9 Eylül 2011 Cuma Reyting Sonuçları

Bu Cuma Gecesi Ne İzlediniz ?

• Bir Çocuk Sevdim (Kanal D)

Oy: 4 30.8%
  • Fatmagül'ün Suçu Ne - Tekrar (Kanal D)

Oy: 0 0.0%
  • Eyyvah Eyvah 2 (ATV)

Oy: 1 7.7%
  • İstanbul'un Altınları (ATV)

Oy: 2 15.4%
  • 5'er Beşer (ATV)

• Adını Feriha Koydum (Show)

• Doktorlar - Tekrar (Show)

• Sihirli Annem (Star)

• Anneler ile Kızları - Tekrar (Star)

• Dinle Sevgili (Fox)

• Kolpaçino (Fox)

Oy: 3 23.1%
  • Diğer (Belirtin)

• TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    13
  • Anket kapatılmış .
istanbulun altınları büyük toparlanış göstermiş geçen hafta totalde 46. olan dizi 18. liğe yükselmiş abde 21.olan dizi 5. ciliğe yükselmiş totaldede ilk 10 a girerse bitme tehlikesi ortedan kalkar...bir çocuk sevdim haftaya kıran kırana yarışacak tır ancak benim asıl merakım ŞAFAK SEZERİN YENİ DİZİSİ ALEMİN KRALI NE YAPACAK BEN İKİ GRUPTADA İLK 10 DA OLACAKTIR......

Kolpaçino'nun reytinglerine bakarak ilk 10'da yer alabileceğini tahmin edebiliriz bence :)

İstanbul'un Altınları A/B'de ilk 10'da yer aldığı sürece devam ettirilir bence. Bu dizi bu reytinglerden daha da fazlasını hak ediyor. Özellikle dizideki Fahri Altın karakteri fenomen olabilecek potansiyele sahip. :)

doğru söylüyorsun adminim fahri karakteri çok iyi bence arada sırada bakıyorum diziye oda fahri sayesinde mimikleri hareketleri falan çok iyi dizideki en komik karakter o bence hele ki ısmet ile diyalogları bence çok iyi 🙂

Kolpaçino'nun reytinglerine bakarak ilk 10'da yer alabileceğini tahmin edebiliriz bence :)

İstanbul'un Altınları A/B'de ilk 10'da yer aldığı sürece devam ettirilir bence. Bu dizi bu reytinglerden daha da fazlasını hak ediyor. Özellikle dizideki Fahri Altın karakteri fenomen olabilecek potansiyele sahip. :)
evet adminim özellikle
NASILSIN ABİ İYİ MİSİN ABİ İYİ GÖRDÜM SENİ ABİ DİYOR HER KARŞILAŞTIĞINDA VE DE REŞAT ALTIN YANITLIYOR -SOYADINI KAPININ ÖNÜNE KOYDA GİT,PASPASININ ÖNÜNE KOY DA GİT VB... GÜLMEK İÇİN HERŞEY VAR

doğru söylüyorsun adminim fahri karakteri çok iyi bence arada sırada bakıyorum diziye oda fahri sayesinde mimikleri hareketleri falan çok iyi dizideki en komik karakter o bence hele ki ısmet ile diyalogları bence çok iyi 🙂

Herkesle olan diyalogları çok çok iyi bence. Nadir Sarıbacak'ı kutlamak lazım, müthiş bir performans gösteriyor :)

"Nasılsın abi ? İyi misin abi ? İyi gördüm seni abi." :d

dün kolpaçinoyu izledim baya güzeldi
adını feriha koydum birinci olmuş zaten tahmin ediyordum başarılı başlamış seneye
bir çocuk sevdim ilerleyen zamanlarda geçer mi bilmiyorum ama çok iyi başlamamış
istanbulun altınları toparlanmış sevindim dizi severler adına

Basrollerini Vahide Gördüm, Hazal Kaya, Metin Çekmez ve Çagatay Ulusoy'un paylastigi ve yeni sezonun ilk bölümüyle ekrana gelen "Adini Feriha Koydum" dizisi iki gruptada zirvede yer almayi basarmis. Dünkü bölüme baktim ve çok çok heyecanli bir bölümdü. Birçok merak ettigimiz sorular cevaplandi.. Mesela; Zehra öldü mü? Hayir, ölmedi. Mehmet ile Seher'e ne oldu? Emir Feriha ask'i bitti mi? Iste bu sorularin cevabini alabildik. 🙂

TMC'nin yapimciligini üstlendigi ve dün Twitter'da Trend Topic olan Bir Çocuk Sevdim ilk bölümüyle umut vaad eden reytingler almis. 2.olabilirdi hatta 1. bile olabilirdi ama olamadi çünkü ATV Eyvah Eyvah 2'ye yayinlatti. Ama ileriki haftalarda yükselise geçer Bir Çocuk Sevdim. Özellikle A/B'de Adini Feriha Koydum'u zorlayacak gibi gözüküyor.

