8 Nisan 2014 Salı Reyting Sonuçları

Yeni bölüm 20.52'de başladı 21'de reklama girdi. Özetten sonra reklam verilmedi yani. Özetten 8 dakika sonra reklam verdi. Bu reklam sayılmıyor mu yani? :)
Tamam yeni bölümün sadece 8. dakikasından sonra reklam vermiş sonra full reklamsız gitmiş.Şimdi oldu mu? :D

Kurt Seyit ve Şura çok düşük gitmiş.Dizi güzel ve A\B'de daha iyi gitmeli.
Küçük Ağa yine başarılı gitmiş.
Kaçak ve Benim İçin Üzülme totalde iyi gitmiş.
Seksenler A\B'de yeniden yükseliş yaşamış ve 2. en çok izlenen dizi olmuş.
Misafir Ol Bana ve Büyük Risk A\B'de iyi gitmiş.

Küçük Ağa geçen hafta 12.78 bu hafta 13.17 almış arada pek fark yok görüldüğü gibi. :) Vadi'yi bir kez daha geçecek diye telaşlandın sanırsam. :):)
sakin ol dostum panik yok aslan yaralıda olsa aslandır istisnalar kaideyi bozmaz :)))

KSS çok kötü gitmiş 😱 İlk reklamından sonra reklamsız gitti galiba filan diyordum ama yorumlardan da anlaşildiği gibi son reklama kadar reklam verilmemiş.Yine de kötü gitmiş:( Dizi bu hafta geçen haftaya göre pek heycanlı değildi:T:

K.A napıyor böyle(b) Kim izliyor? Uzaylılar mı??? Sorsam forumda izleyen var mı diye bir elimin beş parmağini geçmez :T: ama bu reytingleri alıyor(b)

K.A'nin tek rakibi var o da Mügo'sh'um olmuş :oley: AB'de ise 31 share'i geçmiş 😱

KSS çok kötü gitmiş 😱 İlk reklamından sonra reklamsız gitti galiba filan diyordum ama yorumlardan da anlaşildiği gibi son reklama kadar reklam verilmemiş.Yine de kötü gitmiş:( Dizi bu hafta geçen haftaya göre pek heycanlı değildi:T:

K.A napıyor böyle(b) Kim izliyor? Uzaylılar mı??? Sorsam forumda izleyen var mı diye bir elimin beş parmağini geçmez :T: ama bu reytingleri alıyor(b)

K.A'nin tek rakibi var o da Mügo'sh'um olmuş :oley: AB'de ise 31 share'i geçmiş 😱
Esra'n hakkında yorum yok mu? :D

"Kurt Seyit ve Şura" her bölüm daha da kötüye gidiyor. Sezon sonu bitecektir diye tahmin ediyorum 13. bölümde...

"Küçük Ağa" yine başarısını devam ettirmiş ama her zaman ki gibi bu başarıyı hak etmediğinin altını çizmek gerek...

"Benim İçin Üzülme" 1 aylık verdiği araya rağmen geri dönüşünde Total'inde pek fazla bir şey kaybetmemiş ama AB'sieskiden olduğu gibi çok kötü tabi...

Kaçak'çılar kaçmışlar herhalde. Sözde Memati agalarının durumları ve reytingleri ortada. :A

Kabullendin yani yine geçileceğini. :)))​

@Bully bi hafta dinlenme yapıp, hükümetle yeni ittifaklara oturmuştur kvp. Kesin uçururlar bu hafta kvp'yi. :):)

Kabullendin yani yine geçileceğini. :)))
aga kabullenecek bişey yok sezonu süpüren bir vadiden bahsediyoruz 1-2 kez geçilmesi hiçbirşeyi değiştirmez abartmaya gerek yok :D
belli olmaz bölümde aksiyon fazla gibi duruyor fragman müthiş geçme ihtimalimiz %50 :D

Kabullendin yani yine geçileceğini. :)))

@Bully bi hafta dinlenme yapıp, hükümetle yeni ittifaklara oturmuştur kvp. Kesin uçururlar bu hafta kvp'yi. :):)
uçururlar derken Türkiye2nin en fazla izlenen dizisine mi yapacaklar bunu :d o dediğin olsa 219.bölüm 12-13 bandında kalıp sıradan bölümlerin (14-15 reyting) gerisinde kalmazdı resmen kendinle çelişiyosun :D

vadi gücünü gösterir Allah ın izniyle şikeyi bazıları çok iyi bilir zamanında yaptılar yine yaparlar

Küçük Ağa çok iyi gitmiş
Kurt Seyid Şura da Çalıkuşu nun reytinglerine dönecek:(

aga kabullenecek bişey yok sezonu süpüren bir vadiden bahsediyoruz 1-2 kez geçilmesi hiçbirşeyi değiştirmez abartmaya gerek yok :D
belli olmaz bölümde aksiyon fazla gibi duruyor fragman müthiş geçme ihtimalimiz %50 :D

uçururlar derken Türkiye2nin en fazla izlenen dizisine mi yapacaklar bunu :D o dediğin olsa 219.bölüm 12-13 bandında kalıp sıradan bölümlerin (14-15 reyting) gerisinde kalmazdı resmen kendinle çelişiyosun :D

vadi gücünü gösterir Allah ın izniyle şikeyi bazıları çok iyi bilir zamanında yaptılar yine yaparlar​

Vadide hükümete oynayarak torpil için çanalıyor ve amacına da ulaşmıştır. @takas :):)