8 Ocak 2013 Salı Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
reklamlı olsa 7 alır demişsin reklamsız 8.5 almış yazmışsın e demişin işte

senin reklam dediğin dizi biterkenki 20 dakika başlamadanki 20 dakia sanırım arada biü reklam vermemiş diyorlar ben daha izlemedim tekrarına bakacağım
)

- - - Ekleme - - -

senin yorumundaki en büyuük hata senaryoyu dibine kadar eleştirdiğin halde rakip dizilerin başarısından bahsetmemen bir dizi düşüyor diğer diziler yükseliyorsa insaf edip biraxzda diğer dizilerin başarısını görmek lazım

iki takım karşılaşınca sadece yenileni yerden yere vurmak değil rakibin güzel oyununuda tebrik etmek lazım

bence 20 dakika kendi içinde çok tutarlı ve sağlam bir senaryoya sahip ama gün seçimi yanlış

ÖBGZK geçen hafta özetsiz bir şekilde yayınlanacağını tanıtımlarında duyurdu

Ayrıca bu hafta AB'de 20 Dakika ile aralarında çok fark yok.20 Dakika bittiğinde bende ÖBGZK'ye geçtim birçok kişide öyle yapmış ki ÖBGZK Ab'de birinci olmuş.Bu dizi Total gurubuna hitap eden bir iş değil Total izleyicisi basit kendisini zorlamayan işleri sever o yüzden 20 Dakika'nın o gurupta ilk 5'de olması yetecektir.Haftaya Star uzun özet ve reklamlı gider ve yine ÖBGZK birinci olursa o zaman sana hak veririm ama bu hafta yorumlarına katılmıyorum eşit bir şart yoktu bu hafta diziler arasında buna rağmen 20 Dakika iyi sonuçlar elde etmiş yeni ve farklı bir iş olarak

ayrıca o twitter hesabı İlker Aksum'un bizzat kendisinin kullandığı resmi gerçek bir hesap destere

neini tartışıyonuz halkımız evrime inanmıyor o yüzden kazağını ters giyen adam karısını hapishaneden kaçırmaz boşa uğraşmayın 20 dk bu oıranalrda dolaşır tabi senaryoya müdahakle edilip komiserle melek arasınd aya da hazır karısı jhapisteyken ali ile başka birisi arasında ir şey yaşanmazsa bu da reytingin kolay yolu olur ki kalitesiş kaçr

en azından ezeldeki ramiz dayıya benzer zeki bir akıl hocası koysalardı o söylese ali yapsaydı bu haliyle çok kötü senaryo

Ve sözün bittiği yer...

Mart-Nisan gibi milletin ağlamaktan içleri dışlarına çıkınca BİÜ düşüş yaşar.

Dizi cenazeden hallice
isturbed:

insanların dışardaki çaresiz görünümlerine bakmayacaksın kedi bile köşeye sıkışınca pençe atıp aprçalar köpeğin yüzünü kazağı ters giymesi bir gösterge değil

tamda burda herkese tavsiye ettğim muhteşem film straw dogs dan bahsedeceğim straw dogs u izle sıradan bir insanın köşeye sıkışınca nasıl devleştiğini kahramanlaştığını göreceksin ..

bazıları kazağı düz giyer ama yüreği terstir bazılarında kazak ters ama mangal gibi yürek var
)

alışkanlıklar kolayca değişmiyor daha önce öbgz özetsiz yayınlancak deselerde insanlardaki alışkanlık saat 21 e doğru ekran karşısına geçip dizilerini izlemek geçen hafta öbgz nin tekrarı çok izlenmişti yeni bölüm arkasında yayınlanan tekrarın çok yüksek oran tutturması zaten diziyi kaçıranların tekrar öbgz ye yüklendiklerini gösteriyordu.. o açıdan bu hafta öbgz nin geçeceğini rahatlıkla söyleyebiliyordum ??

yürekten banae kadını hapishanedne kaçırmak için zeka gerekir yürek değil

bişey anlamadım ama neyse zaten sonuçlar ortada

evet sanırım tam anlatamadım

biü yü tekrarını izliyorum

ne kadar reklam verdiğini bilmiyorum

ama reklam yoktu diyen arkadaşlar biü nün başlangıcında uzun bir reklam birde bitiminde çok uzun bir reklam kuşağı olduğunu dizinin ortalarında reklam olmadığını söylüyor

bahsettiğim konu bu

20 Dakka için reytng artar denilirken reytng düşmüş 😕 Dediğim gibi bu dizi acak internetten izlemelik..Dün akşamda izledim diziyi reklamsız gittiği için ardından BİÜ'yi izledim..2 Dizide güzeldi..Haftaya 20 dakika özetli olacaği için tv'den izkemicem eminim benim gibi 1 milyon insan bulabilirim.

Bu arada BİÜ reklamsız filan gitmiyor.Adamlar son 1 saat için de 12-13'er daıkikalık blok reklam veriyor.

yürekten banae kadını hapishanedne kaçırmak için zeka gerekir yürek değil

zeka cesarete yol gösterir olmayan cesarete zeka ne yapsın
)

ben cezaevinde 20 kişiyi kaçıracak kadar zekiyim diyelim ama bunu göze alacak totoş yoksa bende zekam bana kalır faaliyete geçmez
)

obgzk fazla hafife alma ozeti bile berdeyse 20 dakika kadar izlenmis ab'de zaten totelde ozeti gecememis 20 dk

biu tabi biinci olur reklamsiz giiyo ne bekliyodun??

zeka cesarete yol gösterir olmayan cesarete zeka ne yapsın
)

ben cezaevinde 20 kişiyi kaçıracak kadar zekiyim diyelim ama bunu göze alacak totoş yoksa bende zekam bana kalır faaliyete geçmez
)
sen dee mi totoş yok hep totoşları iyi olanları izliyon ya la alev alev -krem-hde

Kedi denen adam harbiden hiç olmamiş..Hangi akla hizmet rol verilmiş
Şöyle yorumlarini yaz hacı arada :

Totalde Benim İçin Üzülme AB'de ise Öyle Bir Geçer Zaman Ki zirvede yer almış tebrikler iki diziyede 20 dakika biraz düşüş yaşamış bu hafta.

Yorumlarin gerceklikten cok uzak muhtesem, hesapladim biu yeni bolumde 40 dk ozet
obgzk ise 52 dk ozet vermis.. Arada nerdeyse 15 dakikalik bi sure var.. Herkez. Biu nin reklamsiz gittigi icin 1. Oldugunu biliyor. Obgzk biu ile ayni reklam duzenindeyken fark atmisti.. Ozeti zaten her iki gruptada cok iyi gitmis...ab'de biu'yi , totelde de 20 dk'yi gecmis ozetimiz 😀d

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...