ATV'nin yayinlattigi Eyvah Eyvah 2 filmi iyi gitmis ve ATV'nin yüzünü güldürmeyi basarmis.

ATV'nin PT-2'de yayinlattigi sitcom'u Istanbul'un Altinlari A/B'de de saatine göre çok iyi sonuçlar alirken total'de birtürlü bekledigi reytingi alamiyor nedense. Ama bu dizi A/B'de böyle basarida devam ederse bir sorun yok gibi gözüküyor. Ha tabi bu da önemli, ATV bu reytinglerle bu diziyi devam ettirir? Bu sorunun cevabini ileriki haftalarda görecegiz.

GELECEK HAFTA REYTING SAVASLARINDA NE YASANACAK?

ISTE FKS14'ÜN 17 EYLÜL 2011 REYTING TAHMINI! BU TAHMIN ILK KEZ FAVORIFORUMUM'DA !

TOTAL:
1. Adini Feriha Koydum (Show Tv)
2. Bir Çocuk Sevdim (Kanal D)
3. Alemin Kirali (Atv)
4. Firar (Star Tv)

A/B:
1. Adini Feriha Koydum (Show Tv)
2. Bir Çocuk Sevdim (Kanal D)
3. Firar (Star Tv)
4. Alemin Kirali (ATV)

FURKAN DOGA / FavoriForumum.net

SON

haluk bilginerin bu dizide de ıhsan yıldırım karakterini oynadığını söylüyorlar ama bence alakası yok sizce

Yorumum:

Adını feriha koydum yeni sezona iyi başladı ama Bir çocuk sevdimden umutluyum ilerki zamanlarda zorlar bence...
Eyvah eyvah 2 tv de ilk kez yayınlanmasıyla 2.sırada yer aldı...
Bir çocuk sevdim hem adını feriha koydum'un yeni sezonda ki ilk bölümü olması hemde eyvah eyvah 2 ilk kez yayınlanmasıyla 3.oldu haftaya daha yüksek reytingler bekliyorum...
Doktorlar halen başarısı devam ediyor yayınlandığından beri hep ilk 10 da ....
Sihirli Annem olmamış muhtemelen sezon sonunu göremeyecek...
Show Tv için karayip korsanları ne ise fox için de kolpaçino o durmadan yayınlıyorlar bu filmleri ama yine de ilk 10 da oluyorlar :D
Dinle sevgili yayınlandığından beri en düşük yerini aldı..
İstanbul'un altınlar Totelde kötü A/B sayesinde dizi devam ediyor...

haluk bilginerin bu dizide de ıhsan yıldırım karakterini oynadığını söylüyorlar ama bence alakası yok sizce

İhsan Yıldırım efsane bir karakterdi. Doğal olarak oynadığı tüm rollerin ona benzetilmesi çok normal. Mesela Engin Günaydın da Burhan Altıntop nedeniyle hep bu eleştiriyle karşılaşacak. Belki Ufuk Özkan da Cevahir ile.

Reşat Altın, İhsan Yıldırım'a benziyor ama farklılıkları da çok fazla. İhsan Yıldırım çok daha çatlaktı :D

Ben zaten Anketde de soylemisdim Kanal D iyi bir hamle yapmadi.Resmen Show Tv kazandiracak.Kuzey Guney Cuma kesin birinci olurdu ama Çarşamba Muhteşem Yüzyıl alır onun elinden birinciliği.Ama bir Çocuk Sevdim Çarşamba olsaydı Zaten günü 2ci tamamladı böylelikle Cuma günün birincisi Kanal D olurdu yalnızca bir gün Show Tv birinci olurdu/Ama boyle yapip Kanal D Show Tv-ye iki gunu verdi.Yakinda tekrar degisir gunler

Adini Feriha Koydum ilk Bölümüyle iki kategoridede zirveyi ele gecirmis, Eyvah Eyvah cok iyi is cikarmis ve 2. sirada, Bir cocuk sevdim 3. olarak bence basarisiz degil cünkü Eyvah Eyvah la ayni saatte baslamislar ve Eyvah Eyvah in bu diziyi kesinlikle etkiledigini düsünüyorum bence Bir cocuk sevdim haftaya AB yi ele gecirir Total de 2. sirayi alir, Istanbulun Altinlari yine bir yükselis yapmis AB de gayet iyi ama Total de hala yetersiz bence AB de bu sekilde olduktan sonra Atv bu diziyi yayindan kaldirmaz cünkü saten Atv AB de her zaman zorlanan bir kanal.

