9 Eylül 2012 Pazar Reyting Sonuçları

9 Eylül 2012 Pazar Hangi Yapımları İzlediniz / İzleyeceksiniz ?

• Gişe Memuru (ATV)

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    12
  • Anket kapatılmış .
Bence en büyük bomba , Ustura Kemalde , yenu bölümü total 5 , ab 3 alan dizi , tekrarı ile total 4 , ab 5 reyting almış , bence salı günü maça rağmen yükselecektir , total 6 üstü , ab 5 üstü alabilir.

Krem iki grupta da zirvede yer almis. Tebrikler..

Show Tv dusman kardesler'i bu reytinglerle bitirmeyebilir.

Büyük Risk'in ve İnsanlar Alemi'nin tekrarı iyi gitmiş. :)

Krem zirveden yine inmemiş.

Çıplak Gerçek a/b'de iyi ama total'de bir o kadar kötü.

BBEB'i eziklemişler. :D Kanal D kuduruyordur şimdi, Acun yokken böyleyse Acun gelince ne hallere düşeriz biz diye. :d

Son düzenleme:
Büyük Risk'in ve İnsanlar Alemi'nin tekrarı iyi gitmiş. :)

Krem zirveden yine inmemiş.

Çıplak Gerçek a/b'de iyi ama total'de bir o kadar kötü.

BBEB'i eziklemişler. :D Kanal D kuduruyordur şimdi, Acun yokken böyleyse Acun gelince ne hallere düşeriz biz diye. :D

Bende onu diyecektim birde şu Muhteşem Şov var bence 2. o program olur yada zirvede olur

@2. mesaja yorum eklendi. :) Ustura Kemal'in daha 1 bölümü yayınlandı, nasıl özeti verildi acaba :D

Krem yine süper gitmiş.Ben 5.80 civarı alır diyordum.Ama dizi 22:42 filan bitmesine rağmen diğer programa geçiş reklamini Kreme eklemişler.Siz düşünün artık reklamda ne kadar düşmüştür hemde bölüm sonu reklamına girdiğinde de(22:35) reklama girmişti.Yani 15 dklik reklam verilerini Kreme eklemişler.Sanırım düşme etkisi bundan😕

[TABLE="class: cms_table_gridtable"]
[TR="class: cms_table_evenRow"]
[TD]1[/TD]
[TD] KREM[/TD]
[TD] ATV[/TD]
[TD] 20:57:35[/TD]
[TD] 22:52:34[/TD]
[TD] 01:32:38[/TD]
[TD] 6,36[/TD]
[TD] 19,93[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Krem tam bi pazar dizisi olmuş :) Ben bilmem eşim bilir'i bile geçmiş :D

bir zamanlar kanal d ye laf ettirtmeyen kişi biranda kanal d yi kötüler oldu ne ilginçççç

krem her ki gruptada lider muhteşem oranlar almış tebrik ediyorum dizide emeği geçenleri

diğer proğramlardan bahsetmeye gerek yok zaten ben bilmem kim bilir bana göre izlenecek bir proğram değil haftaya acunla seyircileri paylaşsınlar ikiside darbe alsın çok iyi olur:))

istavrit kemal can sıkıntısından izleyenlerin katkısıyla bişeyler almış:)

bundan sonra her pazar kremleniyoruz:))

Krem bu hafta iki grubtada zirveyi ele gecirmis, su anda cok iyi bir performans sergiliyor Acun geldikten sonrada 5 Reytingin altina düsmezse Atv ye yetecektir.

Ben Bilmem Esim Bilir kendi cizgisinde yoluna cok iyi bir sekilde devam ediyor, bundan sonra zirve yarisi kolay olmayacaktir ama her zaman ilk 5 de kalacagina inaniyorum.

PT2 Düsman Kardesler e cok iyi gelmis, dizi nin reytinglerinde gözle görülür bir yükselis belki Show Tv yayindan kaldirma kararini birdaha gözden gecirebilir.

Ustura Kemal in tekrari iki grubtada cok iyi gitmis. Yeni Bölümü AB de 3 Reyting almisti ama tekrari 5 Reyting almis bakalim yarin ne yapacak?