8 Tane CW Dizisine Yeni Sezon Onayı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,381
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
thumbnail_1400187456.jpg

Amerika'nın beşinci büyük ulusal kanalı durumunda olan CW'dan pek çok dizinin hayranını sevindirecek bir haber geldi.

Kanaldan yapılan açıklamaya göre 8 dizinin birden yeni sezon için onay aldığı duyuruldu. Böylece CW, yayındaki hemen hemen her dizisini yenilemiş oldu.

Supernatural 11. sezon için, The Vampire Diaries 7. sezon için, Arrow 4. sezon için yenilenirken The Originals, Reign ve The 100 üçüncü sezon için yenilendiler. Kanalın yeni dizileri The Flash ve Jane the Virgin ise ikinci sezon için yenilendi...

Iki dizimde bu kanalda süper kanal :love1:
Supernatural ve The Vampire Diariese basarilar )

@Çiğdem- @mrt-06 gözünüz aydın dizileriniz tulum çıkarmış :))

nasıl olsa kiloyla alınan diziler, masraf yapmıyorlarki diziyi uzatmaktan kaçınsınlar :))

Şuanlık1 dizisini izliyorum ama başlayacağım 2, 3 dizisi daha var. Sevindim habere. :)
o yüzden dedim mert belki duymamıştır müjdeyi vereyim diye :))

bu arrow a başlamada içinde en besilisi arrow un oliver ı :) diğerleri artık idare eder iyi kötü zaman geçiriyor insan :)

o yüzden dedim mert belki duymamıştır müjdeyi vereyim diye :))

bu arrow a başlamada içinde en besilisi arrow un oliver ı :) diğerleri artık idare eder iyi kötü zaman geçiriyor insan :)
Hepside genç arkadaşlara hitap eden diziler. (O kelimeyi kullanmayı sevmiyorum. :))

Bu arada Mert değil, Atacan olacak. :)

hayırr ergenle alakası yok @mrt-06 ve @cookies izleyip gördüler çok iyi bir bilim kurgu tarzında bir dizi süpernatural siz kendi derdinize yanın :F:F
kabahat @sürgünüm de ben o kadar dedim gerçekleri paat diye kızın yüzüne karşı söyleme şimdi şok olur dedim ama kendi bildiğini yaptı :)
ben hiç bugüne kadar CW dizilerine ergen dedimmi ? demedim niye çünkü biliyorum seninde bir kalbin var gerçekleri kaldıramazsın üzülürsün :))

Ben gençlik dizisi olduğunu iddia etmiştim. @Çiğdem- e sen yaşlımı dedin. Daha kız 20'lerinde. :)
şimdi boşuna kurtulmaya çalışma:) çiğdem anladı anlayacağını, böyle hemşeri olmaz olsun diye şimdi kendi saçlarını yoluyordur sinirden :)

kabahat qsürgünüm de ben o kadar dedim gerçekleri paat diye kızın yüzüne karşı söyleme şimdi şok olur dedim ama kendi bildiğini yaptı :)
ben hiç bugüne kadar CW dizilerine ergen dedimmi ? demedim niye çünkü biliyorum seninde bir kalbin var gerçekleri kaldıramazsın üzülürsün :))
Ergen dizileri değil diyirim .ss

kabahat qsürgünüm de ben o kadar dedim gerçekleri paat diye kızın yüzüne karşı söyleme şimdi şok olur dedim ama kendi bildiğini yaptı :)
Bu dizilerden kaçını izliyorsun? :)