8 Nisan 2013 Pazartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
survivor çok iyidi akşam ve tek 1 oyunla nerdeyse zirvede olacak bu zor günde 8.67 reyting almış ab 7.44 almış akşam tam tahmin ettiğim gibi mustafa elendi duygu 68% oy alarak açık ara yapmış , karadayı 9.41 reyting almış ab ise 9.45 reytingle zirvede tebrikler , yalan dünya abde 8.26 reyting almasına rağmen totalde 4.25 reyting alarak survivorun özetini dahi geçememiş :D , yer gök aşk 4.89 reyting alarak foxu sevindirmiş ab 1.97 almış

Yalan Dünya Survivorseverleri fena kızdırmış gibi. :F İtekliyor itekleyebildiğince Survivor`u 3.lüğü. (A/B`de)

Yalan Dünya Survivorseverleri fena kızdırmış gibi. :F İtekliyor itekleyebildiğince Survivor`u 3.lüğü. (A/B`de)

ben hiç kızmıyorum aksine ydnın türkiyede survivorun özetinden daha az izlendiğine gülüyorum :)

2 SURVIVOR STAR TV 8,67
5 SURVIVOR OZET STAR TV
4,77
6 YALAN DUNYA KANAL D 4,25

buna mı kızıcaz :F:F:F

Son düzenleme:

ben hiç kızmıyorum aksine ydnın türkiyede survivorun özetinden daha az izlendiğine gülüyorum :)

ben 100 kez söylemişimdir total daha önmlidir benim için orda da durum şöyle :

2 SURVIVOR STAR TV 08.04.2013 20:33:49 23:27:53 8,67 20,66
5 SURVIVOR OZET STAR TV 08.04.2013 19:45:59 20:33:49 4,77 12,86
6 YALAN DUNYA KANAL D 08.04.2013 20:43:57 22:47:58 4,25 9,91

buna mı kızıcaz :F:F:F

Ben de her zaman söylerim. Totalde Survivor`u geçecek diye bir iddia yok. Ama A/B`de fena itekledi.

Dün sana sorsalar A/B`de geçecek mi diye? Hayır derdim. Tahminlerinde de öyle yazmışsın zaten. 2 hafta önce BBEB etkisi dediniz. Şimdi ne etkisi merak ettim. Öyle bir büyütüyorsunuz ki Survivor`u. Ooooo.

40 dakika geç bitmesine rağmen Survivor fena çakılmış A/B`de. Bir de Karadayı ile Yalan Dünya aynı anda reklama girince meydan ona kalıyordu ama yine geçememiş.

Yalan Dünya`nın A/B başarısı ortada. Direnmek yerine tebrik etmek en kısa yol.

- - - Ekleme - - -

TOTAL

DİZİ, PROGRAM GEÇEN
HAFTA
REYTİNGİ
BU
HAFTA
REYTİNGİ
FARK
Yalan Dünya4.214.25+0.04
Survivor7.908.67+0.77
Fırıldak Ailesi1.541.99+0.45
Karadayı9.499.41-0.08
Kim Milyoner Olmak İster?5.705.51-0.19
Yer Gök Aşk5.044.89-0.15
Leyla ile Mecnun0.901.08+0.18
Beni Böyle Sev2.342.29-0.05

A/B

DİZİ, PROGRAM GEÇEN
HAFTA
REYTİNGİ
BU
HAFTA
REYTİNGİ
FARK
Yalan Dünya7.468.26+0.80
Survivor7.577.44-0.13
Fırıldak Ailesi1.641.60-0.04
Karadayı8.939.45+0.52
Kim Milyoner Olmak İster?6.606.31-0.29
Yer Gök Aşk2.971.97-1.00
Leyla ile Mecnun1.011.46+0.45
Beni Böyle Sev3.052.55-0.50

Karadayı her iki grupta zirvede yer alarak totalde küçük miktarda düşüş, A/B`de ise yükseliş yaşadı.

Yalan Dünya totalde hafif, A/B`de ise büyük ölçüde yükseldi. Dizi totalde 6. , A/B`de ise 2. kapattı geceyi.

