forum yönetimi sadece ozan adminden mi oluşuyor...yoksa süper modlarla birliktemi oluşuyor yönetim...:indecisiveness:
forum yönetimi sadece ozan adminden mi oluşuyor...yoksa süper modlarla birliktemi oluşuyor yönetim...:indecisiveness:
yayalara trafik ışıklarını tarif eden trafik polisi gibi tarif ettin...şimdi bu tarifle yolumu sabaha kadar anca bulurum....adı astarı yokmu bu kişilerin....:Wmavi-kırmızı-yeşil olan herkes
Bencede. Gecen hafta ve tekrarlarini izlemeyenler icin biraz daha uzun tutabilirlerdi.
20dakika için bu sabah mahoniye dedim dizi totalde yükselmesi çok zor dizi aşırı amerikan vari yapmışlar.. bu bölümde de çok zorlama sahneler vardı bı dizi daha da fazla yükselemez tuba hatrına bakan çıkarsa çıkar okadar ab de yine iyi sonuçlar alabilir ama o da zamanla düşecektir ab den bakanlar nasıl olsa internetten indirirm diye düşünüp sadık kalmıyorlar dizilerine... beklendiğimin çok altında bir dizi 20 dakika dizide bir kaç güzel sahne gerisi zorlama .. çok hazırlıksız başlanmış ben bu diziyi yazanların ezelin yazarları olduguna inanmak istemiyorum
yayalara trafik ışıklarını tarif eden trafik polisi gibi tarif ettin...şimdi bu tarifle yolumu sabaha kadar anca bulurum....adı astarı yokmu bu kişilerin....:W
20 dakika salı günü yayınlanarak perşembe yayınlanan bir diziyi nasıl devirebiliyor...orasını daha çözemedim...:168:intikam ı devrmek için ya dakarşılaştırmak için tek unmmutları 20 dk olanlar baktılar ki 20 dk de iş yo khemen alyhte saldırıya geçi,l di
22:15 - 22:30 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) KANALD: 9.73 , 2) ATV: 7.98 , 3) TRT1: 5.3 , 4) SHOW: 2.06 , 5) KANAL7: 1.93