Maskeli Fedai
Favori Üye
İsmail cemaatçi cemaati savunuyorKimseyi savunmuyor adam.Alyına isyan.
İsmail cemaatçi cemaati savunuyorKimseyi savunmuyor adam.Alyına isyan.
İsmail cemaatçi cemaati savunuyor
Gizli gizli savunuyor işteOnuda minimum derecede savunuyor işte.
bu kadar takılı kaldığımız bi dönem yok tnt de bile 2.bölüm 10 almıştık öyle bi kanaldaBelli olmaz ama denekler gerçekten değişmiş bu açıkca görülüyor. Yoksa TNT`de bile daha yüksek alıyordu.
hayat yolunda tutmaz zorŞeref Meselesi Cuma'ya gelecek gibi @Bully nedense içimden bir ses öyle diyor.Urfalıyam Ezelden tutabilir çünkü konusu TNS`nin sevebileceği bir konu.
Garip bir şekilde Yalan Dünya`yı da Çarşamba 21.45 görmüştüm rüyamda ama 23.00 oldu, neyse umarım erkene alınır bari.23.00 ne ya? Birden bire o saate alınır mı?Hayat Yolunda A/B`de 6 alsın da görelim Yalan Dünya gibi. Bari 22.15 yapın şu diziyi.
orası da artsın ama biz 10 istiyoruz artık agabiz totalde artış beklerken garip bir şekilde ab de reytinglerimiz artıyor
Farketmez iki tarafta artsınbiz totalde artış beklerken garip bir şekilde ab de reytinglerimiz artıyor
Hayat Yolunda`nın kendinden sonraki tekrarı 3 reyting falan aldı yani umut verdi ama yine de 5 reyting falan alacak gibi maksimum, belli de olmaz.hayat yolunda tutmaz zor
urfalıyam ezelden tutacaktır fragmanını beğendim iyi oyuncular var tutar
orası da artsın ama biz 10 istiyoruz artık aga
Sen 3 arkadaşı işlemedim mi dün))) not @destere de izlemis dizinin reytingini soylemeye gerek yok sanirim)))konu vadi yorum konuusuna dönmüş
artık izleyici için önemli değil demek ki size göre süper olan bölümleer))
10+ reytingi dediğim gibi karagül gördü bir daha görecekse de o görür bu hafta cenaze varimiş orada da
gördğün gibi aramızda kalsın ben izleyince 5 reytingi geçmiş @beyazsoy))) [HASHTAG]#geridonhatcik[/HASHTAG]
kocamın ailesi çok iyi gitmiş ben ab de zirveye aday olur diyordum abc1 de daha iyi gitmiş
forumun tek ağır ab siyim panpa etkim ab de olacak tabisi deSen 3 arkadaşı işlemedim mi dün))) not @destere de izlemis dizinin reytingini soylemeye gerek yok sanirim)))
AB reytingini diyorsun aramızda kalesinin.. izlenme totale göre yorumlanır yalniz
Hala ogrenemedin reytinglerde kıyaslama share gore yapılır. Gecen hafta mac vardı erken başladı ve shari 9.11 ve 9. Sırada bu hafta 13. Sıra 8.69 share yani sıradan da anlaşılacağı üzere düşmüş)))forumun tek ağır ab siyim panpa etkim ab de olacak tabisi de)) totoşta da geçen hafta 3.31 miş bu hafta 3.32 onu da artıştan say istersen
düşmüş demek için ıcığı cıcığını çıkarıcan deme ok kib bbHala ogrenemedin reytinglerde kıyaslama share gore yapılır. Gecen hafta mac vardı erken başladı ve shari 9.11 ve 9. Sırada bu hafta 13. Sıra 8.69 share yani sıradan da anlaşılacağı üzere düşmüş)))
Hacı TV sektörü böyle çalışıyor sen de alış bunlara ha ANSI stara gore iyi bu senede idare ederdüşmüş demek için ıcığı cıcığını çıkarıcan deme ok kib bb)))
Kurtlar Vadisi Pusu 3 grupta da zirvede yer almış. Tebrikler.
Kocamın Alesi süper gitmiş.Hala bu hafta yüksek oran alacağı son hafta, düşecek diyenlere inat yükseliş yaşamış dizi.)) Özellikle ABC1'de çok iyi gitmiş.Yeliz Kuvancı merakla bekleniyor.@sokak sanati
Güldür Güldür Show yine çok iyi gitmiş. Tebrikler.
Aramızda Kalsın AB'de 5 reytingi geçmiş. Dizi toparlanıyor gibi.
Üç Arkadaş ortalama başlamış daha yüksek beklemiyordum zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?