hangi grup buBABİL
1.87
3.80
3.22
RAMO
5.24
3.80
4.78
PAYİTAHT
2.50
3.45
3.00
1.5 değil 1 reyting.Masumlar Apartmanı daha 4.bölümden düşmeye devam ediyor ama Kırmızı Oda öyle değil kesintisiz yükseliyordu diyen @Aserat 'a Kırmızı Oda'nın düşmesi şoku.Hem de 1.5 reyting.Böyle mort oluşların hastasıyız.
Aman 1 reyting olsun ne fark eder. Ben dün 10.30 aldı sanıyordum meğer kendi tahminim aklımda kalmış.1.5 değil 1 reyting.Ayrıca 6 sezonluk erkek izleyiciye yönelik dizi değil kendi kitlesine yakın iş gelince düştü doyamadın kudurmalara.
E tamam geçerli değil demiyorum ki.Aman 1 reyting olsun ne fark eder. Ben dün 10.30 aldı sanıyordum meğer kendi tahminim aklımda kalmış.EDHO'yu sadece erkekler mi izliyor sanıyorsun saftirik seni.Kadın kitlesi de var. Sonuç olarak düşmüş mü düşmüş.
Ayrıca Masumlar Apartmanı için "ama nerede sorunlu varsa onların peşinden koştuğumuz için şaşırmıyorum" dedin ya o konuda e o zaman aynısı KO için de geçerli.Bu yorumunu şimdi gördüm yoksa o zaman cevabını verdim şimdi vereyim içimde kalmasın.
Kaliteli işlerin düşmesine neden olmuyor mu? Babil'i etkiledi işte.E tamam geçerli değil demiyorum ki.Ama Kırmızı Oda kaliteli işlerin düşmesine neden olmadığı için ona daha ılımlı yaklaşmam normal. Masumlar Apartmanı iyi reyting alırken Menajerimi Ara ve Hekimoğlu etkilenmeseydi tepki göstermezdim.
Kırmızı Oda 6 dizi arasında gayet iyi gidiyor. Zaten çoğu dizi bir yere kadar yükselir bir yerden sonra bu tarz iniş çıkışlar yaşamaya başlar normal yani.
Babil'in öncelikli düşme nedeni senaryo. Geçen sezonun havası yok yoksa iyi kötü 4 alabilirdi. Menajerimi Ara ve Hekimoğlu'nda bu tarz bir sorun yok ve rakip güçlü olduğu için bu kadar düştüler sen de iyi biliyorsun.Kaliteli işlerin düşmesine neden olmuyor mu? Babil'i etkiledi işte.Neyse seni daha fazla sıkıştırmak isterdim ama her mesajında çelişkiye düşüyorsun sıkıldım artık.Son paragraf için de geçerli madem her dizi bir yere kadar yükselir, iniş çıkış yaşar MA 14 almasına rağmen 4.bölümde geçti diye niye söyledin.Doymadın rezil olmaya.
Menajerimi Ara'nın sorunu öyle değil dedin ya, yani haftalardır yerinde saydığın için daha sana hiçbir şey demiyorum.Babil'in öncelikli düşme nedeni senaryo. Geçen sezonun havası yok yoksa iyi kötü 4 alabilirdi. Menajerimi Ara ve Hekimoğlu'nda bu tarz bir sorun yok ve rakip güçlü olduğu için bu kadar düştüler sen de iyi biliyorsun.
KO'nun düşme nedeni sadece Çocukluk değil diğer diziler de olabilir çünkü neredeyse hepsi yükselmiş. Ama Masumlar sadece kendisinden farklı kitlenin izlediği EDHO gelince düştü arada fark var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?