Gayseriliyi de 5 ten aşağı kesmezdi.Tabii tek takılmazdı
Gayseriliyi de 5 ten aşağı kesmezdi.Tabii tek takılmazdı
Gayseriliyi de 5 ten aşağı kesmezdi.
Arkadaş demek yerine direkt etiketleseydin keşke. Evet oraya takıldım çünkü sadece yüzeysel deyip geçmiştin oysa dün de böyle daha detaylı açıklayıp ne açıdan yüzeysel olduğunu tam ifade etsen takılmazdım. Yoksa ben beğendim diye herkes beğenmek zorunda diye bir tutum içinde falan değilim zaten.Dün Oğlum için tahminlerde çok yüksek yazmıştım izlemeden, keşke gece izledikten sonra yenileseydim. Ben ilk bölüm nasıl diye göz attım ve dün kendi konusunda da yorumlamıştım. Şimdi de birkaç şey yazmak istiyorum.
Dizinin kadrosu, oyunculukları çok çok iyi. Hele Nihal Yalçın ve Canan Ergüder muazzam bir oyunculuk sergiledi.
Amma ben dizinin konusunun çok dar olduğunu düşünüyorum, hatta dün de dedim bu hikayeden max 3-4 bölümlük Kırmızı Odanın hikayeleri tarzı dramatik/psikolojik bir hikaye çıkar. Böyle sezonluk dizi için bir hikaye yok.
Tabiiki böyle ilk bölümden ahkam kesmek istemem, fakat ilk bölüm de izleyiciyi elde tutmak için çok önemli. Ben o enerjiyi bulamadım. Hatta dün "yüzeysel bir ilk bölümdü" lafına takılmıştı bir arkadaş. Ama ilk bölüm bu dönemde yüzeysel olamaz, ilk bölümde izleyiciyi yakalayamazsa sonrasında işi zor demektir. Bunu unutuyor. Ve yüzeysel derken direkt herşeyi ilk bölümde göstersinler demiyorum, amma böyle uzun uzun ve kasvetli sahneler ile doldurmak yerine konuya daha özenli giriş yapılabilirdi.
Zaten reytingleri de bu kadar reklam ve fragmana rağmen beklenenin altında gelmiş. Tekrarı da iyi gitmemiş.
Belki bol tekrar ile 6+ alabilir ireliki haftalarda. Ve ya tamamen tutmaz. Ama ben nedense tutmayacağını düşünüyorum. Umarım yanılırım, bu kadroya yazık. Neyse bir daha izlemem, fakat başarılar yayın hayatında.
Sadakatsiz böyle yeni dizi karşısında AB-de baya yükselmiş. Artık böyle 6-7 arasında git-gel ile sezonu kapatır.
Gündüz kuşağı reytinglerini bulamadım.
O kısmı daha çok merak ediyorum.
Sen dün benim "yüzeysel" sözüme beni etiket etmeden yorum yaptığın için ben de bugün etiket yapmadım. Çünkü sen de buna gerek görmemiştin, ben tesadüfen gördüm o yorumu. Yoksa benim bir sorunum yok.Arkadaş demek yerine direkt etiketleseydin keşke. Evet oraya takıldım çünkü sadece yüzeysel deyip geçmiştin oysa dün de böyle daha detaylı açıklayıp ne açıdan yüzeysel olduğunu tam ifade etsen takılmazdım. Yoksa ben beğendim diye herkes beğenmek zorunda diye bir tutum içinde falan değilim zaten.
Sen beğendiğin için bu dizi tutmayacak @xemrexxx @AhmedArkadaş demek yerine direkt etiketleseydin keşke. Evet oraya takıldım çünkü sadece yüzeysel deyip geçmiştin oysa dün de böyle daha detaylı açıklayıp ne açıdan yüzeysel olduğunu tam ifade etsen takılmazdım. Yoksa ben beğendim diye herkes beğenmek zorunda diye bir tutum içinde falan değilim zaten.
