- Reaksiyon puanı
- 50,350
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- izleryazar.com
Merakla beklenen sezonun ilk Cuma akşamında neler yaşandı ?
Kanal D'nin büyük umutlarla yayına sürdüğü dizisi Bir Çocuk Sevdim mi ? Yoksa geçen sezon zirve yarışının hep içinde olan Adını Feriha Koydum mu ? Hangisi zirvede yer aldı ?
ATV'de TV'de ilk kez ekrana gelen Eyyvah Eyvah 2 ve hemen arkasında yayınlanan İstanbul'un Altınları ne kadar izlendiler ?
İlk bölümüyle büyük hayal kırıklığı yaratan 5'er Beşer yükselişe geçebildi mi ?
Yakında günlük dizi olarak yayına devam edecek olan Sihirli Annem kaçıncı oldu ?
Hepsi ve çok daha fazlası sonuçlar belli olduktan hemen sonra detaylı incelemelerle burada olacak.
Reyting FavoriForumum'dan izlenir.
Sonuçlar belli oldu.
Adını Feriha Koydum yeni sezona çok iyi başladı ve iki grupta da zirveyi kaptı.
TV'de ilk kez yayınlanan Eyyvah Eyvah 2 de çok iyi iş çıkararak ikinci sıranın sahibi oldu.
Kanal D'nin büyük umutlar besleyerek yayına sürdüğü Bir Çocuk Sevdim ilk bölümüyle hayal kırıklığı yarattı. Dizi Kanal D'ye birincilik getirmedi. Ama buna rağmen A/B'de aldığı yüksek oranlarla A/B'de zirveyi zorlayacağını gösterdi. Totalde ise Adını Feriha Koydum şimdilik yarışta yalnız kalacak gibi gözüküyor. Tabii gelecek hafta yayına başlayacak Firar ve Alemin Kıralı'nın performansları da bu noktada önemli olacak.
ATV'nin sitcomu İstanbul'un Altınları yeni saatinde A/B'de yeniden yükselişe geçerek 5.olmayı başardı. Totalde ise yine geride kaldı. Dizinin bu A/B reytinglerini koruduğu takdirde devam edebileceğini söyleyebiliriz.
Fox'ta Dinle Sevgili düşüşe geçerken Kolpaçino iyi iş çıkarıp iki grupta da ilk 10'da yer aldı.
Prime Time'de son kez yayınlanan, yakında günlük dizi olarak ekrana gelecek olan Sihirli Annem yarışı yine epey gerilerden izledi...
Son düzenleme: