9 Şubat 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

Bu Perşembe Gecesi Ne İzlediniz ?

• Fatmagül'ün Suçu Ne (Kanal D)

Oy: 8 33.3%
  • Şanslı Masa (Kanal D)

Oy: 0 0.0%
  • Kurtlar Vadisi Pusu (TNT)

Oy: 12 50.0%
  • Alemin Kıralı (ATV)

Oy: 1 4.2%
  • Kim Milyoner Olmak İster (ATV)

• M.U.C.K. (Show)

• Kalbim 4 Mevsim (Star)

• Var Mısın Yok Musun (Fox)

• Diğer (Lütfen Belirtin)

• TV İzlemedim

Oy: 2 8.3%

• Kullanılan toplam oy
    24
  • Anket kapatılmış .
Zaten son yıllarda her sene kanal değiştiriyor, yine değiştirecektir bence, çünkü hiçbir kanalında mutlu olmuyor, yalnız gitmediği kaç kanal kaldı bilemiyorum.

FGSN bu sezon final yapacak ondan bosalan yeri Kanal D vadi ile doldurabilir. Vadi Kanal D de en az 15 reyting alacaktir.

FGSN bu sezon final yapacak ondan bosalan yeri Kanal D vadi ile doldurabilir. Vadi Kanal D de en az 15 reyting alacaktir.

Kanal D son yıllarda transfer işlerine pek girmiyor, transfere sıcak bakıyor olsa Muhteşem Yüzyıl'ı alabilirdi, ben Vadi'nin de eski kanallarından birine döneceğini sanmıyorum.

Fatmagülün Suçu ne? Kurtlar Vadisinin Polat tehlikede politikasıyla aldığı zirveyi tekrar geri alarak AB`de 3 reyting fark attı. Tebrik ediyorum diziyi
Kurtlar Vadisi Polat tehlikede politikası`nın ömrü kısa sürmüş gibi görünüyor
M.U.C.K düşüşte. Dizi toparlanmassa gidici gibi
Kalbim 4 Mevsim berbat gidiyor
Varmısın Yokmusun berbat
Tebrik Ediyorum: Fatmagülün Suçu ne?

Kanal D son yıllarda transfer işlerine pek girmiyor, transfere sıcak bakıyor olsa Muhteşem Yüzyıl'ı alabilirdi, ben Vadi'nin de eski kanallarından birine döneceğini sanmıyorum.
Kanal D hiç bir zaman transfer işine girmedi. Sadece bir dönem Kurtlar Vadisi`ni alıp son bölümlerini yayınlamıştı ve bu Kurtlar Vadisi`nin en yüksek reytinglerini aldığı dönemdi. O zaman diziyi taktir etmiştim iyi reytingleri var ama tadında bırakmak için final yapıyorlar. Ama tekrar başlayınca gözümden düştü

Sanmıyorum. Gelecek yıl bir çok iddialı dizi başlayacak. Büyük ihtimal biri Perşembe tutacaktır. Kanal D yalnızca 1 kere transfer işine girdi. Bir daha yapacağını sanmıyorum

KVP yi zirveden TNT indirdi ama saten bundan sonrada KVP birdaha 1. Olamaz dün Herkes isyan etti ve yorumlari yazanlarin büyük bir kismi bundan sonra internetten izleyecem yazmis.

haftalık reytıng muhteşem y.yıl fatma gul vadıyı gectı bende dun ısyan ettım tnt ıs bılmıo

Geçen hafta

[TABLE="class: cms_table_gridtable"]
[TR]
[TH="bgcolor: #DEDEDE"][/TH]
[/TR]
[TR="class: cms_table_evenRow"]
[TD]1
[/TD]
[TD] KURTLAR VADİSİ PUSU[/TD]
[TD] TNT[/TD]
[TD] 20:59:17
[/TD]
[TD] 23:10:15[/TD]
[TD] 01:33:48[/TD]
[TD] 13,63[/TD]
[TD] 31,62[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Toplam Süre: 2 Saat 11 Dakika
Bölüm Süresi: 1 Saat 33 Dakika
Reklam Süresi: 38 Dakika

