9 Eylül 2012 Pazar Reyting Sonuçları

9 Eylül 2012 Pazar Hangi Yapımları İzlediniz / İzleyeceksiniz ?

• Gişe Memuru (ATV)

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    12
  • Anket kapatılmış .
00:00 - 00:30 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) KANALD: 13.16 , 3) FOX: 2.72, SHOW 1,42 STAR 1,15

göz süper gidiyor reytinglere bakın maşşallah maşallah..

Son düzenleme:
reytingler çok saçma düsman kardesler 5 i geçmesi gerçekten komik 2 zor aliyodu geçen hafta saçmalık

reytingler çok saçma düsman kardesler 5 i geçmesi gerçekten komik 2 zor aliyodu geçen hafta saçmalık
Ne alaka? Saat değişikliği ile alakalı bu reytingleri. Ona kalmış olsa Hayatımın Rolü önce 3 aldı gelecek hafta
saatte yayınlanmasına rağmen 6 aldı, diğer hafta 4e düştü. Sudan Bıkıp Çıkmış Balıkları saymıyorum bile

Reytinglerde büyük sürprizler var.
Öncelikle Krem Totalde geçen haftaya göre çok az bir miktarda düşmüş, halbuki geçen hafta ortalaması 7di, dün 6 oldu. Ben daha fazla bir düşüş beklemiştim açıkcası. Diğer sürpriz AB`de 1 reyting atağa kalkarak zirveye yerleşmesi. Dizi tebriği hakediyor
Ben Bilmem Eşim Bilir ortalamada 7yi görmesine rağmen 5 reyting almış bu şaşırtıcı
Ustura Kemal total dizisi olmasına rağmen AB`de çok iyi gitmiş. Tekrarının aldığı oranlar şaşırtıcı
Düşman Kardeşler saatinin değişmesine karşım her iki grupta atağa kalkmış. Tebrikler
Çıplak Gerçek geçen hafta ilk 100e zor girerken bu hafta AB`de 9cu olmuş
Kanal D`nin
Göz filmi totalde normal, AB`de çok iyi gitmiş

Reytinglerde büyük sürprizler var.
Öncelikle Krem Totalde geçen haftaya göre çok az bir miktarda düşmüş, halbuki geçen hafta ortalaması 7di, dün 6 oldu. Ben daha fazla bir düşüş beklemiştim açıkcası. Diğer sürpriz AB`de 1 reyting atağa kalkarak zirveye yerleşmesi. Dizi tebriği hakediyor
Ben Bilmem Eşim Bilir ortalamada 7yi görmesine rağmen 5 reyting almış bu şaşırtıcı
Ustura Kemal total dizisi olmasına rağmen AB`de çok iyi gitmiş. Tekrarının aldığı oranlar şaşırtıcı
Düşman Kardeşler saatinin değişmesine karşım her iki grupta atağa kalkmış. Tebrikler
Çıplak Gerçek geçen hafta ilk 100e zor girerken bu hafta AB`de 9cu olmuş

krem tutunamaz bence acun geldigi zaman 3.cü olur 2.ci garanti esim bilir olur kemik bir seyirisi var

listede 3 tane bomba var
1. Ustura Kemal'in tekrarının çok iyi gitmesi ve ab grubunda yeni bölümününden baha yüksek reyting alması.
2. Düşman Kardeşler'in yeni saatinde uçuşa geçmesi,
3. ve asıl bomba Çıplak Gerçek'in ab grubunda 9. olması final yaklaşınca belki heyecan artmıştır haftaya final yapacak