89. Oscar Ödülleri Sahiplerini Buldu!

Sanmam ya kim alacak onun yerine? Moonlight mı? Filmde liderlik vasfı yok bi kere abi. :D
senin yaptığın ölümü gösterip sıtmaya razı etme taktiği ?:) niye 9 aday film var ve en az 6 sı bu saydığın iki filmi ezer geçer onlar dururken niye kötüye razı etmek için daha kötüyle korkutuyorsunki ? :)

Ödül dağıtım fikstür avantajı La la land lehine döndü. Olmadı totem yaparız. :)

Hoaydaa kurguyu Hacksaw Ridge aldı. Büyük teknik ödüllerin de tamamını vermediklerine göre en iyi film sıkıntıya girdi.

senin yaptığın ölümü gösterip sıtmaya razı etme taktiği ?:) niye 9 aday film var ve en az 6 sı bu saydığın iki filmi ezer geçer onlar dururken niye kötüye razı etmek için daha kötüyle korkutuyorsunki ? :)

Benim izlediğim filmler arasında adaylar içinde, LLL ve Hacksaw Ridge en beğendiklerimdi. İkisi arasından da LLL'yi seçerim.

Kurgu Hacksaw'e gitti. :O Bu dal mıydı En İyi Film'e dair ipucu veren?

En iyi kurgu Hacksaw Ridge'e gitti.

C296K5lXUAECQk_.jpg

Çok şaşırtıcı bir gece oluyor. Geçen yıl Mad Max'e yapılan muameleyi bekliyordum en azından teknik dallarda, ters tepti resmen. :A La La Land'e olan aşırı övgüler Akademi'yi de yormuş belli. :A

Kel abimiz çok büyük sürprizler oluyor filmde de sürpriz çıkabilir diyor. Hacksaw orada da alırmı acaba :A