Bu hafta

[TABLE="class: cms_table_gridtable"]
[TR="class: cms_table_oddRow, bgcolor: #FFFFFF"]
[TD]2[/TD]
[TD] KURTLAR VADİSİ PUSU
[/TD]
[TD] TNT[/TD]
[TD] 21:00:28[/TD]
[TD] 23:13:42[/TD]
[TD] 01:31:02[/TD]
[TD] 12,24[/TD]
[TD] 28,40[/TD]
[/TR]
[TR="class: cms_table_evenRow"]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Toplam Süre: 2 Saat 13 Dakika
Bölüm Süresi: 1 Saat 31 Dakika
Reklam Süresi: 42 Dakika

Reklam süresi aslında 4 dakika artmış ama yine de bu bile çok fazla etkilemiş.

Sadece 4 dakika arttıysa belki başka faktörler de aramalıyız düşüşte, mesela Fatmagül heyecanı arttırmış olabilir veya Vadi'nin karşısına onu en çok düşüren faktör olan maç çıkmış olabilir.

aslinda pek reklamla alakasi yok tnt reklamlari cok ve kisa veriyor buda izleyiciyi sIkIyo mesela her 10 dakikada bir 5 dakikalik reklam veriyor gecen haftalarda böyle degildi 20 dalika oynayip 7-8 dakika reklam veriyordu.

aslinda pek reklamla alakasi yok tnt reklamlari cok ve kisa veriyor buda izleyiciyi sIkIyo mesela her 10 dakikada bir 5 dakikalik reklam veriyor gecen haftalarda böyle degildi 20 dalika oynayip 7-8 dakika reklam veriyordu.

Anladım, doğrudur. Sık reklam seyirciyi daha çok sıkar tabii...

Yeni reklam yönetmeliği çıktıktan sonra tüm kanallar buna yöneldi yani kısa aralıklarla kısa reklamlar yayınlamak, açıkçası bu durum beni de çok sıkıyor, sürekli ara veriliyor, insan konsantre olamıyor, ben eski usül sistemi özlüyorum açıkçası yani 20 dakika dizi, 8 dakika reklam, en azından reklamın ne zaman girip ne zaman biteceğini biliyorduk, şimdi zırt pırt reklam.

kalbim 4 mevsim izlemiom ama izleyicilere saygı duyman lazım berbat ezmis gibi cumleler yeni forum kurallarına aykırıdır

Kurtlar Vadisi Kanalı değiştirmesi şart dünkü bölümden birşey anlamadım ! reklam bitti 3 dk sonra reklam koydular başka bir programı açtım birde baktım hemen başlamış onun için bazı yerler gitti
.Haftaya bu yanlış kararı düzelteceklerdir.Haftaya zirveyi alır diyorum heyacanlı bir senaryo yazarlarsa

Kurtlar Vadisi Pusu ve ardından Panathinaykos - FB maçını izledim.

Fatmagül'ün Suçu Ne ? almış bu hafta birinciliği. Dizi A/B'de 3 reyting fark atmış.

KVP bu hafta birinciliği kaybetmiş. Bunda reklamın etkisi var bence. Ben bile sıkıldım.

M.U.C.K Show TV adına kötü gitmiş. 1-2 hafta sonra PT-2'ye atılacağını düşünüyotum.

Kalbim 4 Mevsim kötü oranlar almış. Star'ın acilen PT-2'ye atması gerek.

Kim Milyoner Olmak İster çok iyi oranlar almış. Ancak onlar da reklamı uzun tutuyor. 52 dakikalık programa 41 dakikalık reklam koymuşlar.

Alemin Kıralı ATV'ye göre iyi oranlar alıyor. Bu dizi ATV'de geçen sezon yayınlansaydı bu oranlarla yayından kaldırılırdı ve ya PT-2'ye atılırdı.

Fatmagulun Sucu Ne Kurtlar Vadisini geride birkamis hemde fark atmis.Fatmagulu tebrik ediyorum.

dün akşam ilkkez fatmagülün suçu ne izldim