Zor olmadı.Okadar emrenin arasından Yiğiti nasıl gördün ayoll şuan fark ettim
Aaa söz konusu @xemrexxx olunca o konuda kefilim ayoll güldürü piyasada yokkende etiket eden kişilerden biriydiZor olmadı.Tek etiketsiz listede olan mesaj.
Zor olmadı.Tek etiketsiz listede olan mesaj.
Yürüyen kaliteyim diyorum size.Okadar emrenin arasından Yiğiti nasıl gördün ayoll şuan fark ettim
Çünkü konunun adı komik.@xemrexxx in etekleri tutuştu çabalayacak demiştim @Forumdash @gözlemci
Daha erken geldi foruma ve sabahlamıştı ama nafile. Aynı mesajımla 2. kez darbe yedirdim
Bukadar darbe yeter ona
Listenin başlarına ambargo koymuşum
Ama Diss savaşları konum @Forumdash ın dediği gibi harikayı hakediyordu. Herkes niye güldü@MasacRE- @eskici @MEnes
Ramazan yaklaşıyor davulumu hazırlayayımAaa söz konusu @xemrexxx olunca o konuda kefilim ayoll güldürü piyasada yokkende etiket eden kişilerden biriydi
Ama @destere den foruma ara vermeden listeye bir damga vurmasını bekliyorum eskisi gibi yoksa 2018 komedyelin ödülü zora girer @Harunnn60 davul çalar
Ne iki günü be? salı gidip perşembe döndü
Haha, niye ya. Çokta düşünmedim halbuki ismiÇünkü konunun adı komik.
Düşünmen gerekmiyor ki zaten. Veya bir şeyin komik olması için illa üzerinde düşünülmesi de gerekmiyor.Ne iki günü be? salı gidip perşembe döndüGeçen haftada tahattan indirdim diye dayanamadı. Tam tersi sadece 2 gün kayıptı@xemrexxx
Haha, niye ya. Çokta düşünmedim halbuki ismi
Ben şimdiden kaptım bir kaç dissDüşünmen gerekmiyor ki zaten. Veya bir şeyin komik olması için illa üzerinde düşünülmesi de gerekmiyor.'Just funny' işte.
Evet bu ara baya dadanmışsın foruma, konu sayını gördüm şaştım kaldım.Ben şimdiden kaptım bir kaç diss
Çok yorum yapmanın zararları
Aslında 49 konu açtım. 50. başkasının eseri demekkiEvet bu ara baya dadanmışsın foruma, konu sayını gördüm şaştım kaldım.Ben 5 konu bile fazla geldiği için yöneticiliği bırakmıştım sen 50 konu açmışsın öhhhh.Çok içli dışlı olduğun için haliyle diss sayında artış olması kaçınılmaz.
Kıskandı heralde seni o yüzden geldi çabuk çabukNe iki günü be? salı gidip perşembe döndüGeçen haftada tahattan indirdim diye dayanamadı. Tam tersi sadece 2 gün kayıptı@xemrexxx
Haha, niye ya. Çokta düşünmedim halbuki ismi
Valla ilginçmiş, o kadar konuyu telefondan açmak fazla uğraştırıcı.Aslında 49 konu açtım. 50. başkasının eseri demekki
Ben son haftalarda 20 den inmezdimde bu kez fazla uçmuşumdün en az 15 açtımGündem doluydu bizim burda. Son zamanlarin teknoloji konuları bana aitHa birde mobilden açtığımı tekrar belirteyim
Sakin ol aynen,geri gelmesin çabuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?