@Aserat biraz kızacak ama yarın 1,5 civarında reyting kaybedeceğini düşünüyorum Kırmızı Oda'nın. Çocukluk yarın olmaz ama bir kaç haftada zirve yarışında olur. Hercai yarın çok fena düşecek. Böyle bir tahminim var bakalım tutacak mı?
Kırmızı Oda zirvede olur ama o dizinin tutacağı da belli nasılsa çocuk ajitasyonu halkımızın zayıf noktası.@Aserat biraz kızacak ama yarın 1,5 civarında reyting kaybedeceğini düşünüyorum Kırmızı Oda'nın. Çocukluk yarın olmaz ama bir kaç haftada zirve yarışında olur. Hercai yarın çok fena düşecek. Böyle bir tahminim var bakalım tutacak mı?
23...45deki aynı sahne gene başlıcak gene reklama gircek..gene aynı sahne ve bitişArka Sokaklar 23.30 da reklama girdi 23.45 de tekrar başladı niye böyle bir şey yaptılar
23.45 - 00.15 arası tüm kanallar reklamdayken yayın yapıyorlar, çok iyi hamle. Bu aralıkta reytingleri baya yükselmiştir.Arka Sokaklar 23.30 da reklama girdi 23.45 de tekrar başladı niye böyle bir şey yaptılar
Öyle olmadı işte devam ediyor23...45deki aynı sahne gene başlıcak gene reklama gircek..gene aynı sahne ve bitiş
Değişik bir taktik zaten baksa da bakmasa da diziyi biliyor kanal çevirenler bakmıştır mutlaka23.45 - 00.15 arası tüm kanallar reklamdayken yayın yapıyorlar, çok iyi hamle. Bu aralıkta reytingleri baya yükselmiştir.
23...45deki aynı sahne gene başlıcak gene reklama gircek..gene aynı sahne ve bitiş
23...45deki aynı sahne gene başlıcak gene reklama gircek..gene aynı sahne ve bitiş
eskiden öyledı yada ben anlatamadım.Öyle olmadı işte devam ediyor
Genelde her akşam bu iki aralıkta bütün kanallar reklam veriyor. Kendi kendime diyordum zaten niye taktik uygulamaz hiçbir kanal da full yayın yapmaz diye sonunda bir kanal akıl etmiş.Değişik bir taktik zaten baksa da bakmasa da diziyi biliyor kanal çevirenler bakmıştır mutlaka
Bitti diye kapamıştım diziyi, halen daha devam ediyor. 😱 Şaşırtıcı.Arka Sokaklar 23.30 da reklama girdi 23.45 de tekrar başladı niye böyle bir şey yaptılar
OKUDUNMU BULDUNMU KARDEŞİMBitti diye kapamıştım diziyi, halen daha devam ediyor. 😱 Şaşırtıcı.
Herkes böyle yaptıysa işte olumsuz da olabilir Ama değişik bir taktiktiBitti diye kapamıştım diziyi, halen daha devam ediyor. 😱 Şaşırtıcı.
Ya dediğini anladım reklam giriyor 15 dakika sonra aynı sahne sonra tekrar reklam bitiş. Ancak bu sefer 23.45ten sonra 20 25 dakika falan devam etti.eskiden öyledı yada ben anlatamadım.
aynen öyle valla kardeşim anlatabildiysem ne mutlu banaYa dediğini anladım reklam giriyor 15 dakika sonra aynı sahne sonra tekrar reklam bitiş. Ancak bu sefer 23.45ten sonra 20 25 dakika falan devam etti.
gene başaramadım idare ederÇOCUKLUK
TOTAL : 4.80
AB : 3.82
ABC1 : 4.90