8 Nisan 2013 Pazartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yalan Dünya totalde hafif, A/B'de büyük ölçüde yükselmiş. Bravo. :)

A/B'de muhteşem oranlar almış (bu bölümler Cuma 10 alırdı), totalde de iyi. Yani yetecek reytingde. Son bölümler çok eğlenceli. :) Survivor ile de arayı açmış A/B'de. Zirveye çok yakın. A/B'de özeti kendini aşmış.

Karadayı yine harika giderek zirvede yer almış iki grupta da. :)

totali düzeltse süper olcak totali niye bu kadar düşük anlamadım

ümit karan bu oylama da çok rahat birinciligi alir çok rahat duygu yarismaya çok iyi hazirlanmıs saha dısını iyi analiz etmis hep türübüne oynuyor :D

Ümite ne şüphe adam full yatsın, oyunları takmasın yine finale kalır :) ama duygu cidden feci hazırlanmış yarışmaya, artık ne tür psikolojiyle hazırlayıp gelmişse adaya kendini ; bi kanatlanmadığı kaldı :kiki: ünlülerden bennu , nazenin ve kısa boylu adamın işi yok o adada.. Bide o bozok direkt gitmeli. :)

ümit alir çok rahat bana sorarsan dağhan favorim ama ümit her oyunda kazanıyor :) hızlı güclü bozok'u bile yendi :)

bide sms de arkasi sağlam :)

ne dağhan ı aga ya :D ümit çok rahat alır adam gerçek sporcu diğerleri şişme sms te arkası çok sağlam :D

totali düzeltse süper olcak totali niye bu kadar düşük anlamadım

Bence yetecek reytingi alıyor totalde de. :)

Bu dizi başlamadan A/B ağırlıklı dizi olacağı söylenmişti zaten. Ama o da yükselir İnşallah. Herşey Gülsenin elinde. Vasfiye Teyze geldi A/B reytingleri Pazartesi olmasına rağmen fırladı. Hem de A/B'lerin düştüğü bu son zamanlarda.

Ümite ne şüphe adam full yatsın, oyunları takmasın yine finale kalır :) ama duygu cidden feci hazırlanmış yarışmaya, artık ne tür psikolojiyle hazırlayıp gelmişse adaya kendini ; bi kanatlanmadığı kaldı :kiki: ünlülerden bennu , nazenin ve kısa boylu adamın işi yok o adada.. Bide o bozok direkt gitmeli. :)

ümit oynadigi oyunlarin %95 ini kazandı

bennu tabiri cayisse fatmagülle vs attıgında kahkaha attım bennu kim fatmagül kim 3 tane fatma gül olsa belki bennuyu yenerler :D

ben ümit in 1 kez bile yenildiğini görmedim oyun kazanma istatistiği en yüksek survivor yarışmacısı olabilir :D ki sms i de çok kuvvetli adam rahat :D

ümit oynadigi oyunlarin %95 ini kazandı

bennu tabiri cayisse fatmagülle vs attıgında kahkaha attım bennu kim fatmagül kim 3 tane fatma gül olsa belki bennuyu yenerler :D

Aynen :kiki: o oyunda bennu hafif bi dokundu , farmagül uçtu. :kiki: demekki hızlı bi vuruş yapsaydı acunun ayaklarının altına uçup serilirdi oraya :kiki:

ümit çok hırslı gerçrkten finalede kalır ama asla birinci olamaz. Neden diyceksen söyliyim ; bi kere türk halkında şu var " zaten bu adamın trilyobları var, burdaki parayıda almasa olmaz." Zihniyeti olduğu için milletimin çoğunda :) o yüzden şampiyon olurda %40 o da dediğim sebepten yoksa şampiyonluğu hakaden isim.

Karadayı her zaman ki gibi zirvede.:) Yalan dünya ve survivor'uda tebrik ederim.Özellikle Yalan Dünya'yı :D Son günlerde ciddi bir yükselişte.

yakup öyle bişey yok türk halkında öyle olsa geçen sene hasan kazanırdı nihat değil :D ümit çok rahat alır sms te ki zaten onun parayı taktığını sanmıyorum öylesine katılmış :kiki:

Nihatın çok serveti varda sanki.. Adam hep figüranlık yaptı :kiki: ne kadarlık serveti olabilir ki.. Ümit bencede takmaz ordaki parayı ama ben türk halkımı biliyosam, çoğunluğu böyle düşünecek ve karşısındakine oy atacak.

totalde karadayiyla arasında 0.70 fark var bir ödül oyunu olsa survivor alir zirveyi ama hafta 5 oyun yarismacilari bitkinlikleştirir :) ben olsam oyunlari fazla koyarım reyting acısından tek oyunla 8.69 reyting bence çok iyi

Yalan Dünya saçma reklam stratejisine ve 40 dakika erken bitmesine rağmen A/B'de harika sonuçlat almış.

Evet. Şimdi 2 hafta önce benim ne dediğimi anlasınız umarım. Ben Bilmem Eşim Bilir dizinim sadece totaline etki etti, A/B zaten kendiliğinden yüksek. Dizide BBEB sadece 20 dakika oldu.

BBEb bitince Yalan Dünya 3'e, 5-6'ya düşer diyenlere güzel bi cevap verdi dizi. Zirve ortağı A/B'de. :)

Karadayı ve Survivor iki grupta da çok iyi gitmiş tebrikler...

Duygu %68
Mustafa %32

Halk gerçekleri görüyor! Gönüllülerdeki tek survivor Duygu'dur! Gerisi birbirinin yalakasıdır! Hilmicem de gitsin onu gördükçe tepem atıyor iğrenç insan...

Ünlülerden de Nazenin ve Erhan gitmeli, kılım ikisine de. :D

Son düzenleme: