Kaos değil Sherlock beyciğim, @Aserat 'ı kendi söyledikleriyle vurup keyifleniyorum.Yine kaos çıkmış...
Kaos değil Sherlock beyciğim, @Aserat 'ı kendi söyledikleriyle vurup keyifleniyorum.Yine kaos çıkmış...
Babil bebeğim yükselmiş yaşasın Kırmızı Oda bebeğim düşmüş ama olsun harikayız yineBABİL
1.87
3.80
3.22
RAMO
5.24
3.80
4.78
PAYİTAHT
2.50
3.45
3.00
Teşekkür ederim.Fark ettim Özgür beyciğim, ağzınıza sağlık.
Bu arada Özgür beyciğim olur mu hiç Babil senaryo yüzünden düşüyor, Menajerimi Ara rakiplerinin çokluğu yüzünden. @Aserat
Kokusunu mu aldın? Sevimli kutup ayım benim. (Olumlu Açıdan)Yine kaos çıkmış...
Abi Hercai ve Babil dışında kalanlar düştü demişsin ama Arka Sokaklar artırdı oranlarını. Onun dışında bence de Hercai ve Babil finale yakın en geç yılbaşı biter.Herkese İyi Haftasonları Dilerim;
@emreemreu Konu senden gelmiş açıklama kısmı ; eline sağlık.
Çok kalabalık bir akşamdı; 2 dizi ekrana yeni sürüldü...Karışık bir sonuçlama olacaktı.
Gene her iki gruptada kültür farkı ve izleyici farkı kendini enteresan bir şekilde belli etmiş.
Bu kadar dizi arasından gözden çıkarılan Hercai ve Babil oran arttırmış. Kalan tüm diziler oran düşürmüş.
Çocukluk beklentilerin altında başlangıç yapmış, özellikle ülkedeki sosya ekonomilk yapı gereği Fox un AB de 4 ün altında kalması şaşırttı.
İleride be olur bilemiyorum; tekrarlarının performansı belirler ama ben dün sosyal alemde tt olan birşey yakalamadım dizi ile ilgili... Gene Kırmızı Oda vardı TT listelerinde.
Trt ortalama bir başlangıç yapmış...Trt ninde ab de izlenmesi bu tarz ile benim kendi yapılamama enteresan geliyor.
Onun dışında Hercai Totalde 4 erişti ama AB de 1 de gezmeye devam ediyor. Babilde Totalde ortalarda yokken AB de tutunmaya çalışıyor; iki grup dengesini kuramazsalar ilerleyen dönemde final yapacaklardır.
Babili 2 tık önde görüyorum final yapma konusunda; hercai 4 ü geçtiği için totalde aldığı serum biraz daha yatakta tutar onu.
Bu kadar dizi olması iyi mi kötü bilmiyorum ama ekranlarda farklı farklı renkler... Ama yorum yapmayı hele benim gibi uzun yazmayı sevenler için birebir fırsat
Haydi herkese iyi haftasonlar dilerim.
Not: Bu akşam MasterChef ile birlikte Adanadayız. @Felon Selam Olsun.
0,48 çok yüksek bir oran değil kiMenejerimi ara akşam ki tekrarı iyi izlenme almış bu dizi %90 rakipleri yüzünden izlenmiyor acilen bu oranları görüp kanalın pazar,cumartesi gününe almalı KALİTELİ DİZİNİN GÜNÜNÜ DEĞİŞTİRMEYECEKSEN ARKASINDA DUR STAR
Payitaht Abdülhamid bence TRT hikayesi bitesiye kadar bitirmez ne zaman hikayede sona gelinirse o zaman biterkatılıyorum size sevgili gerekli24.babil ve hercai maalesef final olur.ben dün akşam payitaht izledim sizce payitahtın reytingi nasıl yeterli mi?kırmızı odada güzel bir dizi .arka sokaklarda güzel.cuma günü 3 beğendiğim iş var.
Payitaht bitmez yükselir o sonra yeniden. AMA Sezon sonu bitmeli artık uzatılmamalı.katılıyorum size sevgili gerekli24.babil ve hercai maalesef final olur.ben dün akşam payitaht izledim sizce payitahtın reytingi nasıl yeterli mi?kırmızı odada güzel bir dizi .arka sokaklarda güzel.cuma günü 3 beğendiğim iş var.
TRT 1 bu belli olmaz.zaten dünkü bölümde abdülhamid sürgün ediliyordu yani bu sezon son sezon galiba çünkü abdülhamidin sürgün konusu işlendi.
Reytinglerinden bahsetmiyorum izlenmesin den 11,59 olan0,48 çok yüksek bir oran değil ki
Gece olduğu için share normalReytinglerinden bahsetmiyorum izlenmesin den 11,59 olan
Bence değil dizi izlenir rakipleri olmasaGece olduğu için share normal
Bence de öyle ama share gece olduğu icin normal geldi banaBence değil dizi izlenir rakipleri olmasa
Hercai klasik töre dizisinin ötesine gitmiyor. Kendini tekrar eden bir numarası olmayan 3 dakikada hazır makarna gibi. Yakında final haberi alınır ki bu oranlar bile ona fazla bence.