9 Eylül 2013 Pazartesi Reyting Sonuçları

Günlük dizi sonuçta ne kalitesi arıyorsun ki? Unutma Beni'nin başarısı oyuncu seçimi ve yönetmenlikle ilgili aslında büyük kısmı 4 senedir izliyorum belki de 5 sene o yüzden o dizinin çok yükseleceğini düşünmüyorum biliyoruz o kadar. 😎

Ayrıca bugün Karadayı 1. olmuş iki gruptada çok iyi oranlar almış tebrik ederim illa ATV'de diye yok haftaya O Ses başlayacak vb demek yerine tebrik etmek gerekmiyor mu ortada bir başarı var sonuçta.

Son düzenleme:
Ben araştırdım. Toplamda 19 kez karşılaşmışlar O Ses Türkiye ile Karadayı.

Karadayı bu 19 karşılaşmanın 10'da Totalde 1. olmuş. Kalan 9 kere ise O ses 1. olmuş.

A/B`de ise 19 karşılaşmanın 15`de O Ses, 4`de ise Karadayı 1. olmuş.

araştırmam bitti sonuçları açıklıyorum

Ab'de sadece 4 kezmi geçmiş alla alla yalan dünya okadar geçmiştir ab'de bi yanlışlık olmasın

araştırmam bitti sonuçları açıklıyorum
Açıkla aga

Çok kötü gitmiş GGK

toplam 19 kez karşılaşmışlar

TOTALDE o ses türkiye 10 kez
TOTALDE karadayı 9 kez
1.olmuşlar

AB DE oses türkiye 15 kez
AB DE karadayı 4 kez
1.olmuşlar

yani totali baz alaak söylüyorum doğal olarak ortada bir eşitlik var karadayının baştaki dezavantajına rağmen şimdi açık ve net karadayı daha avantajlı

Ab'de az geçmiş alla alla

revan 1 yerde yanlışlık yapmış totalde o ses 10 karadayı 9 olcaktı neyse göz bu olabilir

Ab'de az geçmiş alla alla
aga o ses ab de güçlü ama ab yi salla totalde eşit nerdeyse ben daha geride sanıyodum baya iyiymiş bu sefer totalde geçit yok orası kesin

Ab'de sadece 4 kezmi geçmiş alla alla yalan dünya okadar geçmiştir ab'de bi yanlışlık olmasın

Açıkla aga
Yetenek Sizsiniz Türkiye ve Survivoru sürekli geçmiş, O Ses Türkiyeyi 4 kez keçmiş, zaten 19 bölüm karşılaşmışlar.

Fatih bugüne alınırsa , Acun da geliyor
Süper yarış olur.

Ab'de güçlü Karadayı sonları hep geçti ya aklımda öyle kalmış
Neyse buda iyidir

Ab'de güçlü Karadayı sonları hep geçti ya aklımda öyle kalmış
Neyse buda iyidir
aga o ses bitince yetenek sizsiniz geldi onu hep geçti zaten
sonra survivor geldi onu da geçti hep
yani oralardan aklında kalmıştır

Evet, bir daha baktım yanlışlık yapmışım orda. Ama Karadayı kitlesini oturtana kadar geçen zaman da vardı. Survivor ve Yetenek Sizsiniz Türkiyeyi geçmiş sürekli galiba.

Tm jeton düştü survıvoru ve yeteneksizsinizi sürekli geçiyodu ya ben onları katıyodum Oses'le karıştım
@takas

Evet, bir daha baktım yanlışlık yapmışım orda. Ama Karadayı kitlesini oturtana kadar geçen zaman da vardı. Survivor ve Yetenek Sizsiniz Türkiyeyi geçmiş sürekli galiba.
Evet onları sürekli geçiyodu bende öyle hatırlıyorum onlarla karıştırdım

aynen karadayı tutana kadar ki zaman var

Kimin birinci olmasi önemli degil, önemli olan oranlar. T 9 AB 10 üstü alirsa Karadayi bence her zaman iyidir.

daha dizinin başı çok büyütüyorlar güneşi beklerkenide 40-50 bölüm sonra görcem onları

karadayı total 8.69 ab 9.44 reyting alarak sezonu çok iyi açmış tebrikler

bhuv total 4.75 reytingle gayet iyi gitmiş yine ama ab 3.2 reytinge düşmüş
müge anlı 2.54 reyting 16 ve 22 share uçmuş resmen napmış öyle müge
bırakın konuşalım ilk 100'de bile yok ab ise 100. sırada

Sezonun açıldığı bugün belli oldu tebrikler karadayı bu yılda zirve yarışında olacak haftalık reytinglerde.