8 Ocak 2013 Salı Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kalp krizi geçirip üstümüze oturmasa iyidir rıza baba arasıra kalp krizinden sarsılıyor o panikle sert bir düşüş yaparsa bizde hasr görebiliriz :)

kullanılamaz raporu verilip hurdaya çıkarılırsınız ben de ikinizi de yunanistan a itelerim :d

Gördüğüm kadarıyla, Öyle Bir Geçer Zaman Ki toparlanmış.

20 Dakika neredeyse geçen hafta ile aynı.

Bakalım TNS`de nasıl çıkacak sonuçlar.

Güven Bana gerçek anlamda sırtından bıçaklama:F:F Kadın şuan sinirden ağlıcak gibi :X:X
Hak eden kazandı bence. Kadın çok şımarıktı, dikkatli izlediysen o kadının arkadslarından biri basma bn veririm o parayı sana dedi :X Paraya ihtiyacı olan bi insan değildi bence adamın hakkıydı

Hak eden kazandı bence. Kadın çok şımarıktı, dikkatli izlediysen o kadının arkadslarından biri basma bn veririm o parayı sana dedi :X Paraya ihtiyacı olan bi insan değildi bence adamın hakkıydı
Duymadım onu :F:F kız kardeşi abisi varmiş...Ortadaki kel mi dedi? ama kadın 30 binlik tavla sorusunu bildi gerçi o soruda cok basittti :F:F Adam nasıl bilemedi :X

Duymadım onu :F:F kız kardeşi abisi varmiş...Ortadaki kel mi dedi? ama kadın 30 binlik tavla sorusunu bildi gerçi o soruda cok basittti :F:F Adam nasıl bilemedi :X
1 soru bildi herhalde geriye kalan sorular ful adam cvpladı :X Neyse şmdi Şans Kapıdayı izleyelim :)))

vışşhh harbiden şikayet etmiş şopar bir daha da don konusuna girmem :) 😀d

emre faullü hareket yapmış donlu mesajına bir ceza puanı gelmiş daha beter olsun :))))

- - - Ekleme - - -

vışşhh harbiden şikayet etmiş şopar bir daha da don konusuna girmem :) 😀d

:))))))))))))

şikayet edenlerin şikayet eden yerleri dert görmesin :))) heheheee ..

- - - Ekleme - - -

Bide Bush'u bildi ilk kadın cevaplamişti...

- - - Ekleme - - -

@destere kaının koluna nolmuş???? Şans kapıya çalincadaki..

intikamın tekrarına bakıyorum hala :)) şans kapıdayı bıraktım çoktan :)

@destere şikayet etmemiş...aha
İşte O İspat;

Adam hehehe diye gülmüş..Hesabı hacklemiş zaar :X:X

forumdash laf aramızda bişey sorayım

bu derinin babasına hangi suçu atıyorlar ben o kısmı hala anlamadım ???

:))

intikamın tekrarına bakıyorum hala :)) şans kapıdayı bıraktım çoktan :)
Program sırasında kırmamiştir ya kolunu :F:F Program başladiğinda anlatmiştir :X

- - - Ekleme - - -

forumdash laf aramızda bişey sorayım

bu derinin babasına hangi suçu atıyorlar ben o kısmı hala anlamadım ???

:))
Revenge'de uçak kazası diyorlar bizde banka diyorlar bende anlamadım onu 😕

Program sırasında kırmamiştir ya kolunu :F:F Program başladiğinda anlatmiştir :X

- - - Ekleme - - -

Revenge'de uçak kazası diyorlar bizde banka diyorlar bende anlamadım onu 😕

adama 25 yıl vermişler birinemi saldırmış birinimi öldürmüş banka hortumlamak olsa memleketimizde çok kolay çıkar cezaevinden bizim güzelim yurdumuz hortumcuların cennet vatanı bu banka işi değildir :😉)

adama 25 yıl vermişler birinemi saldırmış birinimi öldürmüş banka hortumlamak olsa memleketimizde çok kolay çıkar cezaevinden bizim güzelim yurdumuz hortumcuların cennet vatanı bu banka işi değildir :😉)
Nerden izliyon şuan?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...