8 Ocak 2013 Salı Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
forum yönetimi sadece ozan adminden mi oluşuyor...yoksa süper modlarla birliktemi oluşuyor yönetim...:indecisiveness:

20dakika için bu sabah mahoniye dedim dizi totalde yükselmesi çok zor dizi aşırı amerikan vari yapmışlar.. bu bölümde de çok zorlama sahneler vardı bı dizi daha da fazla yükselemez tuba hatrına bakan çıkarsa çıkar okadar ab de yine iyi sonuçlar alabilir ama o da zamanla düşecektir ab den bakanlar nasıl olsa internetten indirirm diye düşünüp sadık kalmıyorlar dizilerine... beklendiğimin çok altında bir dizi 20 dakika dizide bir kaç güzel sahne gerisi zorlama .. çok hazırlıksız başlanmış ben bu diziyi yazanların ezelin yazarları olduguna inanmak istemiyorum

bugün ekip 1 güzeldi total BİÜ ab yine 20 dk elinde olur ÖBGZ her iki gruptada 2.olur başkada bişi olmaz

intikam ı devrmek için ya dakarşılaştırmak için tek unmmutları 20 dk olanlar baktılar ki 20 dk de iş yo khemen alyhte saldırıya geçi,l di :d

20dakika için bu sabah mahoniye dedim dizi totalde yükselmesi çok zor dizi aşırı amerikan vari yapmışlar.. bu bölümde de çok zorlama sahneler vardı bı dizi daha da fazla yükselemez tuba hatrına bakan çıkarsa çıkar okadar ab de yine iyi sonuçlar alabilir ama o da zamanla düşecektir ab den bakanlar nasıl olsa internetten indirirm diye düşünüp sadık kalmıyorlar dizilerine... beklendiğimin çok altında bir dizi 20 dakika dizide bir kaç güzel sahne gerisi zorlama .. çok hazırlıksız başlanmış ben bu diziyi yazanların ezelin yazarları olduguna inanmak istemiyorum

İnanmak istemiycek kadar kotu mu buldun.

22:15 - 22:30 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) KANALD: 9.73 , 2) ATV: 7.98 , 3) TRT1: 5.3 , 4) SHOW: 2.06 , 5) KANAL7: 1.93

öbgz reytingleri silip süpürünce salının heyecanıda kaçtı neyi tartışacağız şimdi şampiyon belli ikinciyimi arıyalım :)

intikam ı devrmek için ya dakarşılaştırmak için tek unmmutları 20 dk olanlar baktılar ki 20 dk de iş yo khemen alyhte saldırıya geçi,l di :d
20 dakika salı günü yayınlanarak perşembe yayınlanan bir diziyi nasıl devirebiliyor...orasını daha çözemedim...:168:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...