanına geldi :D

BHUV'ın bu kadar çabuk düşeceğini tahmin etmiyordum..

Karadayı atağa kalmış azda olsa...:)

Muhteşem Yüzyıl'ın fragmanıda güzel olmuş.Birde Berrak olsaymış çok iyi olacakmıştı.:)

karadayı 21.00 de mi başladı yav ben 21.15 sanıyodum o zaman baya düşük kalmış
karadayı iyi güzel bi bölüm ama yeni sezon havası yok arkadaş hiç yok 0 sanki geçen haftadan devam ediyo gibi insan biraz değişik başlatır başka yerden başlatır bişey yapar aynı yerde başlıyo ilk defa gördüm böyle bişey ve baya şaşırdım
asıl heycan şimdi başlıyo mahir nejdetin yanına geldi :D
Finalide final gibi bitmemişti ki:X Haftaya devam edecek gibi bitmişti:X

atv çok iyi gitmiş karadayı düşük başladı ama yükseliyor

Finalide final gibi bitmemişti ki:X Haftaya devam edecek gibi bitmişti:X
aynen bunları yapabilse senaristler çok daha yüksek alırdı ne sezon finalini sezon finali gibi yaptılar nede sezon açılışını
yani izleyince 2.sezon olduğunu herkes anlamalı

FF Sosyal Reyting 21:30-22:00 Arası :
ATV 8.54, TRT 5.46, STAR 4.28, SHOW 4.04, KANAL D 3.61

https://twitter.com/TVKedisi1/statuses/377147140767637504

Karadayı reytingini inanılmaz derecede artırdı. Beni Böyle Sev iyi bu anlıkta da reytingini yükseltti, Karadayı reklama girdiği anlıklarda Beni Böyle Sev'in reytinglerde zirveye oturması an meselesi. Benim Hala Umudum Var anlığa girmeyi başarırken Ben Bilmem Eşim Bilir vasatın üstüne çıkamadı.
FOX yanlış zamanlama stratejisinin bedelini anlığa girememekle ödüyor.

Arkadaşlar, sistemin faydalı olup olmadığını sizlerin yorumlarıyla öğrenebileceğim. O yüzden lütfen yorumlarınızı esirgemeyin :)

FF Sosyal Reyting 21:30-22:00 Arası :
ATV 8.54, TRT 5.46, STAR 4.28, SHOW 4.04, KANAL D 3.61

Karadayı reytingini inanılmaz derecede artırdı. Beni Böyle Sev iyi bu anlıkta da reytingini yükseltti, Karadayı reklama girdiği anlıklarda Beni Böyle Sev'in reytinglerde zirveye oturması an meselesi. Benim Hala Umudum Var anlığa girmeyi başarırken Ben Bilmem Eşim Bilir vasatın üstüne çıkamadı.
FOX yanlış zamanlama stratejisinin bedelini anlığa girememekle ödüyor.

Arkadaşlar, sistemin faydalı olup olmadığını sizlerin yorumlarıyla öğrenebileceğim. O yüzden lütfen yorumlarınızı esirgemeyin :)
Bence faydasız malesef. SBT ile pek uyuşmuyor...