Ben zaten Anketde de soylemisdim Kanal D iyi bir hamle yapmadi.Resmen Show Tv kazandiracak.Kuzey Guney Cuma kesin birinci olurdu ama Çarşamba Muhteşem Yüzyıl alır onun elinden birinciliği.Ama bir Çocuk Sevdim Çarşamba olsaydı Zaten günü 2ci tamamladı böylelikle Cuma günün birincisi Kanal D olurdu yalnızca bir gün Show Tv birinci olurdu/Ama boyle yapip Kanal D Show Tv-ye iki gunu verdi.Yakinda tekrar degisir gunler

Ben öyle düşünmüyorum. Evet Kuzey Güney Cuma günü rahat bir şekilde birinci olabilirdi ama bu sefer Çarşamba gününde çok geride kalırdı Kanal D. Bir Çocuk Sevdim, Muhteşem yüzyıl karşısında direnemezdi. Şu an Kanal D belki iki günde de birinciliği kaybedecek ama ikisinde de zirve yarışının içinde olacak.

Reyting hakkında yorumum;
- 'Adını Feriha Koydum' yeni sezona hızlı giriş yapmış ve Show TV'yi zirve'ye taşımış.
- 'Eyyvah Eyvah 2' TV'de İlk Kez olmasının avantajıyla 2. sıraya yerleşmiş her iki alanda da.
- 'Bir Çocuk Sevdim' 1. olmasını bekleyen bir çok kişiyi şaşırttı ve 3. oldu.
- Bunu söylemekten bıktım ama 'Doktorlar' yine iyi gidiyor.
- 'Kolpaçino' filmi Şafak Sezer etkisiyle 7. sırada yer almış ama A/B'de düşmüş ve 11. sırada yer almış.
- 'İstanbul'un Altınları' geçen haftadan daha iyi reyting almış. Total'de düşük alsa bile yine A/B'de reyting'i iyi gelmiş.
- 'Sihirli Annem' dizisi iyice düşüşe geçti ve bu gidişle dizi final verecek gibi duruyor. Eskisi gibi izlenmiyor.
- 'Dinle Sevgili' ve 'Unutma Beni' bildiğimiz gibi inişli,çıkışlı performanslarını sürdürüyorlar.

İlerleyen haftalarda daha güçlü yapımlar ekranlarda olacak ve reyting yarışı daha da zorlaşacaktır. Bakalım 2-3 hafta sonra nasıl olacak reytingler Cuma günü.

Dizinin reytinglerini etki eden faktör oyunculardır İstanbulun Altınlarında Haluk Bilginerden başka önemli oyuncu yok benim için.Bir Çocuk Sevdim dizisinde önemli oyuncu yok yani ama Adına Feriha Koydum hiç izlemedim ama söyle bir kadrosuna baktığımızda çok önemli isimler var.... türkiyede kadro bakımından en iyi dizi Muhteşem Yüzyıl Meryem Üzerliden tut Okan Yalabığa kadar bir çok reyting getirecek 7-8 oyuncu var dizide ondan sonra Fatmagülün Suçu Ne bu diziyide bakmadan oyuncu kadrosuna bakarsam 4 Tane etki eden oyuncu faktörü var tabi herşey oyuncu değildir örnek Öbgzk ben hiçbir oyuncuyu daha önce hiçbir dizide görmedim ERkan Petekkaya hariç Serseri dizisinden biliyorum ama öteki oyuncuları hiç bir dizide tanımadım

Bence daha iyi bu saatte yayınlanması. Diğer türlü erken saatte yayınlansa kanal daha çok beklentiye girecek ve belki daha erken kaldıracak yayında :) İkinci kuşakta bu reytinglerle devam eder bence :)

Bir çok kişinin diziden haberi yok,zaten ramazanda bitti,böyle kaliteli bir dizi erken olmalı.Şahsen dün izleyemedim.

Yorumlarım :

Adını Feriha Koydum iyi bir başlangıç yaparak zirvede yer almış.
Bir Çocuk Sevdim iyi bir başlangıç yapamamış. A/B'de biraz umut vaat etmiş. Bence 2-3 hafta sonra büyük düşüş yaşayacak.
Eyvah Eyvah 2 iyi izlenerek 2. olmayı başarmış.
Sihirli Annem yeni gününde de tutunamadı. Dizi yakında günlük dizi olacak ve reytinglerini yükseltecektir.
İstanbul'un Altınları iyi gitmeyi başarmış.
Kolpaçino filmi Totalde ilk 10'a girerek iyi gitmiş.
Ve İnsan Aldandı yine gerilerde kalmış. Dizi yakında yayından kaldırılır.

Bir Çocuk Sevdim'i izledim ve sonraki bölümlerin çok daha heyecanlı olacağını anladım. Zaten 1. olmasını beklemiyordum ama çok büyük bir hayal kırıklığı da değil bence sonuçta ilk 3'te yer almış önümüzdeki haftalarda AB'de zirve yarışı içinde girer.

Kanal D'deki her dizi 1. olacak, diye bir şey yok bence. Bazı günlerde ilk 3 de yeterli.

Çetin Tekindor ve Bülent İnal yine rollerinin haklarını veriyorlar.