Survivor totalde yükseliş, A/B`de ise düşüş yaşadı. Totalde 2. , A/B`de ise 3. oldu.

Kim Milyoner Olmak İster yine üst sıralarda yer alarak başarısını sürdürdü.

Yer Gök Aşk totalde üst sırada yer alsa da, A/B`de çok vasat giderek gerilerde kaldı.

Beni Böyle Sev her iki grupta düşüş yaşadı.

Fırıldak Ailesi listeyi gerilerden takip etti.

Leyla ile Mecnun sosyal medyada fenomen olsa da, reytinglerde yüzü gülmedi ve gerilerde kaldı.

@OzaN, @Fks14, @takas, @xdragxx, @BesaleT, @xemrexxx, @darksaal, @destere, @emreemreu, @cevaa, @Μαнoni, @Orcun_22, @Prncss.., @çocuklarduymasın, @KK|Batman, @xBUGRAx, @Neferet, @WesTxCoasT, @LeqeND KiLLeR, @Arslan Bey, @BuraK, @Frank Woods, @berkann, @denizz19, @RüzgarGülü, @primavera, @Billy Kane, @Onur_35, @XanTier, @Forumdash, @mhmt53, @hayret bi şey, @Yakamoz-Asi, @Ulvi Ç., @dizi kolik, @yakup09, @legolas9900, @Dr.Who, @SuskunFelon, @yatutarsa, @muhtesemyuzyil, @*Dream*, @Lordly, @Almila, @hızlı gonzales, @Yasin93, @vhp, @nestroyers, @34rcp44, @china_shangai, @ernkrbyk, @mrt-06, @kvp, @cookies, @charming, @Master.1000, @ABAY_06, @Canol, @muffin, @berenist, @Reytinger

Moderatörün son düzenlenenleri:
Karadayının kimse belini bükemez şu sıralar ama umarım ikinci sezonda bir Ezel vakası yaşamaz reyting bakımından. :D

Ben de her zaman söylerim. Totalde Survivor`u geçecek diye bir iddia yok. Ama A/B`de fena itekledi.

Dün sana sorsalar A/B`de geçecek mi diye? Hayır derdim. Tahminlerinde de öyle yazmışsın zaten. 2 hafta önce BBEB etkisi dediniz. Şimdi ne etkisi merak ettim. Öyle bir büyütüyorsunuz ki Survivor`u. Ooooo.

40 dakika geç bitmesine rağmen Survivor fena çakılmış A/B`de. Bir de Karadayı ile Yalan Dünya aynı anda reklama girince meydan ona kalıyordu ama yine geçememiş.

Yalan Dünya`nın A/B başarısı ortada. Direnmek yerine tebrik etmek en kısa yol.

sen survivorcular fena kızmış dedin ama aksine çok sevindim yalan dünyanın özetini dahi geçememesi ve 40 dakika geç bitmesine rağmen Survivor fena çakılmış demişsin ya bi program uzarsa reyting artmaz aksine düşer mesela survivor gece 02:00ye kadar sürse total 5 ab 4 anca alır

sen survivorcular fena kızmış dedin ama aksine çok sevindim yalan dünyanın özetini dahi geçememesi ve 40 dakika geç bitmesine rağmen Survivor fena çakılmış demişsin ya bi program uzarsa reyting artmaz aksine düşer mesela survivor gece 02:00ye kadar sürse total 5 ab 4 anca alır

Yok Artık. :F Kime sorsan süre uzun olunca reytingin de yüksek olacağını söyler. Bunu bilmemen şaşırttı beni. Acun keyfinden mi 23.45`te bitiyor. 23.00`te bitirsin o zaman. O kadar mı mütevazi? Yahu aksine artar reyting.

Yer Gök Aşk bile Yalan Dünya devam ettiği sürece onu geçemiyor. Tüm yapımla bitince 7`ye tırmanıyor. O saatte Acun yayınlansa 12-13 alır.

Neyse, özet konusu çok saçma. O zaman Survivor da A/B`de neredeyse Yalan Dünya`nın özetine geçiliyormuş.

