9-15 Nisan 2018 Haftanın En Çok Güldüren Mesajları

Bundan ne anlamalıyım? Başlıklarda bazen başarısız olabiliyorum

Aslında teknoloji bilim zor çünkü birde doğru türkçe kelimeyi bulmak zorlayabiliyor. Misal ben batteri demeye alışkınım isveçcemden dolayı ama türkçede batarya denildiğini biliyorum artık

Bir şey anla diye demedim sadece başlığın içeriğinden senin açtığını tahmin edebiliyorum dedim.
Yani seçtiğin konuları artık bildiğimle alakalı bir durum. İmla kurallarını nasıl uyguladığından falan bahsetmedim.
Oraya girersek çıkamayacağımızı bildiğim için girer miyim hiç.

"Yani seçtiğin konuları artık bildiğimle alakalı bir durum."
Buraya kadar iyiydi. Keşke devamını yazmasaydın

Bu hafta az konu açacam. Sebebi sensin

"Yani seçtiğin konuları artık bildiğimle alakalı bir durum."
Buraya kadar iyiydi. Keşke devamını yazmasaydın

Bu hafta az konu açacam. Sebebi sensin
Zaten asıl duygular oraya kadar olan kısım. Geri kalanı goy goy, tahmin edebileceğin üzere.
Sonuçta senin durumunu da imlaya uymak için elinden geleni yaptığını da biliyorum.

Zaten asıl duygular oraya kadar olan kısım. Geri kalanı goy goy, tahmin edebileceğin üzere.
Sonuçta senin durumunu da imlaya uymak için elinden geleni yaptığını da biliyorum.
Olan oldu

Konuşamıyorum

Sen goy goy kültürüne sahip bir dostumuzsun, o mesajı anlayıp alınacağına ihtimal vermiyordum.
Ama böyle mesajlar yazarak o ihtimali gözler önüne çıkarıyorsun, yapma.
Ay tamam tabikide gerçek alınmıyorum. Yoksa mesajına güldürü yerine gözlük atardım
gözlük atınca bilki bir memnuniyetsizlik var demek

Ay tamam tabikide gerçek alınmıyorum. Yoksa mesajına güldürü yerine gözlük atardım
gözlük atınca bilki bir memnuniyetsizlik var demek
Biliyorum zaten alınmadığını ama uzattığın için ben de uzattım.
Neyse ileride belki o gözlüğü de alırım bir şekilde kim bilir?

Biliyorum zaten alınmadığını ama uzattığın için ben de uzattım.
Neyse ileride belki o gözlüğü de alırım bir şekilde kim bilir?
Olabilir
bir çok manası olabiliyor. Artık zamanı gelince ne için attığımıda anlarsın umarım

Öylemiydi?

Iyi ozaman, ben hep ince düşünüp hareket ederim mesaj vereceğimde. Sevindim bu duruma
Benden farklı olmadığını öğrendiğim iyi oldu.
Mesajı inceden veren ve bunu gerçekten üst düzey yapan biri varsa hele bana karşı olduğunda bundan ancak memnun olurum.

Sen raad ol
Debelenir artık. İfşalandı nasılsa toplu etiketlerde güldürü sayısı gittikçe azalıyor ama organik espirileri güzel
@xemrexxx Sahte tıklarla nereye kadar

Sen raad ol
Debelenir artık. İfşalandı nasılsa toplu etiketlerde güldürü sayısı gittikçe azalıyor ama organik espirileri güzel
@xemrexxx Sahte tıklarla nereye kadar
Başka yollara başvurur artık

Sakin olacam bu hafta @xemrexxx panik yapmasın

Sakin ol aynen,geri gelmesin çabuk

ben başarıya doymuş insanım size hoşt diyorum sadece
Emrecim panik olduğunu bukadar belli etmesen diyorum?
@MEnes ne alaka? Seninle ilgili hiç konuşmadiki ona laf atıyorsun? Panikten @serhatt ın mesajını alıntılayacağına gariban MEnes'e laf atmışsın A @Forumdash da sana laf atmıştı, Bak 2-3 mesaj yukarda

Ben 4 gündür sakinim RELAX Emre RELAX

@MasacRE- @Forumdash @eskici @turkuazz

Klasik @xemrexxx işte daa.
Arada böyle garip şeyler yapabiliyor.
Ha bu arada gariban demişsin de gariban olmadığımı biliyorsundur sen.
Cümle içinde öyle geçmesi gerekiyor, konuyla alakasız olduğum için demişsindir diye düşünmekteyim.