Dün diziyi izlemedim yükselmiş. Haftaya aynısınımı yapsam @Gerekli24
Yarım saate açarım bölümü. Ev bana kaldı bugün bir kaç saatliğine
Yarım saate açarım bölümü. Ev bana kaldı bugün bir kaç saatliğine
Aklımda durucağına yanında kalsın mantığı.Anam yastık altındaki para kafayı rahatsız etmez mi uyurken.
Aynen bayağı düşük özellikle AB'de fena çakılmış.Hekimoğlu düşük oranlar almış
Totali baya yüksekmiş maşallah tüm Türkiye izlemiş ha haftaya AB'de düşeceği kesin ayrıca aldigi reytingler memnun edici bile değil gören de sanar 10 reyting almış @AseratAynen bayağı düşük özellikle AB'de fena çakılmış.
Hadi canım sen AB'de 1 reytingle 28. olan Hercai izlemeye devam hadi.Totali baya yüksekmiş maşallah tüm Türkiye izlemiş ha haftaya AB'de düşeceği kesin ayrıca aldigi reytingler memnun edici bile değil gören de sanar 10 reyting almış @Aserat
Ekli dosyayı görüntüle 98974
Tm ha bu arada Hercai ile Hekimoğlu aynı gün dizisi olmadığı halde dillendirmeyeni de ne bilm yaniiii Canimm benim dizilerle uğraşacak boş vaktim yok ama seni bilemem + bir de senin gibi her izlediğim dizinin muhtarlığını yapmıyorumHadi canım sen AB'de 1 reytingle 28. olan Hercai izlemeye devam hadi.
Midem de değil miydi oAklımda durucağına yanında kalsın mantığı.
Sağol teşekkür ederim nereden bildin 9 tane altınım vardı 3ünü bozdurdum @12.AdamAlos, Hayırlı olsun.Güle güle kullan. Selahattin bence yastık altında biriktirmiştir.Ah seni kirli çıkı...
Oranları niye vermiyorsunuz?
Merakla beklenen reyting sonuçları belli oldu!
Tüm gruplarda 'Masumlar Apartmanı' zirvede, Fenerbahçe-Medipol Başakşehir maçı ise 2. sırada yer aldı.
Oranları niye vermiyorsunuz?
Mesela "Masumlar Apartmanı" tamam 1. ama rakiplerine ne kadar fark atmış?
@umuttanyel
Reyting sonuçları eklendi.
@Dosi @Aserat @Özgür @Sherlock @Tolstoyevski @The_Erinch @Angelica @denizz19 @emreemreu @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @12.Adam @Gerekli24 @Staran @seyfullXh @offensive @soo @haluk792 @Veteran @xdragxx @Hazem @Afet Güçverir @mesmeso61 @Zeyno45 @phoebebuffay @EmreCan @hayret bi şey @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @YıldırıM @-potterhead- @Burak97 @conino @Maskeli Fedai @Abdülhey @Sinanalbayci27 @DR @umuttanyel @Cervantes @BARON男爵 @Atlass @ömer karataş @yigit_00 @thekinqlord ve ilgili herkes
Bulunur bulunmasına ama ceza yeriz.BoşverEkli dosyayı görüntüle 98986
Altta şu detay yazıyor ama 1-2 sayfa geriye gittiğinizde oranların da olduğu bir mesaj atılıyor.
------
@umuttanyel
Zarar etmedin miMidem de değil miydi o
------
Sağol teşekkür ederim nereden bildin 9 tane altınım vardı 3ünü bozdurdum @12.Adam
Tm ha bu arada Hercai ile Hekimoğlu aynı gün dizisi olmadığı halde dillendirmeyeni de ne bilm yaniiii Canimm benim dizilerle uğraşacak boş vaktim yok ama seni bilemem + bir de senin gibi her izlediğim dizinin muhtarlığını yapmıyorum
Şey değil mi bu? Salı'nın en az izlenen dizisi?
Hayır tam aksine Masumlar Apartmanı'ndan sonra salının en çok izlenen (AB) dizisi.Şey değil mi bu? Salı'nın en az izlenen dizisi?
Sen neden benim yarama tuz ruhu basıyorsun Emrecim 300 lira 🙄Zarar etmedin mi
Ahahahahahaha, İçime doğmuşsa demek kiMidem de değil miydi o
------
Sağol teşekkür ederim nereden bildin 9 tane altınım vardı 3ünü bozdurdum @12.Adam
Ah canimmm özür dilerim annem 1100 tlem var iken al demişti iyi ki tel aldimSen neden benim yarama tuz ruhu basıyorsun Emrecim 300 lira 🙄