aslında dedikodu yapacak kimse de yok @sürgünüm olsaydı bayağı bir dedikodu malzemesi bulurdu törene katılacak sanatçılarla ilgili
aslında dedikodu yapacak kimse de yok @sürgünüm olsaydı bayağı bir dedikodu malzemesi bulurdu törene katılacak sanatçılarla ilgili
Ooo süper bir şey o zaman. Rahat rahat izleriz.
Evet Digitürk o güzelliği yapıyor en azından. Emmy'de de öyle olmuştu geçen yıl, oldukça iyiydi yayın ama Türkçe çeviri yoktu yine öyle olabilir ona hazırlıklı olun.Ooo süper bir şey o zaman. Rahat rahat izleriz.
Konu açıldı @destere.@OzaN oscar törenleriyle ilgili konu açsaydıda biraz dedikodu yapsaydık bari burda dedikoduda yapamıyoruz
grand budapest den Ralph Fiennes nasıl aday gösterilmemiş o kısmı hala çözemedimEn İyi Film: Birdman
En İyi Yönetmen: Richard Linklater | Boyhood
En İyi Erkek Oyuncu: Benedict Cumberbatch'ın kazanmasını isterim ama kazanan büyük ihtimal Eddie Redmayne olacak.
En İyi Kadın Oyuncu: Julianne Moore | Still Alice
En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu: J.K. Simmons | Whiplash
En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu: Patricia Arquette | Boyhood (Bu dalda bir favorim yok ama bu kadın kazanmasa iyi olurdu. )
En İyi Özgün Senaryo: The Grand Budapest Hotel | Wes Anderson ve Alec Guinness
En İyi Uyarlama Senaryo: The Imitation Game | Graham Moore
En İyi Kurgu: Boyhood | Sandra Adair
En İyi Görüntü Yönetimi: Birdman | Emmanuel Lubezki
En İyi Prodüksiyon Tasarımı: The Grand Budapest Hotel | Adam Stockhausen ve Anna Pinnock
En İyi Kostüm Tasarımı: The Grand Budapest Hotel | Milena Canonero
En İyi Ses Miksajı: Whiplash | Craig Mann, Ben Wilkins ve Thomas Curley
En İyi Görsel Efekt: Interstellar | Paul Franklin, Andrew Lockley, Ian Hunter ve Scott Fisher
Onun yerine haşin oğlan Chris aday olmuş.grand budapest den Ralph Fiennes nasıl aday gösterilmemiş o kısmı hala çözemedim
anladım american sünepesinin chris i adamlarda haklı çocuk ırakta onca kötü adam öldürdü bir ödül alması şart dünya besili oğlanla kurur duyuyorOnun yerine haşin oğlan Chris aday olmuş.