Ben orada ifadenin kendisi üzerinden genel bir yorum yapmıştım ve doğrudan sana yönelik bir söylemde bulunmamıştım ama sen direkt "bir arkadaş takmıştı" diyorsun yani aynı şey değil.Sen dün benim "yüzeysel" sözüme beni etiket etmeden yorum yaptığın için ben de bugün etiket yapmadım. Çünkü sen de buna gerek görmemiştin, ben tesadüfen gördüm o yorumu. Yoksa benim bir sorunum yok.
Hay eline sağlık.@denizz19 umarım sabah kuşağının reytinglerini yayınlamazsın. Başka sayfalardan medet umanlar, yine o sayfalarda arasınlar reytingleri.
Yukarıda sadece ben belirtmiştim gündüz kuşağının reytingleri yok diye, ve bunu yazmışsın. Normal olarak bana mı bu laf diye düşünmüyor değilim. ve Nalaka?@denizz19 umarım sabah kuşağının reytinglerini yayınlamazsın. Başka sayfalardan medet umanlar, yine o sayfalarda arasınlar reytingleri.
Dedik, söyledik biz bunları… @Forumdash
Diziyi 3 kere yayınlayacaklardı çarşamba günü 3.tekrarının reytingi nerde @Aserat gece izleyicisinden seyirci çalarsa çalar yoksa PT zamanlarında izlenen ekrarlar ancak boşluktanEşofmanlı @Sherlock hoca... @Forumdash
Yok aşko bana diyor o arkadaş, ben arkadaşlarını paylaşmıyorum ya reytinglerini ondan mecbur da değilim yani paylaşmayaYukarıda sadece ben belirtmiştim gündüz kuşağının reytingleri yok diye, ve bunu yazmışsın. Normal olarak bana mı bu laf diye düşünmüyor değilim. ve Nalaka?
Sadece gündüz kuşağına vurgu yaptığı için ben kendi üzerime alındım. Çünkü üstde o program reytinglerini bulamadığımı yazmıştım, o ise gitsin nerde bulursa bulsun şeklinde ortaya mesaj yazmış. O yüzden sordum.Yok aşko bana diyor o arkadaş, ben arkadaşlarını paylaşmıyorum ya reytinglerini ondan mecbur da değilim yani paylaşmaya
Dün Oğlum için tahminlerde çok yüksek yazmıştım izlemeden, keşke gece izledikten sonra yenileseydim. Ben ilk bölüm nasıl diye göz attım ve dün kendi konusunda da yorumlamıştım. Şimdi de birkaç şey yazmak istiyorum.
Dizinin kadrosu, oyunculukları çok çok iyi. Hele Nihal Yalçın ve Canan Ergüder muazzam bir oyunculuk sergiledi.
Amma ben dizinin konusunun çok dar olduğunu düşünüyorum, hatta dün de dedim bu hikayeden max 3-4 bölümlük Kırmızı Odanın hikayeleri tarzı dramatik/psikolojik bir hikaye çıkar. Böyle sezonluk dizi için bir hikaye yok.
Tabiiki böyle ilk bölümden ahkam kesmek istemem, fakat ilk bölüm de izleyiciyi elde tutmak için çok önemli. Ben o enerjiyi bulamadım. Hatta dün "yüzeysel bir ilk bölümdü" lafına takılmıştı bir arkadaş. Ama ilk bölüm bu dönemde yüzeysel olamaz, ilk bölümde izleyiciyi yakalayamazsa sonrasında işi zor demektir. Bunu unutuyor. Ve yüzeysel derken direkt herşeyi ilk bölümde göstersinler demiyorum, amma böyle uzun uzun ve kasvetli sahneler ile doldurmak yerine konuya daha özenli giriş yapılabilirdi.
Zaten reytingleri de bu kadar reklam ve fragmana rağmen beklenenin altında gelmiş. Tekrarı da iyi gitmemiş.
Belki bol tekrar ile 6+ alabilir ireliki haftalarda. Ve ya tamamen tutmaz. Ama ben nedense tutmayacağını düşünüyorum. Umarım yanılırım, bu kadroya yazık. Neyse bir daha izlemem, fakat başarılar yayın hayatında.
Sadakatsiz böyle yeni dizi karşısında AB-de baya yükselmiş. Artık böyle 6-7 arasında git-gel ile sezonu kapatır.
Gündüz kuşağı reytinglerini bulamadım.
O kısmı daha çok merak ediyorum.