8 Tane CW Dizisine Yeni Sezon Onayı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
kabahat @sürgünüm de ben o kadar dedim gerçekleri paat diye kızın yüzüne karşı söyleme şimdi şok olur dedim ama kendi bildiğini yaptı :)
ben hiç bugüne kadar CW dizilerine ergen dedimmi ? demedim niye çünkü biliyorum seninde bir kalbin var gerçekleri kaldıramazsın üzülürsün :))

şimdi boşuna kurtulmaya çalışma:) çiğdem anladı anlayacağını, böyle hemşeri olmaz olsun diye şimdi kendi saçlarını yoluyordur sinirden :)
Boşuna uğraşma iki Giresun'lu birbirine küsmez. Sen bizi kendinle takas gibimi sandın. İki Malatya'lı yiyin birbirinizi. :)

şaka maka dedikte @Çiğdem- i gerçekten küstürdün :( @sürgünüm senin yaptığını çorumlu yapmaz :))

şimdi tüm çorumlular beni kalaylamaya başlar :))
@Çiğdem- in yabancı dizilerde tercihinin bilim kurgu, fanstastik olduğunu biliyoruz onunkinin yaşla bir alakası yok. Yerlilerden de aksiyon tercih ediyor. 40 yaşına gelse yine böyle izlemeye devam eder. :)

Çorumlu yok forumda :)

@sürgünüm benide kızdırdın super diziler yapiyor cw sen aldırma @Çiğdem- :bhr:
Kızılacak bir durum yok ortada kimseye bişey demedim. @destere'ye bakma üstünüze alınmayın siz. :)

Alllahim şaka gibi ya :( resmen 20.sezona filan gider artık
Yok ben buraya yazıyorum asla izlemiyorum
Sadece Arrow dizine bakıcam içlerinden en iyisi o çünkü :D

Bu mesaj Samsung Note 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi.

Ne olmuş çoğu ABD dizisi öyle 10, 11 sezon zaten. :D

Komik pıtırcık seni. :)
Iyide drama dizileri 11.sezona kadar gider mi hiç ? :D hadi komedi olsa neyse diyecem
En son Dexter 9.sezona kadar geldi ama oda senede 12 bölüm yayınlanıyor , CW dizileri 22 bölüm :D

@yatutarsa

Iyide drama dizileri 11.sezona kadar gider mi hiç ? :D hadi komedi olsa neyse diyecem
En son Dexter 9.sezona kadar geldi ama oda senede 12 bölüm yayınlanıyor , CW dizileri 22 bölüm :D

@yatutarsa

Çok vardır 11 sezon süren dramalar bence araştırmak lazım mesela Dr Who kaç sezon. :F O da bilim kurgu. :D

aslında spn'i hiç izlemesen de olur )))
Gece Dean ve Sam'in maceraları çok heyecanlı oluyor. :)))