DOC Uyarlamasının Adı Belli Oldu, Çekimleri Başladı! | NOW

serhatt

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
86,188
Puanı
1,060
1766580797341.png

"Doc" uyarlamasının adı belli oldu!

Yapımcılığını Dass Yapım'ın, senaristliğini Pınar Bulut'un, yönetmenliğini Ketche (Hakan Kırvavaç)'nin üstlendiği, başrollerinde İbrahim Çelikkol ve Sıla Türkoğlu'nun yer aldığı dizinin adı "Doktor: Başka Hayatta" olarak belirlendi. Ayrıca dizinin kadrosuna; Eylül Tumbar, Şebnem Hassanisoughi, Bertan Asllani gibi ünlü isimler de dahil oldu.

Çekimleri de başlayan "Doktor: Başka Hayatta" yeni yılda NOW'da!

Doktor dizileri kolay kolay tutmuyor. Doktorlar, Mucize Doktor, Hekimoğlu, biraz da Kalp Atışı hatırladığım tutan diziler.

Bu dizi napacak bakalım, tutma şansını zor görüyorum açıkçası.

Doktor dizileri kolay kolay tutmuyor. Doktorlar, Mucize Doktor, Hekimoğlu, biraz da Kalp Atışı hatırladığım tutan diziler.

Bu dizi napacak bakalım, tutma şansını zor görüyorum açıkçası.
Tamam da bunun dışında zaten kaç doktor dizisi çekildi ki Bahar da mesela tuttu. Tutmadı diyebileceğimiz bir Hayat Bugün ve Kasaba Doktoru sayabiliriz belki.

NOW bu diziyi Çarşamba akşamı tutturur ve Kuruluş'un fişini çekebilir...

Tamam da bunun dışında zaten kaç doktor dizisi çekildi ki Bahar da mesela tuttu. Tutmadı diyebileceğimiz bir Hayat Bugün ve Kasaba Doktoru sayabiliriz belki.
"Bahar" salt doktor dizisi değildi.

İşte kolay kolay tutmayacağı için çok çekmiyorlar doktor dizisi.

İzleyiciyi farklı bir yerden yakalaması gerekiyor ki tutabilsin.
------

Hayat Yolunda da tutmamıştı. @Gerekli24

"Bahar" salt doktor dizisi değildi.

İşte kolay kolay tutmayacağı için çok çekmiyorlar doktor dizisi.

İzleyiciyi farklı bir yerden yakalaması gerekiyor ki tutabilsin.
------

Hayat Yolunda da tutmamıştı. @Gerekli24
Öyle bir dizi mı vardı:A Doktor dizisi tutmadığı için değil hepsi uyarlama senaryo olarak kolay çekilen bir iş olmadığı için çekilmiyor. Baharı yine koyarsak medikal diziye koyarım yine de hastane ortamında az buz sahnesi olan bir dizi değil ki. En garanti işlerden biri aşiret dizileri mesela aşiret dizisi olup tutmayan da çok iş var ama genel olarak tutma ihtimali yüksek işler diye düşünüyorum.

Öyle bir dizi mı vardı:A Doktor dizisi tutmadığı için değil hepsi uyarlama senaryo olarak kolay çekilen bir iş olmadığı için çekilmiyor. Baharı yine koyarsak medikal diziye koyarım yine de hastane ortamında az buz sahnesi olan bir dizi değil ki. En garanti işlerden biri aşiret dizileri mesela aşiret dizisi olup tutmayan da çok iş var ama genel olarak tutma ihtimali yüksek işler diye düşünüyorum.
Bahar, doktor dizisi olarak tanıtılmadı. Bir ev kadınının yükseliş hikayesi olması ilgi çekti :A Mucize Doktor, "otizmli doktor" hikayesiyle tuttu. "Doktorlar" ve "Hekimoğlu" salt doktor dizileri olarak tutmuş 2 dizi bence o yüzden :A

Hayat Yolunda, 2014'te Kanal D'nin dizi çöplüğüne giden dizilerinden birisi. Ediz Hun bile vardı :A

Life-As-It-Is-1200x675-1.jpg

• Beğendim
Reactions: Mehmet Can
Bahar, doktor dizisi olarak tanıtılmadı. Bir ev kadınının yükseliş hikayesi olması ilgi çekti :A Mucize Doktor, "otizmli doktor" hikayesiyle tuttu. "Doktorlar" ve "Hekimoğlu" salt doktor dizileri olarak tutmuş 2 dizi bence o yüzden :A

Hayat Yolunda, 2014'te Kanal D'nin dizi çöplüğüne giden dizilerinden birisi. Ediz Hun bile vardı :A

Hikaye akışında tabiki sadece hasta tedavi etmeyecekler ama medikal dizi sonuçta. Yoksa tarihi dizi diye de gerçek olmayan şeyler koyuyorlar mesela belgesel değil sonuçta dizi hepsi. Afişlerin hepsinde medikal tema koyuyorlar. Dizide önemli bir yer edinen ana temalarda mesela bu medikal tema olmasa dizi olmaz. Alyanin Uzak Şehirde doktor olması gibi bir durum değil

• Beğendim
Reactions: Bully

Bu dizi bence iyi gidiyordu 5 falan alıyordu ama Kanal D'nin açgözlülüğüne kurban gitti. :A İç yapımdı bir de. :A

• Güldürdün
  • Beğendim
Konu: 'Hayat Yolunda Dizisinin Tüm Bölümlerinin Reytingleri' https://fav10.net/forum/threads/hayat-yolunda-dizisinin-tüm-bölümlerinin-reytingleri.235261/

Reytinglerini buldum fena değil ama sonra birden düşmüş ve final gelmiş
9. bölümde 5 reyting almış ama sonrası düşüş ve 13’te final. TOTAL’in ilgisini çekememiş dizi, “AB” de güvenilmez bir grup olduğu için diziyi yarıda bırakmış ve final olmuş.

Mesela “TOTAL” dizisini satmıyor, Sahipsizler örneğinde olduğu gibi. Ama AB reytingleri bir anda eriyebiliyor.
O aç gözlülük esnasında çok güzel dizileri de harcadı Kanal D. :(

Hayat Yolunda, Benim Adım Gültepe...
Ah ah...

Bana Artık Hicran De 4 reyting almıştı ama kanal hiç tekrar vermeyerek fişini çekti ve 4.bölümde final oldu.

Benim Adım Gültepe de daha çok sürebilecek bir diziydi, çok yazık oldu ona da :(

• Aynen
Reactions: serhatt
9. bölümde 5 reyting almış ama sonrası düşüş ve 13’te final. TOTAL’in ilgisini çekememiş dizi, “AB” de güvenilmez bir grup olduğu için diziyi yarıda bırakmış ve final olmuş.

Mesela “TOTAL” dizisini satmıyor, Sahipsizler örneğinde olduğu gibi. Ama AB reytingleri bir anda eriyebiliyor.

Ah ah...

Bana Artık Hicran De 4 reyting almıştı ama kanal hiç tekrar vermeyerek fişini çekti ve 4.bölümde final oldu.

Benim Adım Gültepe de daha çok sürebilecek bir diziydi, çok yazık oldu ona da :(
Bu dizilerin hepsi çok iyi kadrolara sahip kaliteli dizilerdi, bak yine üzüldüm eski anılarım depreşti. :(

• Aynen