9 Ekim 2012 Salı Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ustura yeni bölüm olsa coşardı

beyazsoy sence son yaz gun degisiklikligine ugrar mi? milyonlarca lira harcandi bu diziye, özel platolar kuruldu makedonya'da.. Binlerce kostümler dikildi, özel efektler, yardimci oyuncular, figürasyon.. beyazsoy çok yazik olacak bu dizi biterse..
Tam bugün Furkan beyazsoya soru sormadı demiştim ki, Furkan beni yanılttı :D

ahahaha star listede atv yok son yazın çok az ömrü kaldı bence :D çünkü Makedonyaya belirli bir para ödeniyor dönem dizisi falan.Bu reytinglerle sürmez bu

Son düzenleme:

beyazsoy sence son yaz gun degisiklikligine ugrar mi? milyonlarca lira harcandi bu diziye, özel platolar kuruldu makedonya'da.. Binlerce kostümler dikildi, özel efektler, yardimci oyuncular, figürasyon.. beyazsoy çok yazik olacak bu dizi biterse..

Katılıyorum size. Kim ne derse desin çok kıymetli oyuncular var.

Zaten bizim milletimizi anlamak mümkün değil. Nerde basit, özensiz dizi var izlerler, nerde izlenilesi dizi var izlemezler.

Trt kendini yine şişiriyo öbgzk zaten sbtde her yüksek çıkıyo

fox dizilerini 20:00 da başlatmalı ve foxa biri yeni dizisinin tam ortasındayken 15 dakika reklam verilmeyeceğine söylemeli :D

vallahi ilk günde söyledim senaryo yanlış oyuncuların uyumu yanlış diye. bir idizi kötü senaryoyala başladıysa düzelmesi imkansız. ben b hafta dizinin yayınlanmayıp düzelemeye gitmesini bekliyordum ama atv tekrar şansı denedi ama ortada bir dizi konusu yok. artık bu saaten sonra imkansız gibi duruyor.atv dizinin arakasında durur ve senaryo düzelirse bi ihtimalde ama diziye başrol oyuncusu katılmalı hazal kayanın o kıyafetlerden uzaklaşması lazım.. yani yapılacak çok şey var. dizi büyük ihtimal pazar ikinci kuşaga geçecek krem salıya gelecek

Katılıyorum size. Kim ne derse desin çok kıymetli oyuncular var.

Zaten bizim milletimizi anlamak mümkün değil. Nerde basit, özensiz dizi var izlerler, nerde izlenilesi dizi var izlemezler.

Son yazdada birçok dandiklikler var.Aksan konusu.Orda Makedonyadaki Türkleri işliyor ancak aksan arnavutların aksanı bir arnavutu türkçe konuşurken dinlerseniz öyle konuştuğunu göreceksiniz.Zaten yaptıkları aksanın bir Makedonun Türkçe konuşmasıyla uzaktan yakından alakası yok.Sonra tarihi tuhaflık var ki Makedonya o dönemde Sırbistan krallığına daha yakın oluyor Bulgaristan ne alaka

Öyle Bir Geçer Zaman Ki Süper Gidiyor. Ama reklamı çok fazla. Bu ara yine düşük gelecek