benimle ortak olsaydı bari en azından toplamda bir tek bende sihirli hayatlar sıkıntılı onu sevenler forumdan ayrıldıKanalı devrettiği kişiler iyi yönetemiyor
Keşke sana devretseydi..benimle ortak olsaydı bari en azından toplamda bir tek bende sihirli hayatlar sıkıntılı onu sevenler forumdan ayrıldı
en azından @MayısKralı dizisi iyicesine düştü 8 lerdi 2.60 a düştü en azından benimkisi 32 de 2.00 ye düştüKeşke sana devretseydi..
32 mi? 😱en azından @MayısKralı dizisi iyicesine düştü 8 lerdi 2.60 a düştü en azından benimkisi 32 de 2.00 ye düştü
Sihirli hayatlar 32 oldu perşembeye sezon finali bildirim gelmiyormu32 mi? 😱
Kanalı devrettiği kişiler iyi yönetemiyor
Bi program 16 diğeri 12 Reyting alıyor daha ne olsunKanalı devrettiği kişiler iyi yönetemiyor
SKY çok düşmüşBi program 16 diğeri 12 Reyting alıyor daha ne olsun
@MayısKralı zorla okut dizini şunların diline düştük
Bu işler arz-taleple olur. Okuyucu olmayana etiket yollamaz saygılı yayıncılar.Aynen ya. Etiket gelmedi ki okuyalım @MayısKralı
Ne zaman 😱
O zaman gözümden kaçmışZaten genelde başkalarının etiketini kullanıyorum ve çoğu zaman seni etiketledim yani.
Sen de zaten kimseninkine bakmıyorsunZaten genelde başkalarının etiketini kullanıyorum ve çoğu zaman seni etiketledim yani.
Ne yapalım şimdi sen NASA'da yeni gezegenleri inceliyorsan bizi hor görmek zorundamısın.Bir de kanal falan kurmuşlar.
Abi çok güldüm ya asosyallikte sınırları aşmışlar resmen.
Hayatı forumdan ibaret sanal yaşamak.