senin yaptığın ölümü gösterip sıtmaya razı etme taktiği ?Sanmam ya kim alacak onun yerine? Moonlight mı? Filmde liderlik vasfı yok bi kere abi.
senin yaptığın ölümü gösterip sıtmaya razı etme taktiği ?Sanmam ya kim alacak onun yerine? Moonlight mı? Filmde liderlik vasfı yok bi kere abi.
Viola Davis sen nasıl muhteşem bir insansın yaa. Oscar'ı iyi ki almış.Konuşması çok güzeldi..
la la land bir ödülü daha pas geçti muhteşem gidiyor geceViola Davis sen nasıl muhteşem bir insansın yaa. Oscar'ı iyi ki almış.Konuşması çok güzeldi..
senin yaptığın ölümü gösterip sıtmaya razı etme taktiği ?niye 9 aday film var ve en az 6 sı bu saydığın iki filmi ezer geçer onlar dururken niye kötüye razı etmek için daha kötüyle korkutuyorsunki ?
Çok şaşırtıcı bir gece oluyor. Geçen yıl Mad Max'e yapılan muameleyi bekliyordum en azından teknik dallarda, ters tepti resmen.
umarım en iyi filmdede aynı sonucu alırızBenim izlediğim filmler arasında adaylar içinde, LLL ve Hacksaw Ridge en beğendiklerimdi. İkisi arasından da LLL'yi seçerim.
Kurgu Hacksaw'e gitti. :O Bu dal mıydı En İyi Film'e dair ipucu veren?
En iyi filmde işler çok karıştı.En iyi kurgu Hacksaw Ridge'e gitti.
Çok şaşırtıcı bir gece oluyor. Geçen yıl Mad Max'e yapılan muameleyi bekliyordum en azından teknik dallarda, ters tepti resmen.La La Land'e olan aşırı övgüler Akademi'yi de yormuş belli.
sen nerdesin kurguyuda kaybetiniz en iyi film ödülü hacksaw ridge e gidiyorTam da Michael J. Fox ustaya saygı duruşunda evden çıkmak zorunda olmam.Tekrar izleyeceğim o kısmı.
umarım en iyi filmdede aynı sonucu alırız
Sanmıyorum. Hacksaw en iyi filmde pek yer almayacaktır ama işler karıştı bu ödülle o kesin.Kel abimiz çok büyük sürprizler oluyor filmde de sürpriz çıkabilir diyor. Hacksaw orada da alırmı acaba
inşallah inşallah diyelimKel abimiz çok büyük sürprizler oluyor filmde de sürpriz çıkabilir diyor. Hacksaw orada da alırmı acaba
o siteye ulaşılmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?