9 Şubat 2021 Salı Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Diğer (Lütfen Belirtiniz)

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    26
Hallettin mi bari sıkıntıyı? :A
Telefon un parçası yok hiç bir yerde :A telefon açılıp kapanıyor artık telefon fişi çekti telefon gittim yeni telefon aldım :A 3,5 kuruş biriktirmiştim onu da gidip telefona yatırdım moralim bozuk biraz ama telefon jilet gibi olduğundan fazla üzülmüyorum :A

Telefon un parçası yok hiç bir yerde :A telefon açılıp kapanıyor artık telefon fişi çekti telefon gittim yeni telefon aldım :A 3,5 kuruş biriktirmiştim onu da gidip telefona yatırdım moralim bozuk biraz ama telefon jilet gibi olduğundan fazla üzülmüyorum :A
Olsun olsun ne güzel yeni telefon almışsın o yönden bak. :A Bu arada cevaplamak istersen ne aldın? :A
------

Bu arada 2 dizi yazdım bugün için ama Tv İzlemedim. :A

Doya Doya Moda'nın reytinglerini çok merak ediyorum, bir şekilde bir yerden paylaşılıyorsa bilgi verebilir misiniz arkadaşlar?

Hallettin mi bari sıkıntıyı? :A

Olsun olsun ne güzel yeni telefon almışsın o yönden bak. :A Bu arada cevaplamak istersen ne aldın? :A
------

Bu arada 2 dizi yazdım bugün için ama Tv İzlemedim. :A

Aynen :A bi de telefonlaeı incelerken 5,6 kere alarm çaldırdık arkadaşla :A :A tabi ki cevaplarım:D Gm20 aldım :A
Alos, Hayırlı olsun.Güle güle kullan. Selahattin bence yastık altında biriktirmiştir.Ah seni kirli çıkı... :A :F

Hekimoğlu çok güzel bir yükseliş yaşamış. Bölümün güzel olacağını söylemiştim. Haftaya gelecek bölüm konu olarak bundan da güzel. Fragmanlar iyi gelirse artış devam edecektir.

• Beğendim
Reactions: Gerekli24
Masumlar Apartmanı uçmuş yine..Güzel bir bölümdü.Tebrikler...
Edho'nun olmayışı Baraj ve Hekimoğluna yaramış.İkiside iyi artmış ama haftaya düşeceğini düşünüyorum.