8 Nisan 2014 Salı Reyting Sonuçları

kurt seyit kısa süre içinde yayından kaldırılır
kıvanç ın reytingi yoktur bunu bi kez daha anladım bu kadar şişirilen bir dizide bende oynasam aynı reytingi alırdı zaten :D

küçük ağa şişirilmiş yine vadi yokken 12 lerde vadi olduğu zaman hoopp şişir 13 e :)))

kaçak fena değil ama bu oranlar az dünkü bölümü izleyemedim haftasonu izlerim

Kurt Seyit resmen fiyasko. A/B'de o kadar masrafa 4 reyting alıyor. Star nasıl tahammül ediyor anlamıyorum. (Dikkat ağır gönderme içerir)

@takas Küçük Ağa 10 bölüm bu şekilde devam etsin söz tebrik edeceğim demiştin ama şimdi şişiriliyor diyorsun.

Sezon başında ben gariplik var derken herkes dalga geçiyordu çünkü Vadi o zaman 14-15 alıyordu, şimdi Vadi düştü diye gariplik var diyorsun. Neden? :)

Kurt Seyit mi o reytingi alan.😱Yazık oldu diziye.Emeğe...
Küçük Ağa döktürmüş yine.Total'de fena oranlar almış.Yine 1. olur haftalıkalrda.
Kaçak ve Benim İçin Üzülme Totalde iyi gitmiş.Benim için Üzülmeyi bitirmek saçmalığa.

@*Dream* kss toplam 129 dk sürmüş 99 dk si yeni bölüm yani dizi 2 kuşak reklam vermiş reklamsız değilmiş :X tezim yerinde sapasağlam maşallah :Z

Son düzenleme:
Kurt seyit çok güzel izliyorum ama gerçekten karışık bir durum senaryo güzel aslında dün heyecanlıydı ama yetersiz geliyo gerçekten karışık bir durum.

Kucuk Aga show yapiyor hakkaten.Helal olsun.
Kurt Seyit ise zaten Ruslar'in begenisi daha onemli bir dizi oldugundan bu reytingi almasi dogal bence. :)

Kurt Seyit ve Şura beklentilerin çok çok altında üzücü bir durum bu saatten sonra çok da toparlanabileceğini sanmıyorum.

Ben uğraşmıyorum kaldı ki benim uğraşımla olacak bir şey değil 😉 Sadece yapılan haksızlığın onların ayağına dolandığını vurgulamaya çalıştım. KSŞ isterse tüm dünyaya satılsın; Türkiye'de 3-4 reytingle nereye kadar sürecek? Apar topar bir final ihtimali uzak değil. Aralık'ta bitirirler gibime geliyor. Haziran'ı çıkarır ama yeni sezonda birkaç ay anca yayın hayatına devam eder.

KPA'ya yapılmış olsaydı KSŞ için yapılan reklam şu an minimum 9 reytingteydi. Resmen reklamsız başladı dizi neredeyse. Yavaş yavaş keşfediliyor. Ağır ama emin adımlarla ilerlemesi yüksek başlayıp balon gibi sönmesinden iyidir.

Ayrıca TV sektörüne yakın bir kaynak KPA'nin Cannes'da çok rağbet gördüğünü, çok sükse yaptığını yazdı. Dünya genelinde en çok izlenen dizilerden biri The Walking Dead. Zombili dizi mi yapalım yani :D Tarihi dizilere daha çok rağbet var diye bir genelleme yok. Senaryonun seyirciyi sarması yeterli. Kadro da güzelse tamamdır.
reklamsız mış acaba kpa nasıl gidiyor 130 dk reklamsız giden hangi diziydi acaba geçen haftada 1 reklam verdi o kadar.Ayrıca ksş tanıtımını kpa için yapsalardı diyorsunda kpa a katılmayan oyuncu kalmadı o oyuncu kadroda bu oyuncu kadroda deidiler hep.Meryem Uzerli,Cansu Dere o bu şu hepsini kadroya soktular yani reklam konusunda kimse eline su dökemez.En azından kurt seyitte o kadroda o kadroda diye haberler çok çıkmadı.

Kurt Seyit ve Şura beklentilerin çok çok altında üzücü bir durum bu saatten sonra çok da toparlanabileceğini sanmıyorum.
Farah çok yapmacık...Ayrıca kıvançtan başka düzgün bir oyuncu yok.Bir tek dizide birkan sokullu iyi ve kıvanç diğerleri fosss.Anlamıyorum ay yapımı madem bir dizi yapacaksın kadroda önemli isimleri barındır sadece kıvancı neden koyuyorsun ki cansu dere meryem uzerli ya da çok ünlü erkek oyuncuları da katabilirlerdi kadroya.Ve kıvancın annesi babası rolündeki oyuncuları daha özenli seçebilirlerdi artık benim de bu dizi için umudum kalmadı...Çalıkuşum bu diziden daha iyi dayandı..
Ama anlamadığım bir şey var star tv nin kıvançla 3 yıl anlaşması var bu dizi biterse ne olacak hemen yeni diziyle mi dönecek?

reklamsız mış acaba kpa nasıl gidiyor 130 dk reklamsız giden hangi diziydi acaba geçen haftada 1 reklam verdi o kadar.Ayrıca ksş tanıtımını kpa için yapsalardı diyorsunda kpa a katılmayan oyuncu kalmadı o oyuncu kadroda bu oyuncu kadroda deidiler hep.Meryem Uzerli,Cansu Dere o bu şu hepsini kadroya soktular yani reklam konusunda kimse eline su dökemez.En azından kurt seyitte o kadroda o kadroda diye haberler çok çıkmadı.

