xBUGRAx
Süper Emekli
FOX alabilir. Ne de olsa FOX geç saatte yayınlıyor dizileri![]()
Aman yok kalksın yayından
FOX alabilir. Ne de olsa FOX geç saatte yayınlıyor dizileri![]()
normaldir 165456844284 kez verildi
oha bizim burda daha yeni 12 ye geliyo saat23:15 - 23:30 ortalama <s style="text-decoration: none; color: rgb(102, 181, 210); ">#</s>sbt<s style="text-decoration: none; color: rgb(102, 181, 210); ">#</s>reyting 'leri; 1) SHOW: 5.79 , 2) KANALD: 2.99 , 3) KANAL7: 1.64 , 4) FOX: 1.53 , 5) STAR: 1.52
Düşman Kardeşlere bak sen
- - - Ekleme - - -
1.39![]()
azerbaycanla trkiye arasında 2 saat ara varoha bizim burda daha yeni 12 ye geliyo saat![]()
İyi Geceler de kimse hipermetrop değilHaydi Ben Çıkıyorum İyi Geceler![]()
azerbaycanla trkiye arasında 2 saat ara var
00:00 - 00:30 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) 2) KANALD: 13.16 , 3) FOX: 2.72, SHOW 1,42 STAR 1,15
göz süper gidiyor reytinglere bakın maşşallah maşallah..
Ne alaka? Saat değişikliği ile alakalı bu reytingleri. Ona kalmış olsa Hayatımın Rolü önce 3 aldı gelecek hafta saatte yayınlanmasına rağmen 6 aldı, diğer hafta 4e düştü. Sudan Bıkıp Çıkmış Balıkları saymıyorum bilereytingler çok saçma düsman kardesler 5 i geçmesi gerçekten komik 2 zor aliyodu geçen hafta saçmalık
Reytinglerde büyük sürprizler var.
Öncelikle Krem Totalde geçen haftaya göre çok az bir miktarda düşmüş, halbuki geçen hafta ortalaması 7di, dün 6 oldu. Ben daha fazla bir düşüş beklemiştim açıkcası. Diğer sürpriz AB`de 1 reyting atağa kalkarak zirveye yerleşmesi. Dizi tebriği hakediyor
Ben Bilmem Eşim Bilir ortalamada 7yi görmesine rağmen 5 reyting almış bu şaşırtıcı
Ustura Kemal total dizisi olmasına rağmen AB`de çok iyi gitmiş. Tekrarının aldığı oranlar şaşırtıcı
Düşman Kardeşler saatinin değişmesine karşım her iki grupta atağa kalkmış. Tebrikler
Çıplak Gerçek geçen hafta ilk 100e zor girerken bu hafta AB`de 9cu olmuş