89. Oscar Ödülleri Sahiplerini Buldu!

The Salesman, Asgar Ferhadi'nin daha önce izlemiş olduğum About Elly, A Separation ve Le Passe filmleri gibi değil. Çok sıkıcı aynı Fenerbahçe maçlarında olduğu gibi. Filmi izlemek için @destere'yi de ikna etmem güzel oldu.

@OzaN

İlk yarım saat sıkıcıydı ama konuya giriş yaptıktan sonrası güzelleşmeye başladı. Herkese tavsiye edilir.

Kırmızı halıyı izlemem. Şu arada bir film daha izleyeyim
4:30 da buradayız bakalım.

kırmızı halı var şuan @destere bende ancak bunu izlerim zaten ayoll ödül törenine 4 te geçiş yaparken bende yatmaya giderim hahah

Son düzenleme:
kırmızı halı var şuan @destere bence ancak bunu izlerim zaten ayoll ödül törenine 4 te geçiş yaparken bende yatmaya giderim hahah

@destere hiç gelme boşuna, çıkarmışlar yaşlı başlı kadını konuşturuyorlar bir saattir hiç ilgi çekici bir şey yok. Uykumuz açılsın dedik daha beter uykum geldi
Ben Emma çıkınca haber ederim sana

hhahaha kırmızı halı yeterli bence yatacam bende birazdan ödülleri yarın konudan öğreniriz ayoll

İlk yarım saat sıkıcıydı ama konuya giriş yaptıktan sonrası güzelleşmeye başladı. Herkese tavsiye edilir.
filme dalmışım zaten ilk bir saati bitirdim biraz dedikoduları takip edeyim diye geldim ama sanırım daha pek bişey yok

kırmızı halı var şuan @destere bende ancak bunu izlerim zaten ayoll ödül törenine 4 te geçiş yaparken bende yatmaya giderim hahah
kırmızı halıda neler geçiyor neler kaçırma derim hem benlikleri zaten sevmezsinde senlik parlaklarda var

Hidden figuresdeki üçlüden güzel olan çıktı demin o biraz ilgimi çekti. Böyle göğüs bölgesi transparan bir elbise giymişti

Ben bitirip yorumumu yaptım, ilk yarım saatden sonrası çok güzel. Şimdi akşam yemeği hazırlıklarına başlamalıyım, 4.30'da burada olacağım.

Hhahah ayy tam yatmaya gidiyordum sen geldin ayoll

kırmızı halı yetti bana vlla sabaha kadar manyak gibi ödül töreni izleyemem ben kaçıyorum

Hidden figuresdeki üçlüden güzel olan çıktı demin o biraz ilgimi çekti. Böyle göğüs bölgesi transparan bir elbise giymişti
bu siyahi kimdi harika bişey çıkaramadım
la kırmızı halıya daldık filmi kaçırıcam

Hhahah ayy tam yatmaya gidiyordum sen geldin ayoll

kırmızı halı yetti bana vlla sabaha kadar manyak gibi ödül töreni izleyemem ben kaçıyorum
aslında uyku tutmazsa arada bir bekleriz seni saat 06 30 civarı gel derim emma stone ödül alacak

Elle filmiyle en iyi kadın oyuncu dalında aday olan Isabelle Huppert.

bu siyahi kimdi harika bişey çıkaramadım
la kırmızı halıya daldık filmi kaçırıcam

aslında uyku tutmazsa arada bir bekleriz seni saat 06 30 civarı gel derim emma stone ödül alacak

Neyse sen filmini izle, ben törenin başlamasına yakın fotoları paylaşırım burada

jannel mone çıktı @MasacRE- bunuda hidden figures da bayağı beğenmiştim tatlı mary

Yabancı film dalında aday olan Avustralya filmi Tanna'yı temsilen kırmızı halıya gelen Tanna kabilesinden 3 yerli.

Beklediğim isim geldi ama elbisesi çok rüküş malesef.