Farah çok yapmacık...Ayrıca kıvançtan başka düzgün bir oyuncu yok.Bir tek dizide birkan sokullu iyi ve kıvanç diğerleri fosss.Anlamıyorum ay yapımı madem bir dizi yapacaksın kadroda önemli isimleri barındır sadece kıvancı neden koyuyorsun ki cansu dere meryem uzerli ya da çok ünlü erkek oyuncuları da katabilirlerdi kadroya.Ve kıvancın annesi babası rolündeki oyuncuları daha özenli seçebilirlerdi artık benim de bu dizi için umudum kalmadı...Çalıkuşum bu diziden daha iyi dayandı..
Ama anlamadığım bir şey var star tv nin kıvançla 3 yıl anlaşması var bu dizi biterse ne olacak hemen yeni diziyle mi dönecek?
Reklamsız derken başlamadan yapılan reklamdan bahsediyorum. Diziyi tanıtıcı reklam yani. Dizi arasında verilen reklamlardan değil. Yazdığımı iyice anlayıp öyle yanıtlasaydın boşa gitmezdi onca yazdığın 🙄

Fanların çıkardığı söylenytileri için Ay Yapım reklam yaptı diyebiliyorsan yorum bile yapamayacağım. Meryem, Cansu v.s hep fanlarn çıkardığı söylentilerdi.

Kurt Seyit ve Şura çok büyük hayal kırıklığı..

Küçük Ağa iki grupta da yükselişe geçerek yine harika gitmiş tebrik ederim. Rakipler özetimizle bile yarışamıyor. :D

Kaçak kanalını idare ediyor da zirveden baya bir uzak. :):)

Kurt Seyit ve Şura uzun süre reklamsız gitmesine rağmen düşüş yaşamış. Dizi çok büyük hayal kırıklığı yarattı yakında yayından kalkar. :):)

Benim İçin Üzülme aradan iyi dönerek kanalını sevindirmiş.

Seksenler ab'de yükselişe geçmiş.

Kurtlar Vadisi Filistin kötü gitmiş.

küçük ağa 13 reytingi de geçmiş abde de 12.5 almış her iki grupta ilk ikiyi kapatmış diyecek başka bişey yok
biü total 4 ab 2 rating alarak dönüş yapmış fena sayılmaz haftaya yükselir
ksvş bu hafta yine düşmüş total 3.6 ab 4.7 alabilmiş ne yazık ki dizi tutmadı yakında bitebilir 🙁
ak tekrarı total 7.7 share ab 11.8 share almış iyi :)

kurt seyit kısa süre içinde yayından kaldırılır
kıvanç ın reytingi yoktur bunu bi kez daha anladım bu kadar şişirilen bir dizide bende oynasam aynı reytingi alırdı zaten :D

küçük ağa şişirilmiş yine vadi yokken 12 lerde vadi olduğu zaman hoopp şişir 13 e :)))

kaçak fena değil ama bu oranlar az dünkü bölümü izleyemedim haftasonu izlerim
Küçük Ağa geçen hafta 12.78 bu hafta 13.17 almış arada pek fark yok görüldüğü gibi. :) Vadi'yi bir kez daha geçecek diye telaşlandın sanırsam. :):)

Kurt Seyit ve Şura çok kötü..

Benim İçin Üzülme o kadar aradan sonra iyi başlamış. TOTAL'de iyi oranlarla final yapacaktır.

Canlı Para share olarak iyi ama Kanal D'yi tatmin etmez gibi..

Kurt Seyid gerçekten hayl kırıklığı çok düşük gidiyor bakalım ne olucak Küçük Ağa süper gidiyor

Yeni bölüm başladı 21.00'a kadar yayın yaptı sonra 15 dakika reklam verdi. Sonuna doğru izlemeyi bıraktım. Sıvavım vardı erken yatmam gerekiyordu. Sonunda da reklam vermiştir. Reklamsız gitti ile uzun süre reklamsız gitti arasında fark var yani :)
O dediğin özetten sonraki reklamdı ve sadece en sonda reklam verdi yani o zaman da reklam öncesi yeni bölüm fragmanı yayınlandı ve reklama girdi daha sonra da bitti.Bölüm reklamsız gitti sayılır o dediğim reklamı saymazsak. :)

O dediğin özetten sonraki reklamdı ve sadece en sonda reklam verdi yani o zaman da reklam öncesi yeni bölüm fragmanı yayınlandı ve reklama girdi daha sonra da bitti.Bölüm reklamsız gitti sayılır o dediğim reklamı saymazsak. :)
Yeni bölüm 20.52'de başladı 21'de reklama girdi. Özetten sonra reklam verilmedi yani. Özetten 8 dakika sonra reklam verdi. Bu reklam sayılmıyor mu yani? :)