Abla sen dram dizilerini seviyorsun biliyorum, beğenmen normal.Ben gece bölümü izledim gayet güzeldi bölüm seyirciyi yakalamak için kasvetli sahneler olacak tabii birde bence konu dar değil çok şey çıkar bu konudan bence
Abla sen dram dizilerini seviyorsun biliyorum, beğenmen normal.Ben gece bölümü izledim gayet güzeldi bölüm seyirciyi yakalamak için kasvetli sahneler olacak tabii birde bence konu dar değil çok şey çıkar bu konudan bence
Abla sen dram dizilerini seviyorsun biliyorum, beğenmen normal.
Tüm bölüm izlesen kesin ağlardın abi sen ben ağladımBende 2 dakka 48 saniye izledim diziyi..
10 yaşında bir oğlan 3 yaşında bir çocuğu öldürdü havası verilen dibine dibine dram yüklü bir dizi kokusu aldım 😁😁😁😁
Sen demedin ama seni bilen biliyorValla dram seviyorum diye demedim ne bilim bir tıkanacak bir konu göremedim diyeyim dedim
------
Tüm bölüm izlesen kesin ağlardın abi sen ben ağladım
O biçim alaka. Forumdan bir arkadaşımız sonuçları en iyi şekilde paylaşıyorken, ona destek olmak yerine, sırf hasetliklerinden ve kıskançlıklarından başka sayfalardan reyting paylaşanlar ve onlara çanak tutanlar da bir zahmet Deniz'den reyting beklentisine girmesinler. Bugünde paylaşmamış zaten sabah kuşağının reytingini, helal olsun kral hareket. @denizz19Yukarıda sadece ben belirtmiştim gündüz kuşağının reytingleri yok diye, ve bunu yazmışsın. Normal olarak bana mı bu laf diye düşünmüyor değilim. ve Nalaka?
Bence en kısa zamanda Doktor Hanıma görün sen.O biçim alaka. Forumdan bir arkadaşımız sonuçları en iyi şekilde paylaşıyorken, ona destek olmak yerine, sırf hasetliklerinden ve kıskançlıklarından başka sayfalardan reyting paylaşanlar ve onlara çanak tutanlar da bir zahmet Deniz'den reyting beklentisine girmesinler. Bugünde paylaşmamış zaten sabah kuşağının reytingini, helal olsun kral hareket. @denizz19
Haklısın, bugün vasat insanların vasat yazılarına maruz kaldım. Bir gidip görünsem iyi olacak kendi açımdan. Senin ihtiyacın yok ama, sen izlediğin o sabah kuşağı programları sayesinde evde tedavi oluyorsun zaten.Bence en kısa zamanda Doktor Hanıma görün sen.
Ben seni tanımıyorum, bir kere konuşmuşluğumuz bile yok. Bu nasıl bir kin bana karşı?Haklısın, bugün vasat insanların vasat yazılarına maruz kaldım. Bir gidip görünsem iyi olacak kendi açımdan. Senin ihtiyacın yok ama, sen izlediğin o sabah kuşağı programları sayesinde evde tedavi oluyorsun zaten.
Kendini kin duyulacak kadar değerli mi sanıyorsun? Gereksiz kişiler için niye kin duyup kendime zarar vereyim. Hadi şimdi sana güle güle.Ben seni tanımıyorum, bir kere konuşmuşluğumuz bile yok. Bu nasıl bir kin bana karşı?
Boş insanlar tanımadıklarına karşı böyle saldırmaya müsait, o yüzden senin gibi birisiyle tartışmaya bile girmem.
Ayrıca ne izlediğim ve ne yazdığımı da sana soracak değilim. Git sataşacak başka birisini bul. Bye bye
değerlim benimğ ❤️🧡💛💚💙💜🖤🤎🤍💔❣️💕💞💓💗💖💘💝❤️❤️🔥💟Kendini kin duyulacak kadar değerli mi sanıyorsun? Gereksiz kişiler için niye kin duyup kendime zarar vereyim. Hadi şimdi sana güle güle.