8 Ocak 2013 Salı Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yarin resmi sirket olan tns'nin sonuclari nasil cikacak acaba..

ozan
duygusuz
darksaal
princess
xdragxx
emreemreu
orçun
xbuğra
arslan bey

bunların hepsi yönetim işte
bize cezalar forum yönetimi diye geliyor..ama bu cezaları veren mekanizma kim....ozan admin tek başına mı veriyor...yoksa ortak kararlarlamı veriliyor....:indecisiveness:

20dakika için bu sabah mahoniye dedim dizi totalde yükselmesi çok zor dizi aşırı amerikan vari yapmışlar.. bu bölümde de çok zorlama sahneler vardı bı dizi daha da fazla yükselemez tuba hatrına bakan çıkarsa çıkar okadar ab de yine iyi sonuçlar alabilir ama o da zamanla düşecektir ab den bakanlar nasıl olsa internetten indirirm diye düşünüp sadık kalmıyorlar dizilerine... beklendiğimin çok altında bir dizi 20 dakika dizide bir kaç güzel sahne gerisi zorlama .. çok hazırlıksız başlanmış ben bu diziyi yazanların ezelin yazarları olduguna inanmak istemiyorum

Dizinin iki bölümünüde izledim. Ve hala ama hala baglanacak birsey bulamadim. Tuba var diye izliyorum, yoksa bu diziden haberim bile olmazdi diyebilirim. Dizide suan icin tek baglayici sey, "katil kim?" sorusu ve o hastane'de yatan adamin uyanip uyanmayacagi. Ali'nin yapacaklari ters köse yapabilir, belki Ezel'in yazarlarinin etkisi bu olur, ama diziye katkisi? Bizi ters köse yapacaklar amac bu bence. Suan herkes Melek niye durduk yere suc atti, niye 8 yerden bicakladigini anlattigi sahnede bu kadar basarili olupta, normalde korkak birini canlandiriyor diye soruyor kendine. Var bir bit kenigi.

Ha, oyunculuk yapabiliyorlar mi. Tabi ki, kesinlikle. Rolüne öyle kaptirmislar ki, gercekten aciyorsun. Ajitasyon dolu bir dizi olacagi zaten belli. Bu Kedi ne yapacak, Cinayet Büro Amiri'nin etkisi ne olacak görecegiz..

Öyle Bir Geçer Zaman Ki'den ani güzel yükselis :)

20dakika için bu sabah mahoniye dedim dizi totalde yükselmesi çok zor dizi aşırı amerikan vari yapmışlar.. bu bölümde de çok zorlama sahneler vardı bı dizi daha da fazla yükselemez tuba hatrına bakan çıkarsa çıkar okadar ab de yine iyi sonuçlar alabilir ama o da zamanla düşecektir ab den bakanlar nasıl olsa internetten indirirm diye düşünüp sadık kalmıyorlar dizilerine... beklendiğimin çok altında bir dizi 20 dakika dizide bir kaç güzel sahne gerisi zorlama .. çok hazırlıksız başlanmış ben bu diziyi yazanların ezelin yazarları olduguna inanmak istemiyorum
Diyorum işte ben AB'yim...Örnek olarak beni yazabilirsin :F:F

bize cezalar forum yönetimi diye geliyor..ama bu cezaları veren mekanizma kim....ozan admin tek başına mı veriyor...yoksa ortak kararlarlamı veriliyor....:indecisiveness:

şimdi yorum yapardım ama son cezlardan sonra bu konuda fransız olmaya akrar verdim perşembeyi ıskalaymama istersen soruları özelden ozan admibe sor :)
bana söylenen en az 4 yönetici karar veriyor tabi cezalık mesaj ana avrat düz gitmiyorsa

AB'de birincilik gelmezse bunun tek sebebi Star Tv'nin yanlış politikası olur.Haftaya kesinlikle rakipleri gibi uzun özetle başlamalı 23.15 gibide bitmeli

arifin çaldığı müziğide kapak olarak hediye ediyoruz :))

Supermis, destere elinden ter turlu video cikiyo :) helal. Kapaklar cogaldi, e kapagada tencere lazim fazla masrafa sokma beni destere :d

Moderatörün son düzenlenenleri:
Supermis, destere elinden ter turlu video cikiyo :) helal. Kapaklar cogaldi, e kapagada tencere lazim fazla masrafa sokma beni destere :d

hakan caroline den kurtulsa muhteşem olacak bir şans doğdu gibi .??

hakana acıdım

Takas yine ban yemiş rahat dur diyorum ama yok..

Günün galibi kim oldu bir özet geçin. :loyal:

takas persembe gunlerı her hafta nasıl ban yıyor ya ben daha hıc ban yemedım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...