9 Ekim 2014 Perşembe Reyting Sonuçları

Aga her iddaasına varım reyting getirecek var mısın iddaa ya
varım tabi İnşallah sen kazanırsın ama şöyle bişey var belki biz o bölüm zatne artış yaşayacaz tilki de şansa denk geldi nolacak öyle olursa

Aga şefkat tepede bir ara oynadı karizma sıfır olmuş. Bakalım vadi şekil verecek mi
o halde gelmez İnşallah çok yaşlanmış saçlar gitmiş ses gitmiş durumdaydı ama vadiye dönüyorsa mutlaka o saç biraz uzayacak sese de ayar vereceklerdir orda ezik bi rolde oynamış galiba vadide ayarı verirler

varım tabi İnşallah sen kazanırsın ama şöyle bişey var belki biz o bölüm zatne artış yaşayacaz tilki de şansa denk geldi nolacak öyle olursa
Eğer o zaman akdar 10 reyting alamazsak Tilkinin geldiği bölüm 10 alırsa ben kazanacam eğer Vadi zaten o oranalrı alıyorsa Tilki reyting artırmassa sen kazanacan

Eğer o zaman akdar 10 reyting alamazsak Tilkinin geldiği bölüm 10 alırsa ben kazanacam eğer Vadi zaten o oranalrı alıyorsa Tilki reyting artırmassa sen kazanacan
tamam ama zaten 10 aldık alacaz her an gelebilir şansına denk gelme ihtimalide var

tamamdır aga girdik iddaaya hadi bakalım

geçen sezon senaryo iyi deildi reytingler iyiydi herkes senaryodan şikayet eder reyting konusunda çoşardı bu sene senaryo oyuncu görüntü herşey iyi bu sefer de reytingler iyi deil acayip bir paradox
))

geçen sezon senaryo iyi deildi reytingler iyiydi herkes senaryodan şikayet eder reyting konusunda çoşardı bu sene senaryo oyuncu görüntü herşey iyi bu sefer de reytingler iyi deil acayip bir paradox
))
abi malesef sezon öncesindeki hissettiğim olay doğru çıktı hatırlarsan bölümler çok iyi bile olsa beklediğimizi alamayacağız demiştim malesef öyle de oluyor

abi malesef sezon öncesindeki hissettiğim olay doğru çıktı hatırlarsan bölümler çok iyi bile olsa beklediğimizi alamayacağız demiştim malesef öyle de oluyor
hayırlısı sen kaliteni bozma böyle devam et illa reyting anlamında da takdir göreceksin

Dünkü bölüme göre resmen tokat yemişiz.. nerdeyse geçen haftayla aynı oranları almışız.. bu gidişle sezon finaline kadar 11 anca dayanırız.. resmen saçmalık.. sırf final sahnesi bu kadar reyting eder..

Tapatalk 2

TNS Kanal D`ye düşman. Vadinin geçeceğini öğrendikleri an denekleri değiştirdiler. Keşke açıklamasalardı ağustos sonuna kadar.

Vadide değil sorun deneklerde. Bu sene aksiyon dizilerinin hepsi düştü. Kaçak ve Arka Sokaklar da aynı şekil.

Ayrıca reytingler eskisi gibi yüksek de değil artık. Kadın kitlesine pek bir şey olmamış, ayrıca genelde aile dizileri tutuyor artık, komedi dizilerinin de bazıları yeniden sükse yaptı.

Keşke Kanal D Yalan Dünya`yı önce 20.00`de deneseydi belki yeni deneklerle tekrar A/B`de 7+ alabilirdi...

Kurtlar Vadisi iyi gitmiş tebrikler. Bu civarda gezinip duracak anlaşılan sezon boyu. Çift haneli reyting zor görünüyor.

Kocamın Ailesi Ab ve Abc'de muhteşem gitmiş. Tebrikler dizime.
Bakalım daha kaç hafta düşecek denilecek merak konuu. Ayrılan başrol başrol gibi değildiki. Dizi onun etrafında dönmüyordu. Bir çok hikayesi var dizinin. Yeni gelen karakterlerede çabucak ısındırırsa dizinin önünde kimse duramaz. Artmaz ama söz ettiğiniz dip yapıp bitirmekte olmaz.😉

Üç Arkadaş vasat başlamış. Tekrarındanda umutsuzluk akıyor.
Atv bu sezon zor tutunacak gibi ekranlara.

Aramızda Kalsın sonunda 5'i geçmiş. Dizi Ab'de Kocamın Ailesi ile sezon boyu büyük çekişme yaşayacak gibi.

Güldür Güldür her zamanki performansında.

Fatih Portakal sahalara geri döndü ve farkını ortaya koydu yine. İsmail Küçükkaya'da sabahları özellikle Abc'de esmiş.
Daha iyilerine layıklar bu tarafszılıkla.

Bu Tarz Benim iyi gitmiş. Dün biraz baktım bildiğin kız kavgası çekiyorlar.
Lisede izlemekten en çok hoşlandığım olaydı kız kavgası izlemek.
Sarışın Ayşegül favorim ama siyah saçlı Ayşekül'de çok iyi laf koyuyor. Saç baş oldukları bölümü merakla bekliyoruz.

İsmail ve tarafsızlık 😱

abi yapmayın ya son sahneyi izliyorum bu sahneler sırf 15 reyting eder yazık ya emeklere yazık izleyin şunu bi sonuna kadar

yav yemin ediyorum süper ötesi bir bölümdü nasıl bu reytingi alıyor aklım ve mantığım almıyor
geçen sezon ne bölümler 13-14 alıyordu rahatlıkla

illa ki yükselecek illa ki 15 alacaz bu olacak belki 1 ay belki 2 ay sonra olacak ama bu bölümlere bu senaryoya yazık oluyor yazık
emeklere yazık

Belli olmaz ama denekler gerçekten değişmiş bu açıkca görülüyor. Yoksa TNT`de bile daha yüksek alıyordu.