benimle ortak olsaydı bari en azından toplamda bir tek bende sihirli hayatlar sıkıntılı onu sevenler forumdan ayrıldıKanalı devrettiği kişiler iyi yönetemiyor![]()
Keşke sana devretseydi..benimle ortak olsaydı bari en azından toplamda bir tek bende sihirli hayatlar sıkıntılı onu sevenler forumdan ayrıldı
en azından @MayısKralı dizisi iyicesine düştü 8 lerdi 2.60 a düştü en azından benimkisi 32 de 2.00 ye düştüKeşke sana devretseydi..
32 mi? 😱en azından @MayısKralı dizisi iyicesine düştü 8 lerdi 2.60 a düştü en azından benimkisi 32 de 2.00 ye düştü
Sihirli hayatlar 32 oldu perşembeye sezon finali bildirim gelmiyormu32 mi? 😱
Kanalı devrettiği kişiler iyi yönetemiyor![]()
Bi program 16 diğeri 12 Reyting alıyor daha ne olsunKanalı devrettiği kişiler iyi yönetemiyor![]()
SKY çok düşmüşBi program 16 diğeri 12 Reyting alıyor daha ne olsun
@MayısKralı zorla okut dizini şunların diline düştük![]()
Bu işler arz-taleple olur. Okuyucu olmayana etiket yollamaz saygılı yayıncılar.Aynen ya. Etiket gelmedi ki okuyalım@MayısKralı
Ne zaman 😱
O zaman gözümden kaçmışZaten genelde başkalarının etiketini kullanıyorum ve çoğu zaman seni etiketledim yani.![]()
Sen de zaten kimseninkine bakmıyorsunZaten genelde başkalarının etiketini kullanıyorum ve çoğu zaman seni etiketledim yani.![]()
Ne yapalım şimdi sen NASA'da yeni gezegenleri inceliyorsan bizi hor görmek zorundamısın.Bir de kanal falan kurmuşlar.
Abi çok güldüm ya asosyallikte sınırları aşmışlar resmen.
Hayatı forumdan ibaret sanal yaşamak.![]()