o gün açıklama yapmıştım bu soruyaBu dizilerden kaçını izliyorsun?
o gün açıklama yapmıştım bu soruyaBu dizilerden kaçını izliyorsun?
Boşuna uğraşma iki Giresun'lu birbirine küsmez. Sen bizi kendinle takas gibimi sandın. İki Malatya'lı yiyin birbirinizi.kabahat @sürgünüm de ben o kadar dedim gerçekleri paat diye kızın yüzüne karşı söyleme şimdi şok olur dedim ama kendi bildiğini yaptı
ben hiç bugüne kadar CW dizilerine ergen dedimmi ? demedim niye çünkü biliyorum seninde bir kalbin var gerçekleri kaldıramazsın üzülürsün)
şimdi boşuna kurtulmaya çalışmaçiğdem anladı anlayacağını, böyle hemşeri olmaz olsun diye şimdi kendi saçlarını yoluyordur sinirden
takasla aramızda en ufak problem yokBoşuna uğraşama iki Giresun'lu birbirine küsmez. Sen bizi kendinle takas gibimi sandın. İki Malatya'lı yiyin birbirinizi.
Bu kadar yabancı dizi fanatiği olup yılda 30 dizi izleyip bu türden bir dizi izlemiyorsak var demekki bir sebebi.o gün açıklama yapmıştım bu soruyadaha tüyü bitmemiş yetimken bu dizilerin bir çoğuna bakmıştımsonra tüylenince bıraktım
@Çiğdem- in yabancı dizilerde tercihinin bilim kurgu, fanstastik olduğunu biliyoruz onunkinin yaşla bir alakası yok. Yerlilerden de aksiyon tercih ediyor. 40 yaşına gelse yine böyle izlemeye devam eder.
Kızılacak bir durum yok ortada kimseye bişey demedim. @destere'ye bakma üstünüze alınmayın siz.
Ne olmuş çoğu ABD dizisi öyle 10, 11 sezon zaten.Alllahim şaka gibi yaresmen 20.sezona filan gider artık
Yok ben buraya yazıyorum asla izlemiyorum
Sadece Arrow dizine bakıcam içlerinden en iyisi o çünkü
Bu mesaj Samsung Note 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi.
Komik pıtırcık seni.Onay verirler tabii, dünyada ergen bol
bana laf yetiştireceğine spn izle sen. daha 200 bölümün var )))Ne olmuş çoğu ABD dizisi öyle 10, 11 sezon zaten.
Komik pıtırcık seni.
Önce senin bay Morgan'ı izlemem lazım, gece SPN izlemek daha keyifli.bana laf yetiştireceğine spn izle sen. daha 200 bölümün var )))
aslında spn'i hiç izlemesen de olur )))Önce senin bay Morgan'ı izlemem lazım, gece SPN izlemek daha keyifli.))
Iyide drama dizileri 11.sezona kadar gider mi hiç ?Ne olmuş çoğu ABD dizisi öyle 10, 11 sezon zaten.
Komik pıtırcık seni.
9 değil 8 :'(Iyide drama dizileri 11.sezona kadar gider mi hiç ?hadi komedi olsa neyse diyecem
En son Dexter 9.sezona kadar geldi ama oda senede 12 bölüm yayınlanıyor , CW dizileri 22 bölüm
@yatutarsa
9 diye biliyordum ona mı takıldın şimdi9 değil 8 :'(
bir dexter fanı olsaydın ne kadar önemli bir fark olduğunu bilirdin.ss9 diye biliyordum ona mı takıldın şimdi
Çok vardır 11 sezon süren dramalar bence araştırmak lazım mesela Dr Who kaç sezon.Iyide drama dizileri 11.sezona kadar gider mi hiç ?hadi komedi olsa neyse diyecem
En son Dexter 9.sezona kadar geldi ama oda senede 12 bölüm yayınlanıyor , CW dizileri 22 bölüm
@yatutarsa
Gece Dean ve Sam'in maceraları çok heyecanlı oluyor.aslında spn'i hiç izlemesen de olur )))
finalde her şey rüya çıkıyormuş. izleme bence ))Çok vardır 11 sezon süren dramalar bence araştırmak lazım mesela Dr Who kaç sezon.O da bilim kurgu.
Gece Dean ve Sam'in maceraları çok heyecanlı oluyor.))
Önemli değil her bölüm bana 40 DK heyecan yaşatıyor.finalde her şey rüya çıkıyormuş. izleme bence ))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?