9 Ekim 2020 Cuma Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Kullanılan toplam oy
    28
BABİL
1.87
3.80
3.22

RAMO
5.24
3.80
4.78

PAYİTAHT
2.50
3.45
3.00

Reactions: Doğan
şaka olarak yazayım..tv 8 6. Haftasında diğer dizilerin seyircisi çalarak 1. oldu tebrıkler ..Bence KırmızI oda bitsin diğer dizilere haksızlık oluyor.zirvede bitirsin bari..

Uzun süredir forumu çevrimdışı takip ettiğim için yorum yapamadım ama inceleme yapıyordum.
Kırmızı Oda gerçekten Türkiye’de konusu ve işlenişi olarak sıra dışı bir dizi. İnsanı içine alan izlettiren değişik bir enerjisi var. Oyunculuklar başlı başına bir olay zaten. Bu reytinglerden fazlasını hak ettiğini düşünüyorum. Yolu açık olsun.

Hercai klasik töre dizisinin ötesine gitmiyor. Kendini tekrar eden bir numarası olmayan 3 dakikada hazır makarna gibi. Yakında final haberi alınır ki bu oranlar bile ona fazla bence.

Babil dizisini severek izlemeye başlamıştım ama sonradan senaryosunu bozan bir iş oldu. Umarım oyuncuları daha kaliteli dizilerde izleme şansımız olur.

Çocukluk klasik Erler Yapım dizisi Küçük Ağa gibi bir dizi. Sevebileceğim bir dizi değil. Kırmızı odadan sonra 2. sırada yerini alır.

Ramo kanalını memnun eden oranlarla yoluna devam ediyor. Tebrik ederim.

Reyting sonuçları konuya eklendi.

Kırmızı Oda başarılı grafiğini devam ettiriyor. A/B'de en yakın rakibine neredeyse 6 reyting fark atmış.

Arka Sokaklar totalde başarılı oranlar almaya devam ediyor.

Ramo iki grupta da 3. sırada yer alarak kanalını memnun etmeyi başarmış.

Çocukluk ilk bölümüyle iyi bir başlangıç yapmayı başarmış ancak daha da yüksek olabilirdi.

Babil totalde ilk 20'ye dahi giremezken, A/B'de ilk 5'te yer almayı başarmış.

Hercai geçen seneki oranlarından uzakta. Totalde 8, A/B'de ise 21. olabilmiş. Dizi için bu oranlar tehlike çanları.

Payitaht Abdülhamid TRT için ortalama bir başlangıç yapmış yeni sezonuna.

Kırmızı Oda çok düşmemiş haftaya da böyle kalırsa liderliğini korumuş. Beni en çok şaşırtan Hercai oldu. Düşer diyordum. Çocukluk çok yüksek başlamamış çoğu kişi ters köşe oldu benim gibi ama gün o kadar yoğun ki kötü de değil. Yıllar değişiyor tek değişmeye Arka Sokaklar

Reactions: 12.Adam
Hercai guzel bir sekilde yukselmis. Haftaya daha da yukselecektir cunku sirlar artik bir bir ortaya cikiyor..

Son düzenleme:
KO ve Ramo bu hafta düşmüş.

Arka Sokaklar'ın dün uyguladığı taktik tutmuş beklediğim gibi ve yükselmiş.

Çocukluk güzel başlamış, haftaya yükselir.

Reactions: Gerekli24
Kırmızı Oda ufacık düşse bile zirveyi kimseye kaptırmamış tebrikler.
Bazı arkadaşların kına yakmak için gelecek haftayı beklemesi gerekecek.

Çocukluk beklediğimden düşük başlamış. İyi sonuçlar ama Eylül'de başlasa MD gibi 7-8 alabilirdi. Bir de diğer FOX dizilerinin aksine Total'de daha yüksek açması şaşırtıcı. Muhtemelen gelecek haftalarda bu dizi Total'de zirveyi alır, Kırmızı Oda da diğerlerinde 1. olmaya devam eder.

