kalp krizi geçirip üstümüze oturmasa iyidir rıza baba arasıra kalp krizinden sarsılıyor o panikle sert bir düşüş yaparsa bizde hasr görebiliriz
kullanılamaz raporu verilip hurdaya çıkarılırsınız ben de ikinizi de yunanistan a itelerim
kalp krizi geçirip üstümüze oturmasa iyidir rıza baba arasıra kalp krizinden sarsılıyor o panikle sert bir düşüş yaparsa bizde hasr görebiliriz
Gördüğüm kadarıyla, Öyle Bir Geçer Zaman Ki toparlanmış.
20 Dakika neredeyse geçen hafta ile aynı.
Bakalım TNS`de nasıl çıkacak sonuçlar.
Hak eden kazandı bence. Kadın çok şımarıktı, dikkatli izlediysen o kadının arkadslarından biri basma bn veririm o parayı sana dedi Paraya ihtiyacı olan bi insan değildi bence adamın hakkıydıGüven Bana gerçek anlamda sırtından bıçaklama Kadın şuan sinirden ağlıcak gibi
Duymadım onu kız kardeşi abisi varmiş...Ortadaki kel mi dedi? ama kadın 30 binlik tavla sorusunu bildi gerçi o soruda cok basittti Adam nasıl bilemedi
Hak eden kazandı bence. Kadın çok şımarıktı, dikkatli izlediysen o kadının arkadslarından biri basma bn veririm o parayı sana dedi Paraya ihtiyacı olan bi insan değildi bence adamın hakkıydı
1 soru bildi herhalde geriye kalan sorular ful adam cvpladı Neyse şmdi Şans Kapıdayı izleyelim ))
Duymadım onu kız kardeşi abisi varmiş...Ortadaki kel mi dedi? ama kadın 30 binlik tavla sorusunu bildi gerçi o soruda cok basittti Adam nasıl bilemedi
Bide Bush'u bildi ilk kadın cevaplamişti...
1 soru bildi herhalde geriye kalan sorular ful adam cvpladı Neyse şmdi Şans Kapıdayı izleyelim ))
vışşhh harbiden şikayet etmiş şopar bir daha da don konusuna girmem 😀d
Bide Bush'u bildi ilk kadın cevaplamişti...
- - - Ekleme - - -
@destere kaının koluna nolmuş???? Şans kapıya çalincadaki..
Twitter uygulamam çalışmıyor anlık paylaşamıyorum
vışşhh harbiden şikayet etmiş şopar bir daha da don konusuna girmem 😀d
şikayet edenlerin şikayet eden yerleri dert görmesin )) heheheee ..
@destere şikayet etmemiş...aha
İşte O İspat;
Adam hehehe diye gülmüş..Hesabı hacklemiş zaar
Program sırasında kırmamiştir ya kolunu Program başladiğinda anlatmiştirintikamın tekrarına bakıyorum hala ) şans kapıdayı bıraktım çoktan
Revenge'de uçak kazası diyorlar bizde banka diyorlar bende anlamadım onu 😕forumdash laf aramızda bişey sorayım
bu derinin babasına hangi suçu atıyorlar ben o kısmı hala anlamadım ???
)
Program sırasında kırmamiştir ya kolunu Program başladiğinda anlatmiştir
- - - Ekleme - - -
Revenge'de uçak kazası diyorlar bizde banka diyorlar bende anlamadım onu 😕
Nerden izliyon şuan?adama 25 yıl vermişler birinemi saldırmış birinimi öldürmüş banka hortumlamak olsa memleketimizde çok kolay çıkar cezaevinden bizim güzelim yurdumuz hortumcuların cennet vatanı bu banka işi değildir :😉)