Evet devamalılık istemiyor gibi girdim ortasından...Kabaca bi göz atiyorum.50 dakika oldu.. istediğin ana diziye girebilirsin devamlılık istemiyor
Evet devamalılık istemiyor gibi girdim ortasından...Kabaca bi göz atiyorum.50 dakika oldu.. istediğin ana diziye girebilirsin devamlılık istemiyor
@sbtanaliz: 21:00 - 21:15 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) KANALD: 11.26 , 2) TRT1: 5.92 , 3) FOX: 3.92 , 4) SHOW: 2.95 , 5) STV: 2.4
Öyle Bir Geçer Zaman Ki çok çok iyi gitmiş. Bu arada yine düşecek kesin.
Stv bile listede, Son Yazdan eser alamet yok
Merhaba Hayat Fox ortalamasına göre iyi bir giriş yapmış gibi gözüküyor. Fox boş günlerini azaltmaya başladı.
Sonunda 1 yıldır takip ettiğim foruma üye oldum Geniş Aile sayesine bu forumu gördüm ve Geniş Aile'yi bir daha sevdim Herkese merhaba ..
arakdaşlar rtük bir kanun çıkarmış. ferihadan ayrılanlar dizi yapacaksa dizi kesinlikle salı günü yayınlanmalı diye )))))
evlerden biri hande
merhaba hayat ferihanın annesi
son yaz feriha..
üç dizi birbirini yyedi son yaz ve evlerden biri battı. merhaba hayat fazla amerikan çıktı diziyi türkleştirememiişler .. ilişler fazla amerikan olmuş. bu gibi dizilerin belli bir kitlesi oluyor ama fazla yukarı çıkamıyor..ama ameriakn dizilerini izleyenelr için çok başarılı sayılır