Ramo hariç diğer tüm yapımlar yeni diziye rağmen yükselmiş şaşırtıcı. Herhalde kötü havanın etkisi. Neyse yeni diziler sayesinde haftaya heyecan geldi gelecek cuma neler olacağını şimdiden merak ediyorum.

Masumlar Apartmanı daha 4.bölümden düşmeye devam ediyor ama Kırmızı Oda öyle değil kesintisiz yükseliyordu diyen @Aserat 'a Kırmızı Oda'nın düşmesi şoku.
Hem de 1.5 reyting.
Böyle mort oluşların hastasıyız.

Reactions: 12.Adam and Doğan
Kırmızı Oda dışında iyi oran alan bir iş yok maalesef. Aslında Babil yakında final haberi gelir ve bu güne Menajerimi Ara gelebilir. AB boşluğunu doldurabilecek bir dizi bence. Ya da Star TV Özcan Deniz’in yeni dizisini mi koyar bilemedim ama AB boşluğu gözle görülür derecede.

Reactions: Doğan
1.5 değil 1 reyting.
Ayrıca 6 sezonluk erkek izleyiciye yönelik dizi değil kendi kitlesine yakın iş gelince düştü doyamadın kudurmalara.

1.5 değil 1 reyting.
Ayrıca 6 sezonluk erkek izleyiciye yönelik dizi değil kendi kitlesine yakın iş gelince düştü doyamadın kudurmalara.
Aman 1 reyting olsun ne fark eder. Ben dün 10.30 aldı sanıyordum meğer kendi tahminim aklımda kalmış.
EDHO'yu sadece erkekler mi izliyor sanıyorsun saftirik seni.
Kadın kitlesi de var. Sonuç olarak düşmüş mü düşmüş.

Ayrıca Masumlar Apartmanı için "ama nerede sorunlu varsa onların peşinden koştuğumuz için şaşırmıyorum" dedin ya o konuda e o zaman aynısı KO için de geçerli.
Bu yorumunu şimdi gördüm yoksa o zaman cevabını verdim şimdi vereyim içimde kalmasın.

E tamam geçerli değil demiyorum ki.
Ama Kırmızı Oda kaliteli işlerin düşmesine neden olmadığı için ona daha ılımlı yaklaşmam normal. Masumlar Apartmanı iyi reyting alırken Menajerimi Ara ve Hekimoğlu etkilenmeseydi tepki göstermezdim.

Kırmızı Oda 6 dizi arasında gayet iyi gidiyor. Zaten çoğu dizi bir yere kadar yükselir bir yerden sonra bu tarz iniş çıkışlar yaşamaya başlar normal yani.

Reactions: Gerekli24
Kaliteli işlerin düşmesine neden olmuyor mu? Babil'i etkiledi işte.
Neyse seni daha fazla sıkıştırmak isterdim ama her mesajında çelişkiye düşüyorsun sıkıldım artık.
Son paragraf için de geçerli madem her dizi bir yere kadar yükselir, iniş çıkış yaşar MA 14 almasına rağmen 4.bölümde geçti diye niye söyledin.
Doymadın rezil olmaya.

Babil'in öncelikli düşme nedeni senaryo. Geçen sezonun havası yok yoksa iyi kötü 4 alabilirdi. Menajerimi Ara ve Hekimoğlu'nda bu tarz bir sorun yok ve rakip güçlü olduğu için bu kadar düştüler sen de iyi biliyorsun.

KO'nun düşme nedeni sadece Çocukluk değil diğer diziler de olabilir çünkü neredeyse hepsi yükselmiş. Ama Masumlar sadece kendisinden farklı kitlenin izlediği EDHO gelince düştü arada fark var.

Reactions: 12.Adam and Özgür
Menajerimi Ara'nın sorunu öyle değil dedin ya, yani haftalardır yerinde saydığın için daha sana hiçbir şey demiyorum.
Sen o harika senaryosu olan diziyle 13'ü gör de sonra konuşalım.