kalp krizi geçirip üstümüze oturmasa iyidir rıza baba arasıra kalp krizinden sarsılıyor o panikle sert bir düşüş yaparsa bizde hasr görebiliriz
kullanılamaz raporu verilip hurdaya çıkarılırsınız ben de ikinizi de yunanistan a itelerim
kalp krizi geçirip üstümüze oturmasa iyidir rıza baba arasıra kalp krizinden sarsılıyor o panikle sert bir düşüş yaparsa bizde hasr görebiliriz
Gördüğüm kadarıyla, Öyle Bir Geçer Zaman Ki toparlanmış.
20 Dakika neredeyse geçen hafta ile aynı.
Bakalım TNS`de nasıl çıkacak sonuçlar.
Hak eden kazandı bence. Kadın çok şımarıktı, dikkatli izlediysen o kadının arkadslarından biri basma bn veririm o parayı sana dediGüven Bana gerçek anlamda sırtından bıçaklamaKadın şuan sinirden ağlıcak gibi
Duymadım onu
Hak eden kazandı bence. Kadın çok şımarıktı, dikkatli izlediysen o kadının arkadslarından biri basma bn veririm o parayı sana dediParaya ihtiyacı olan bi insan değildi bence adamın hakkıydı
1 soru bildi herhalde geriye kalan sorular ful adam cvpladı
Duymadım onukız kardeşi abisi varmiş...Ortadaki kel mi dedi? ama kadın 30 binlik tavla sorusunu bildi gerçi o soruda cok basitttiAdam nasıl bilemedi
Bide Bush'u bildi ilk kadın cevaplamişti...
1 soru bildi herhalde geriye kalan sorular ful adam cvpladıNeyse şmdi Şans Kapıdayı izleyelim))
Duymadım onukız kardeşi abisi varmiş...Ortadaki kel mi dedi? ama kadın 30 binlik tavla sorusunu bildi gerçi o soruda cok basitttiAdam nasıl bilemedi
vışşhh harbiden şikayet etmiş şopar bir daha da don konusuna girmem😀d
Bide Bush'u bildi ilk kadın cevaplamişti...
- - - Ekleme - - -
@destere kaının koluna nolmuş???? Şans kapıya çalincadaki..
Twitter uygulamam çalışmıyor anlık paylaşamıyorum
vışşhh harbiden şikayet etmiş şopar bir daha da don konusuna girmem😀d
şikayet edenlerin şikayet eden yerleri dert görmesin)) heheheee ..
@destere şikayet etmemiş...aha
İşte O İspat;
Adam hehehe diye gülmüş..Hesabı hacklemiş zaar
Program sırasında kırmamiştir ya kolunuintikamın tekrarına bakıyorum hala) şans kapıdayı bıraktım çoktan
Revenge'de uçak kazası diyorlar bizde banka diyorlar bende anlamadım onu 😕forumdash laf aramızda bişey sorayım
bu derinin babasına hangi suçu atıyorlar ben o kısmı hala anlamadım ???
)
Program sırasında kırmamiştir ya kolunuProgram başladiğinda anlatmiştir
- - - Ekleme - - -
Revenge'de uçak kazası diyorlar bizde banka diyorlar bende anlamadım onu 😕
Nerden izliyon şuan?adama 25 yıl vermişler birinemi saldırmış birinimi öldürmüş banka hortumlamak olsa memleketimizde çok kolay çıkar cezaevinden bizim güzelim yurdumuz hortumcuların cennet vatanı bu banka işi değildir :😉)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?