Günlük dizi sonuçta ne kalitesi arıyorsun ki? Unutma Beni'nin başarısı oyuncu seçimi ve yönetmenlikle ilgili aslında büyük kısmı 4 senedir izliyorum belki de 5 sene o yüzden o dizinin çok yükseleceğini düşünmüyorum biliyoruz o kadar. 😎Unutma Beni sanki kaliteli bir dizi mi ki? Her sene aynı olaylar. Başroldekiler ayrılıyor, kız deliriyor.
Focus Film nedense kendini tekrar ediyor. Unutma Benideki kız pavyona düştü, Deniz Yıldızındaki de pavyona düştü, kesin Beni Affette de pavyona düşecek birisi.
Beni Affet güzeldi Show Tv`deyken izliyordum denk geldikçe, Starda da izledim ama Starda sonraki sezonu bozdu.
Deniz Yıldızının eskiden izlerdim çünkü, gençlik dizisi tadındaydı müthiş bir diziydi. Şimdiki hali içler acısı. Her bölüm başka birisi geliyor, tanımadığım oyunculuğu 0 olan oyuncularla dolu. Sunanın kocasını melek gibi bırakmıştım, şeytan oldu.
Ayrıca bugün Karadayı 1. olmuş iki gruptada çok iyi oranlar almış tebrik ederim illa ATV'de diye yok haftaya O Ses başlayacak vb demek yerine tebrik etmek gerekmiyor mu ortada bir başarı var sonuçta.
Son düzenleme: