xBUGRAx
Emekli
FOX alabilir. Ne de olsa FOX geç saatte yayınlıyor dizileri
Aman yok kalksın yayından
FOX alabilir. Ne de olsa FOX geç saatte yayınlıyor dizileri
normaldir 165456844284 kez verildi
oha bizim burda daha yeni 12 ye geliyo saat23:15 - 23:30 ortalama <s style="text-decoration: none; color: rgb(102, 181, 210); ">#</s>sbt<s style="text-decoration: none; color: rgb(102, 181, 210); ">#</s>reyting 'leri; 1) SHOW: 5.79 , 2) KANALD: 2.99 , 3) KANAL7: 1.64 , 4) FOX: 1.53 , 5) STAR: 1.52
Düşman Kardeşlere bak sen
- - - Ekleme - - -
1.39
azerbaycanla trkiye arasında 2 saat ara varoha bizim burda daha yeni 12 ye geliyo saat
İyi Geceler de kimse hipermetrop değilHaydi Ben Çıkıyorum İyi Geceler
azerbaycanla trkiye arasında 2 saat ara var
00:00 - 00:30 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) 2) KANALD: 13.16 , 3) FOX: 2.72, SHOW 1,42 STAR 1,15
göz süper gidiyor reytinglere bakın maşşallah maşallah..
Ne alaka? Saat değişikliği ile alakalı bu reytingleri. Ona kalmış olsa Hayatımın Rolü önce 3 aldı gelecek hafta saatte yayınlanmasına rağmen 6 aldı, diğer hafta 4e düştü. Sudan Bıkıp Çıkmış Balıkları saymıyorum bilereytingler çok saçma düsman kardesler 5 i geçmesi gerçekten komik 2 zor aliyodu geçen hafta saçmalık
Reytinglerde büyük sürprizler var.
Öncelikle Krem Totalde geçen haftaya göre çok az bir miktarda düşmüş, halbuki geçen hafta ortalaması 7di, dün 6 oldu. Ben daha fazla bir düşüş beklemiştim açıkcası. Diğer sürpriz AB`de 1 reyting atağa kalkarak zirveye yerleşmesi. Dizi tebriği hakediyor
Ben Bilmem Eşim Bilir ortalamada 7yi görmesine rağmen 5 reyting almış bu şaşırtıcı
Ustura Kemal total dizisi olmasına rağmen AB`de çok iyi gitmiş. Tekrarının aldığı oranlar şaşırtıcı
Düşman Kardeşler saatinin değişmesine karşım her iki grupta atağa kalkmış. Tebrikler
Çıplak Gerçek geçen hafta ilk 100e zor girerken bu hafta AB`de 9cu olmuş