Geçen haftalarda BBEB`i neden gpsterdiniz, şimdi bir neden yok.

Totali de göreyorum, A/B`yi de. İkisini de yorumladım.

Ama dikkat çektiğim nokta A/B`de Yalan Dünyanın Survivor ile farkı açması. A/B`de, A/B`de. Açmamış mı? Açmış. Olay bitmiştir.

karadayı ve survivor iki grupta da çok iyi gitmiş tebrikler...

Duygu %68
mustafa %32

halk gerçekleri görüyor! Gönüllülerdeki tek survivor duygu'dur! Gerisi birbirinin yalakasıdır! Hilmicem de gitsin onu gördükçe tepem atıyor iğrenç insan...

Ünlülerden de nazenin ve erhan gitmeli, kılım ikisine de. :d

doĞru sÖze ne denİr kİ

Yok Artık. :F Kime sorsan süre uzun olunca reytingin de yüksek olacağını söyler. Bunu bilmemen şaşırttı beni. Acun keyfinden mi 23.45`te bitiyor. 23.00`te bitirsin o zaman. O kadar mı mütevazi? Yahu aksine artar reyting.

Yer Gök Aşk bile Yalan Dünya devam ettiği sürece onu geçemiyor. Tüm yapımla bitince 7`ye tırmanıyor. O saatte Acun yayınlansa 12-13 alır.

Neyse, özet konusu çok saçma. O zaman Survivor da A/B`de neredeyse Yalan Dünya`nın özetine geçiliyormuş.

Geçen haftalarda BBEB`i neden gpsterdiniz, şimdi bir neden yok.

Totali de göreyorum, A/B`yi de. İkisini de yorumladım.

Ama dikkat çektiğim nokta A/B`de Yalan Dünyanın Survivor ile farkı açması. A/B`de, A/B`de. Açmamış mı? Açmış. Olay bitmiştir.

acun o saate 12 - 13 mü alır yok artık zaten yayınlandı bi kez 7 aldı yani reyting düşüyo o ses türkiyede 02:00 ye kadar sürdü 3 aldı , yani o saate yayınlanırsa survivor düşüyo 23:00 bitse daha yüksek çıkar

- - - Ekleme - - -

başka yapımlar yükselebilir ama survivor düşüyo :)

acun o saate 12 - 13 mü alır yok artık zaten yayınlandı bi kez 7 aldı yani reyting düşüyo o ses türkiyede 02:00 ye kadar sürdü 3 aldı , yani o saate yayınlanırsa survivor düşüyo 23:00 bitse daha yüksek çıkar

- - - Ekleme - - -

başka yapımlar yükselebilir ama survivor düşüyo :)

23.00`te bitsin o zaman. Acun bunu akıl edemiyor mu sence? Sırf program uzansın diye ne yapacağını şaşırıyor. Ne çabuk bitmesi?

O Ses özel ile Survivoru mu kıyaslıyorsun. O özel bölümdü. Fark etmez ne zaman yayınlansa yine aynı reytingi alırdı. Star keyfinden mi koydu 23.30a?

yd vasfiye teyze gazıyla uçmuş
karafayı normal seviyede
survişvorda eleme olmasına rağmen kötü
yga iyi gidiyor totalde

23.00`te bitsin o zaman. Acun bunu akıl edemiyor mu sence? Sırf program uzansın diye ne yapacağını şaşırıyor. Ne çabuk bitmesi?

O Ses özel ile Survivoru mu kıyaslıyorsun. O özel bölümdü. Fark etmez ne zaman yayınlansa yine aynı reytingi alırdı. Star keyfinden mi koydu 23.30a?

dikkat edersen 23:00 - 23:15 arası 6 aldı hemde yarısı yayındı ama full reklamı bile 7 alıyo , o arada yayın vardı ve yine 6 aldı yani survivor uzarsa düşüyo :)

Son düzenleme:
Karadayı süpr tv-sineması :X:X Gene 1. gene 1.:X

Yalan Dunya ne etmiş öyle😱 Vasfiye resmen dizeye can - kan olmuş:X