Tam bugün Furkan beyazsoya soru sormadı demiştim ki, Furkan beni yanılttı
beyazsoy sence son yaz gun degisiklikligine ugrar mi? milyonlarca lira harcandi bu diziye, özel platolar kuruldu makedonya'da.. Binlerce kostümler dikildi, özel efektler, yardimci oyuncular, figürasyon.. beyazsoy çok yazik olacak bu dizi biterse..
mrb Hayat bitiş reklamı mı?
beyazsoy sence son yaz gun degisiklikligine ugrar mi? milyonlarca lira harcandi bu diziye, özel platolar kuruldu makedonya'da.. Binlerce kostümler dikildi, özel efektler, yardimci oyuncular, figürasyon.. beyazsoy çok yazik olacak bu dizi biterse..
Katılıyorum size. Kim ne derse desin çok kıymetli oyuncular var.
Zaten bizim milletimizi anlamak mümkün değil. Nerde basit, özensiz dizi var izlerler, nerde izlenilesi dizi var izlemezler.
fox dizilerini 20:00 da başlatmalı ve foxa biri yeni dizisinin tam ortasındayken 15 dakika reklam verilmeyeceğine söylemeli
ahahaha star listede atv yok son yazın çok az ömrü kaldı benceçünkü Makedonyaya belirli bir para ödeniyor dönem dizisi falan.Bu reytinglerle sürmez bu
21:30 - 21:45 ortalama <s style="text-decoration: none; color: rgb(102, 181, 210); ">#</s>sbt<s style="text-decoration: none; color: rgb(102, 181, 210); ">#</s>reyting 'leri; 1) KANALD: 12.69 , 2) TRT1: 4.45 , 3) STV: 3.38 , 4) FOX: 3.31 , 5) ATV: 2.19
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?