Aaaa dur şimdi laf şeyi yapma ayoll sen zaten 2017 çıkış ödülünü almışsın şuan böyle konuşman normal ödül almadan demeliydinEn iyi çıkış fasa fiso hepsi sizin olsun, bana @Harunnn60 yeter.
Aaaa dur şimdi laf şeyi yapma ayoll sen zaten 2017 çıkış ödülünü almışsın şuan böyle konuşman normal ödül almadan demeliydinEn iyi çıkış fasa fiso hepsi sizin olsun, bana @Harunnn60 yeter.
Sen bi kaç sene önce görseydin hiç çıkmazdın burdan,sen geldiğinde daha da durgundu şimdi biraz hareketlendi bileSıkıldım diyelim. Giriyorum yinede ama eski tadı vermiyor artık.
Aferin iyi savunmuşsun beniAaa bu forumda kayıt önemli değil ne zaman aktif olduysan o yıllar hesap ediliyorÇok üye kayıt olup foruma 2-3 yıl sonra uğramış@serhatt da yeni yeni aktif olmaya başladı hatta 2018 in çıkış üyesi onu yaparız senden bayrağı alır
En iyi çıkış fasa fiso hepsi sizin olsun, bana @Harunnn60 yeter.
Aaaa dur şimdi laf şeyi yapma ayoll sen zaten 2017 çıkış ödülünü almışsın şuan böyle konuşman normal ödül almadan demeliydin@Harunnn60 ın gözünü boyamaya çalısma hemen
Teşekkür ederim bu hafta hedef 100En yakınındakiydi diye dedim
Tebrik ederim şekerim
Aaa bu arada seni daha bir yere göndermemGidiyorum çiğdem bak keremde istiyor zaten beni
@kerem Gebermeyi seçerek 1 adım gerine düştü ama tekrar hortlarsa işler karışabilir daha ocağa çok varŞimdiden belli ayol en iyi çıkış yapan,ben tabii
ohooo daha çok varmış o zamana kim öle kim kala@kerem Gebermeyi seçerek 1 adım gerine düştü ama tekrar hortlarsa işler karışabilir daha ocağa çok var
Yeni biri gelir belki papucunu dama atarohooo daha çok varmış o zamana kim öle kim kala
Kısmet bu işler,hak eden kazansın benim hiçbişeyde gözüm yokYeni biri gelir belki papucunu dama atar
Aaa böyle düşünmen güzel çünkü sen sadece parlak yarışında kazanmak istersinKısmet bu işler,hak eden kazansın benim hiçbişeyde gözüm yok
O yarışı kazaniyim başka bişey istemem zaten,allah gönlüme göre versin inş.Aaa böyle düşünmen güzel çünkü sen sadece parlak yarışında kazanmak istersin
Aaa o konuda da keşke alın buda sizin olsun desenO yarışı kazaniyim başka bişey istemem zaten,allah gönlüme göre versin inş.
Yok demem diyememAaa o konuda da keşke alın buda sizin olsun desen
Askerdeyken 72 mesaj yazmışım olmasam zirvede olurdum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?