bencede ümit alıcak cengizinde az bi şansı var ama büyük favorim ümit
ümit alir çok rahat bana sorarsan dağhan favorim ama ümit her oyunda kazanıyor hızlı güclü bozok'u bile yendi
bide sms de arkasi sağlam
bencede ümit alıcak cengizinde az bi şansı var ama büyük favorim ümit
Yalan Dünya totalde hafif, A/B'de büyük ölçüde yükselmiş. Bravo.
A/B'de muhteşem oranlar almış (bu bölümler Cuma 10 alırdı), totalde de iyi. Yani yetecek reytingde. Son bölümler çok eğlenceli. Survivor ile de arayı açmış A/B'de. Zirveye çok yakın. A/B'de özeti kendini aşmış.
Karadayı yine harika giderek zirvede yer almış iki grupta da.
ümit karan survivorun kesin şampiyonudur açık ve net sms te onu kimse geçemez oyunlarda da yenildiğini görmedim daha
ümit karan bu oylama da çok rahat birinciligi alir çok rahat duygu yarismaya çok iyi hazirlanmıs saha dısını iyi analiz etmis hep türübüne oynuyor
ümit alir çok rahat bana sorarsan dağhan favorim ama ümit her oyunda kazanıyor hızlı güclü bozok'u bile yendi
bide sms de arkasi sağlam
totali düzeltse süper olcak totali niye bu kadar düşük anlamadım
gsliler atsa %70 olur zaten ümit
Ümite ne şüphe adam full yatsın, oyunları takmasın yine finale kalır ama duygu cidden feci hazırlanmış yarışmaya, artık ne tür psikolojiyle hazırlayıp gelmişse adaya kendini ; bi kanatlanmadığı kaldı ünlülerden bennu , nazenin ve kısa boylu adamın işi yok o adada.. Bide o bozok direkt gitmeli.
ümit oynadigi oyunlarin %95 ini kazandı
bennu tabiri cayisse fatmagülle vs attıgında kahkaha attım bennu kim fatmagül kim 3 tane fatma gül olsa belki bennuyu yenerler