Ben de geç geldim ve bu yüzden dizime bakamadım 😏Ben eve kendimi zor attım ne dizisi dizi izlemedim
Ben telefon peşinde koşturdum tüm günBen de geç geldim ve bu yüzden dizime bakamadım 😏
Biraz maç izledim
Hallettin mi bari sıkıntıyı?Ben telefon peşinde koşturdum tüm gün
Oh oh iyimiş
Telefon un parçası yok hiç bir yerde telefon açılıp kapanıyor artık telefon fişi çekti telefon gittim yeni telefon aldım 3,5 kuruş biriktirmiştim onu da gidip telefona yatırdım moralim bozuk biraz ama telefon jilet gibi olduğundan fazla üzülmüyorumHallettin mi bari sıkıntıyı?
Olsun olsun ne güzel yeni telefon almışsın o yönden bak. Bu arada cevaplamak istersen ne aldın?Telefon un parçası yok hiç bir yerde telefon açılıp kapanıyor artık telefon fişi çekti telefon gittim yeni telefon aldım 3,5 kuruş biriktirmiştim onu da gidip telefona yatırdım moralim bozuk biraz ama telefon jilet gibi olduğundan fazla üzülmüyorum
Aynen bi de telefonlaeı incelerken 5,6 kere alarm çaldırdık arkadaşla tabi ki cevaplarım Gm20 aldımOlsun olsun ne güzel yeni telefon almışsın o yönden bak. Bu arada cevaplamak istersen ne aldın?
Ben bazen sadece öylesine telefon bakmaya gidince yapıyorum yanlışlıkla o an gelen rezil olma duygusu çok kötü.Aynen bi de telefonlaeı incelerken 5,6 kere alarm çaldırdık arkadaşla tabi ki cevaplarım Gm20 aldım
Aynen çok kötü bi duyguBen bazen sadece öylesine telefon bakmaya gidince yapıyorum yanlışlıkla o an gelen rezil olma duygusu çok kötü.
Hayırlı olsuun.
Güzel bölüm müydü ondan mı dedinMasumlar Apartmanı izledim.
İyi ki maçı izlememişim.
Hallettin mi bari sıkıntıyı?
Telefon un parçası yok hiç bir yerde telefon açılıp kapanıyor artık telefon fişi çekti telefon gittim yeni telefon aldım 3,5 kuruş biriktirmiştim onu da gidip telefona yatırdım moralim bozuk biraz ama telefon jilet gibi olduğundan fazla üzülmüyorum
Olsun olsun ne güzel yeni telefon almışsın o yönden bak. Bu arada cevaplamak istersen ne aldın?
------
Bu arada 2 dizi yazdım bugün için ama Tv İzlemedim.
Alos, Hayırlı olsun.Güle güle kullan. Selahattin bence yastık altında biriktirmiştir.Ah seni kirli çıkı...Aynen bi de telefonlaeı incelerken 5,6 kere alarm çaldırdık arkadaşla tabi ki cevaplarım Gm20 aldım
Anam yastık altındaki para kafayı rahatsız etmez mi uyurken.Alos, Hayırlı olsun.Güle güle kullan. Selahattin bence yastık altında biriktirmiştir.Ah seni kirli çıkı...
Maç 10 reyting almış pek EDHO etkisi olduğunu düşünmüyorumMasumlar Apartmanı uçmuş yine..Güzel bir bölümdü.Tebrikler...
Edho'nun olmayışı Baraj ve Hekimoğluna yaramış.İkiside iyi artmış ama haftaya düşeceğini düşünüyorum.