Totalde 6.5 -7, ab'de 3-4 alır bence Rıza baba.Evet Sbt'yede güvenmiyorum Tns'yede en iyisi Mns
Yapar Totalde 6 veya Taş çatlasa 7 alır Ab'sİ kötü zaten
Ne fenası !? Highline katagorisinde bi dizi kayıp.Niye dusuk anlamiyorum onu da fena dizi de degil oysa ama olmayinca olmuyor ne yapalim
furkan dizi kanal d de sen başka kanalı açmış olmayazsın))) nerede heyecan var dizinin temposu ciddi düşmüş. bölüm başlayalı tek olay oldu şebnem hastalandı dizide olan tek agır müzik altında duygulanmak o kadanaAsk cok heyecanli gidiyor bu aksam..
Igrencne ka yararlı bir ürün biliyon mu sen hürrem otu şu görüntüden kurtarıyor insanı hürrem im görüntü kirliliğine de karşı
Ekli dosyayı görüntüle 25336
Rıza baba sonuna kadar direnir olmadı pimi çeker kendisini havaya uçurur son çareTotalde 6.5 -7, ab'de 3-4 alır bence Rıza baba.
He vur dedik oldurdunNe fenası !? Highline katagorisinde bi dizi kayıp.
Yapar her sey beklenir.Rıza baba sonuna kadar direnir olmadı pimi çeker kendisini havaya uçurur son çare
işte hürrem bu ka yüce bir insan nelerle savaşıyorIgrenc
Bende düşünüyorum @Fks14 sana nasıl sormadı yeni gününde nasıl iş yapar dizi diye)) Demek görüş ayrılıkları vafurkan dizi kanal d de sen başka kanalı açmış olmayazsın))) nerede heyecan var dizinin temposu ciddi düşmüş. bölüm başlayalı tek olay oldu şebnem hastalandı dizide olan tek agır müzik altında duygulanmak o kadana
Midem kalktı resmenne ka yararlı bir ürün biliyon mu sen hürrem otu şu görüntüden kurtarıyor insanı hürrem im görüntü kirliliğine de karşı
Ekli dosyayı görüntüle 25336
işte hürrem in kıymetini bilin otu,kremi böyle şeyleri yok ediyor yüce insan yav şu hürremMidem kalktı resmen
Hürremin de onun yok ettiği kıllarda senin olsunişte hürrem in kıymetini bilin otu,kremi böyle şeyleri yok ediyor yüce insan yav şu hürrem
hürremin yanında her türlü bonus akbul edilirHürremin de onun yok ettiği kıllarda senin olsun
sormaya gerek varmıydı karadayı ile o ses arasından kim çıkmış üsstelik tns de sonradan gelip parsayı toplamak imkansız yakınBende düşünüyorum @Fks14 sana nasıl sormadı yeni gününde nasıl iş yapar dizi diye)) Demek görüş ayrılıkları va